با توجه به شعور بالای یک سری از کاربران بعید میدونم کسی دیگه اینجا هاست معرفی کنه
همون بری WHT دنبال هاست خوب بگردی خیلی بهتره
https://webdade.com/clients/aff.php?aff=262هاست سی پنل از کجا بگیرم
با توجه به شعور بالای یک سری از کاربران بعید میدونم کسی دیگه اینجا هاست معرفی کنه
همون بری WHT دنبال هاست خوب بگردی خیلی بهتره
https://webdade.com/clients/aff.php?aff=262هاست سی پنل از کجا بگیرم
نه که نزدی:general705::general509:با این وضعیتی که پیش میره سایت چورن بزنیم به صرفه تره چون فرقی نداره سایت معمولی باشه یا وب ممه هر دو فیلتر میشن
چرا طفلی رو لو دادینه که نزدی:general705::general509:
یه 7 8 10 بار کنترل + اف5 بزن
افزونه هاش تو حلقمیه 7 8 10 بار کنترل + اف5 بزن
همین الان یه کشفی کردم, 1- پارس پک داره راه آذر آنلاین رو پیش میبره یعنی میزنه دیتابیس را خراب میکنه, دیروز همه چیز باز میشد و سالم بود هیچ تغیری هم ندادم ولی امروز همچین صحنه ای پیش اومد, تیکت زدم بکاپ دیتابیس دیروز را برگردوندند و گفتن مشکل از هاستینگ نیست!, داشورد وردپرس با این بکاپ درست شد این یعنی پارس پک هم همچون آذرآنلاین... یه دلیل قطعی بود که پارس پک دیتابیس را خراب میکنه , با اینکه برای اولین بار بود ولی خراب شدن دیتابیس و بکاپگیری یه خط قرمز مهم هست که هیچ وقت نباید مشکل داشته باشن یه هاستی معرفی کنین که همچین کاری را نکنه, تمام تمام هاستینگ های ایرانی یه مشکلی دارن:general211::general211::general211: 2- افزونه UpdraftPlus توان بکاپ گیری نداره در مهم ترین لحظات برای برگردوندن هر کار کردم ارور داد, باید لید به همچین افزونه ای, برنامه جایگزین چی پیشنهاد میدید؟! کلا چه راهکاری هست که مستقل از هاستینگ و افزونه, بکاپ کامل هر روز بشه گرفت؟! از داخل سی پنل یا چیز دیگه ای میشه؟ اسکای درایو مشکل حجم نداره ولی افزونه خرابه!, هاستینگ بکاپ میگیره ولی کامل هفته ای یک بار! یه راهکار میخوام که مستقل از همه اینا هر روز بکام کامل بفرسته اسکای درایو, دراپ باکس و...یه 7 8 10 بار کنترل + اف5 بزن
باشههمین الان یه کشفی کردم, 1- پارس پک داره راه آذر آنلاین رو پیش میبره یعنی میزنه دیتابیس را خراب میکنه, دیروز همه چیز باز میشد و سالم بود هیچ تغیری هم ندادم ولی امروز همچین صحنه ای پیش اومد, تیکت زدم بکاپ دیتابیس دیروز را برگردوندند و گفتن مشکل از هاستینگ نیست!, داشورد وردپرس با این بکاپ درست شد این یعنی پارس پک هم همچون آذرآنلاین... یه دلیل قطعی بود که پارس پک دیتابیس را خراب میکنه , با اینکه برای اولین بار بود ولی خراب شدن دیتابیس و بکاپگیری یه خط قرمز مهم هست که هیچ وقت نباید مشکل داشته باشن یه هاستی معرفی کنین که همچین کاری را نکنه, تمام تمام هاستینگ های ایرانی یه مشکلی دارن:general211::general211::general211: 2- افزونه UpdraftPlus توان بکاپ گیری نداره در مهم ترین لحظات برای برگردوندن هر کار کردم ارور داد, باید لید به همچین افزونه ای, برنامه جایگزین چی پیشنهاد میدید؟! کلا چه راهکاری هست که مستقل از هاستینگ و افزونه, بکاپ کامل هر روز بشه گرفت؟! از داخل سی پنل یا چیز دیگه ای میشه؟ اسکای درایو مشکل حجم نداره ولی افزونه خرابه!, هاستینگ بکاپ میگیره ولی کامل هفته ای یک بار! یه راهکار میخوام که مستقل از همه اینا هر روز بکام کامل بفرسته اسکای درایو, دراپ باکس و...
راه نداره شما از نت بکشی بیرون ؟:general709:همین الان یه کشفی کردم, 1- پارس پک داره راه آذر آنلاین رو پیش میبره یعنی میزنه دیتابیس را خراب میکنه, دیروز همه چیز باز میشد و سالم بود هیچ تغیری هم ندادم ولی امروز همچین صحنه ای پیش اومد, تیکت زدم بکاپ دیتابیس دیروز را برگردوندند و گفتن مشکل از هاستینگ نیست!, داشورد وردپرس با این بکاپ درست شد این یعنی پارس پک هم همچون آذرآنلاین... یه دلیل قطعی بود که پارس پک دیتابیس را خراب میکنه , با اینکه برای اولین بار بود ولی خراب شدن دیتابیس و بکاپگیری یه خط قرمز مهم هست که هیچ وقت نباید مشکل داشته باشن یه هاستی معرفی کنین که همچین کاری را نکنه, تمام تمام هاستینگ های ایرانی یه مشکلی دارن:general211::general211::general211: 2- افزونه UpdraftPlus توان بکاپ گیری نداره در مهم ترین لحظات برای برگردوندن هر کار کردم ارور داد, باید لید به همچین افزونه ای, برنامه جایگزین چی پیشنهاد میدید؟! کلا چه راهکاری هست که مستقل از هاستینگ و افزونه, بکاپ کامل هر روز بشه گرفت؟! از داخل سی پنل یا چیز دیگه ای میشه؟ اسکای درایو مشکل حجم نداره ولی افزونه خرابه!, هاستینگ بکاپ میگیره ولی کامل هفته ای یک بار! یه راهکار میخوام که مستقل از همه اینا هر روز بکام کامل بفرسته اسکای درایو, دراپ باکس و...
:general710::general710:راه نداره شما از نت بکشی بیرون ؟:general709:
بسته بودنش فرقی با این حرف های بیزینس نداره@Business plan اگه توي اين تاپيك نباشه اين تاپيك فكر كنم بسته بشه!
:angrybirds10:تلفن اسکایپ