• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
1- phpbb میخوام برای کلیک کردن روی لینک، غیر عضو کپچا بزنه 2- همین کار اگر نشد عضو بشه(برای دیدن لینک ثبت نام کنید) چطوری میشه این کارو کرد؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
لطفا بهترین و قویترین آنتی ویروس را معرفی کنید؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

فایل های ضمیمه

• nfs_most_wanted_wallpaper_by_razor510.jpg
    nfs_most_wanted_wallpaper_by_razor510.jpg
    168.7 KB · نمایش ها: 21

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
ترکیه جای خوبیه برا مهاجرت و کار ؟
خرج زندگی دونفر حدودن چند لیر میشه ؟
بستگي داره هدفت چي باشه . خيليها بدون هدف اومدن و بعد از يه مدتي برگشتن.
اگه زبانت حرفه اي باشه و كار خوب پيدا كني خوبه.
خرجش نسبت به تهراني كه بالاي 30 سال توش زندگي كردم ارزونتر هست. اما نسبت به شهرهاي ديگه ايران فكر كنم كمي گرونترباشه خرج زندگي.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بستگي داره هدفت چي باشه . خيليها بدون هدف اومدن و بعد از يه مدتي برگشتن.
اگه زبانت حرفه اي باشه و كار خوب پيدا كني خوبه.
خرجش نسبت به تهراني كه بالاي 30 سال توش زندگي كردم ارزونتر هست. اما نسبت به شهرهاي ديگه ايران فكر كنم كمي گرونترباشه خرج زندگي.
زبان ترکی دیگه؟ زبان مشکلی نیس ادم یاد میگیره حتی انگلیسی ولی ایا کار هست ؟ تو چه زمینه های بیشتر میشه کار کرد؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
زبان ترکی دیگه؟ زبان مشکلی نیس ادم یاد میگیره حتی انگلیسی ولی ایا کار هست ؟ تو چه زمینه های بیشتر میشه کار کرد؟
بله تركي استانبولي. زبان انگليسي اينجا زياد به دردتون نميخوره.
تركيه خيلي اقتصادش از ايران بهتره . اگه سرمايه داشته باشين و يه مغازه توي استانبول مثلا بزنين درامد خيلي خوبي ميتونين داشته باشين.
كار استخدامي بخواين يه كم سخت گير مياد اول زبان و بعد تحصيلات .
توي استانبول كه خيلي ايراني زياده و كلي براي خودشون مغازه و شركت و اينا زدن و درامد خوبي دارند.
اما توي ازمير كه من هستم ايراني خيلي كمه. البته من خودم ازمير رو انتخاب كردم. چون يه عمر توي تهران زندگي كردم و استانبول مثل تهران ميمونه . ترافيكهاي وحشتناك وشلوغي و هواي آلوده و ....
استانبول ساعت 3 و 4 نصف شب هم يه سري خيابوناش كه توش كافه و بار و ديسكو هست ترافيكهاي شديد ميشه! و همش ترافيكه! البته از حق نگذريم متروي خيلي حرفه اي و دقيقي داره.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تركيه خيلي اقتصادش از ايران بهتره . اگه سرمايه داشته باشين و يه مغازه توي استانبول مثلا بزنين درامد خيلي خوبي ميتونين داشته باشين.
توي استانبول كه خيلي ايراني زياده و كلي براي خودشون مغازه و شركت و اينا زدن و درامد خوبي دارند.
اما توي ازمير كه من هستم ايراني خيلي كمه. البته من خودم ازمير رو انتخاب كردم. چون يه عمر توي تهران زندگي كردم و استانبول مثل تهران ميمونه . ترافيكهاي وحشتناك وشلوغي و هواي آلوده و ....
استانبول ساعت 3 و 4 نصف شب هم يه سري خيابوناش كه توش كافه و بار و ديسكو هست ترافيكهاي شديد ميشه! و همش ترافيكه! البته از حق نگذريم متروي خيلي حرفه اي و دقيقي داره.
تو ایران دیگه طوری شده مغازه و این چیزا جواب نمیده

• Like
Reactions: ap3

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟

پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟

پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:
ترک ام باشی 30 درصد راه رو رفتی ترکی استانبولی با اذری فرق دراه ولی برا ترکا راحتره یادگیریش

بالا