1- phpbb میخوام برای کلیک کردن روی لینک، غیر عضو کپچا بزنه 2- همین کار اگر نشد عضو بشه(برای دیدن لینک ثبت نام کنید) چطوری میشه این کارو کرد؟
کسپرسکی اینترنت سکیوریتیلطفا بهترین و قویترین آنتی ویروس را معرفی کنید؟
من نود32 استفاده می کنم و راضی املطفا بهترین و قویترین آنتی ویروس را معرفی کنید؟
کسپر نود مک کافی با هملطفا بهترین و قویترین آنتی ویروس را معرفی کنید؟
GTA Tehranاسم این فونت چیه؟
اگه از این استایل فونت خوشت میاد برو توی سایت های فونت و کلمه graffiti رو سرچ کنحکایت مدیران سایت های کلیکی ایرانی
مشاهده پیوست 1061447
مگه میخوای ویروس از کامپیوتر های CIA شکار کنی؟!
comodo freeware استفاده کن
مشاهده پیوست 1061448
تمديدش چنده؟دامنه ir هزار تومن
https://www.iranserver.com/campaign/eve/
فکر کنم همون 4 5 تومن باشهتمديدش چنده؟
ترکیه جای خوبیه برا مهاجرت و کار ؟تمديدش چنده؟
بستگي داره هدفت چي باشه . خيليها بدون هدف اومدن و بعد از يه مدتي برگشتن.ترکیه جای خوبیه برا مهاجرت و کار ؟
خرج زندگی دونفر حدودن چند لیر میشه ؟
زبان ترکی دیگه؟ زبان مشکلی نیس ادم یاد میگیره حتی انگلیسی ولی ایا کار هست ؟ تو چه زمینه های بیشتر میشه کار کرد؟بستگي داره هدفت چي باشه . خيليها بدون هدف اومدن و بعد از يه مدتي برگشتن.
اگه زبانت حرفه اي باشه و كار خوب پيدا كني خوبه.
خرجش نسبت به تهراني كه بالاي 30 سال توش زندگي كردم ارزونتر هست. اما نسبت به شهرهاي ديگه ايران فكر كنم كمي گرونترباشه خرج زندگي.
بله تركي استانبولي. زبان انگليسي اينجا زياد به دردتون نميخوره.زبان ترکی دیگه؟ زبان مشکلی نیس ادم یاد میگیره حتی انگلیسی ولی ایا کار هست ؟ تو چه زمینه های بیشتر میشه کار کرد؟
تو ایران دیگه طوری شده مغازه و این چیزا جواب نمیدهبله تركي استانبولي. زبان انگليسي اينجا زياد به دردتون نميخوره.
تركيه خيلي اقتصادش از ايران بهتره . اگه سرمايه داشته باشين و يه مغازه توي استانبول مثلا بزنين درامد خيلي خوبي ميتونين داشته باشين.
كار استخدامي بخواين يه كم سخت گير مياد اول زبان و بعد تحصيلات .
توي استانبول كه خيلي ايراني زياده و كلي براي خودشون مغازه و شركت و اينا زدن و درامد خوبي دارند.
اما توي ازمير كه من هستم ايراني خيلي كمه. البته من خودم ازمير رو انتخاب كردم. چون يه عمر توي تهران زندگي كردم و استانبول مثل تهران ميمونه . ترافيكهاي وحشتناك وشلوغي و هواي آلوده و ....
استانبول ساعت 3 و 4 نصف شب هم يه سري خيابوناش كه توش كافه و بار و ديسكو هست ترافيكهاي شديد ميشه! و همش ترافيكه! البته از حق نگذريم متروي خيلي حرفه اي و دقيقي داره.
الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟بله تركي استانبولي. زبان انگليسي اينجا زياد به دردتون نميخوره.
تركيه خيلي اقتصادش از ايران بهتره . اگه سرمايه داشته باشين و يه مغازه توي استانبول مثلا بزنين درامد خيلي خوبي ميتونين داشته باشين.
كار استخدامي بخواين يه كم سخت گير مياد اول زبان و بعد تحصيلات .
توي استانبول كه خيلي ايراني زياده و كلي براي خودشون مغازه و شركت و اينا زدن و درامد خوبي دارند.
اما توي ازمير كه من هستم ايراني خيلي كمه. البته من خودم ازمير رو انتخاب كردم. چون يه عمر توي تهران زندگي كردم و استانبول مثل تهران ميمونه . ترافيكهاي وحشتناك وشلوغي و هواي آلوده و ....
استانبول ساعت 3 و 4 نصف شب هم يه سري خيابوناش كه توش كافه و بار و ديسكو هست ترافيكهاي شديد ميشه! و همش ترافيكه! البته از حق نگذريم متروي خيلي حرفه اي و دقيقي داره.
ترک ام باشی 30 درصد راه رو رفتی ترکی استانبولی با اذری فرق دراه ولی برا ترکا راحتره یادگیریشالان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟
پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510: