تلفن اسکایپ
:general304::general304::general304::angrybirds10:
تلفن اسکایپ
:general304::general304::general304::angrybirds10:
وب داده خیلی هم خوبهاول ساعت 4 بود حالا شد 5 !!
مشاهده پیوست 1061294
جالبهاول ساعت 4 بود حالا شد 5 !!
مشاهده پیوست 1061294
@nasser_aکدوم شرکتهای پستی توی عید کار میکنن. پنجم به بعد؟
تیپاکس آیا؟
پست دولتی؟
جالبه ندونسته نظر میدی سرویس مال دوستانه که سایتشونو من کنترل میکنم اونم نمیدونم چرا مثل شما چسبیده به وب داده میگه انتقال نده اینجاست که میگن ...جالبه
تو خودت از منتقدای (بیشتر دشمن) وب داده هستی بعد ازشون سرویس هم داری؟ :general404::general404:
اینجاست که میگن ...
جالبه ندونسته نظر میدی سرویس مال دوستانه که سایتشونو من کنترل میکنم اونم نمیدونم چرا مثل شما چسبیده به وب داده میگه انتقال نده اینجاست که میگن ...
من منفعتی نمیبرم یا اشنام نیست که بیخود تبلیغ کنم وقت و هزینه دو نفرم بگیرم . باور نمیکنی اینجا بپرس چند نفر ضرر کردن سر وب داده . شما میتونی بزاری رو امضات با رفرت ولی الان میبینی من با گفتن مشکلش بالا پایین میپری
اره بگو رو کدوم سرور وب دادم همین نشون میده که چی ؟ داری مال خودتو تبلیغ میکنی و برای همین با دوتا انتقاد بالا پایین میپری بله شمام هم ایرانی هستی برای منافع خودت ودوستات مردم رو به دردسر میندازی . واگر نه ملت چه برن وب داده چه نرن منفعتی برای من نداره و فرقی به حالم نمیکنه ولی برای شما میکنه برا دو تا دوست واشنا بگا نده ملتو . من دوس دارم مشکلش بگم شما تا صب تبلیغش کن اصلا .داداش ما بلانسبت یه عمریه داریم تو این مملکت زندگی میکنیم، دیگه اگه با فرهنگ ایرانی جماعت آشنا نباشم که باید برم بمیرم
دیروز رفتم سیم کارت بگیرم، یه نفر یکم بلندتر از بقیه به یارو گفت یه شماره رند هاشو بده، هرکی اونجا بود گفت رند خوب نیست که مزاحم زیاد داره و بدرد نمیخوره، جوری شد که طرف کلا پشیمون شد، بعد همونا موقعی که یارو میخواست بهشون سیم کارت بده آروم دم گوشش میگفتن رندهاشو بده
حالا اصن میخوای بگم رو کدوم سرور وب داده هستی؟ :general404::general404:
ببین بیخودی جو ندهاره بگو رو کدوم سرور وب دادم همین نشون میده که چی ؟ داری مال خودتو تبلیغ میکنی و برای همین با دوتا انتقاد بالا پایین میپری بله شمام هم ایرانی هستی برای منافع خودت ودوستات مال بنجل رو میچپونی به مردم خیلی شیک و مجلسی . واگر نه ملت چه برن وب داده چه نرن منفعتی برای من نداره و فرقی به حالم نمیکنه ولی برای شما میکنه برا دو تا دوست واشنا بگا نده ملتو . من دوس دارم مشکلش بگم شما تا صب تبلیغش کن اصلا .
اگه تبلیغشو نمیکردم که تو الان مشتریش نبودی :general404: بعدم خدا از دهنت بشنوه، من که از خدامه یه همچین هاستینگی داشته باشم که دشمن هم ازم سرویس داشته باشه :general404::general404:داری مال خودتو تبلیغ میکنی
شما میخواستی ادرس سرور بدی که من هاست دارم بعد منافعی برات نداره بیا برو عمو اینجا یه پردیس هاستینگم بود خیلی تبلیغ میکرد . من دوست دارم مشکلاتشو بگم شما گارد میگیری رفیقته همشهرینه هرچیته حاجی . تو تبلیغتو بکن هر وقت الکی گفتم فلان مشکل داره بیا بگو چرا الکی گفتی . در مورد اینکه میگی خودت سرویس داری بعد بدشو میگی اولا بدی هارو از خودم در میارم یا وجود داره ؟ دوما شما تو همین مملکت داری خودروسازی رو زیر سوال میبری ولی خودتم سوار همین ماشینای مثلا بیام بگم سوار نشو . که گفتم سایت برا من نیس.ببین بیخودی جو نده
دیگه دوره این کارها تموم شده
الان من هنوز تو کف اینم که چطوری خودت داری استفاده میکنی بعد میای اینطوری میگی؟
یکم چشم و رو داشتن هم بد نیستا :general210:
اگه تبلیغشو نمیکردم که تو الان مشتریش نبودی :general404: بعدم خدا از دهنت بشنوه، من که از خدامه یه همچین هاستینگی داشته باشم که دشمن هم ازم سرویس داشته باشه :general404::general404:
حالا اینا به کنار
الان تو کجای نوشته های من بالا و پایین پریدن میبینی؟ :general404::general404:
برو اینقدر ازش انتقاد کن و مشکلاتشو بگو تا ... :general404::general404: من که دارم استفاده میکنم و کلی دیگه هم همینطور (از جمله خودت)
ولی خب یکم چشم و رو هم داشته باش و در کنارش بگو خودمم ازشون سرویس دارم :general304::general304:
من اومدم بسته بودن سایتشو عکسشو گذاشتم رفیقمون خودشو کشت انگار باز بوده من فتوشاپ کردم :general711:سر وب داده دعوا نكنين.
ارزششو نداره!
وب داده خودش خودشو خراب كرد وگرنه اولش خيلي خوب بود.
البته من الان هنوز يه هاست دانلود ازشون دارم و از نظر كيفيت مشكل نداره و راضي هستم . اما فقط خدانكنه تيكت بزني. يه بار دو روز بعد جواب تيكتمو داد!!!
یکی از شرکای جنگیز هاست درگذشت:general503::general503::general503:دوستان
بنده و آقای رضا بیزنس
@Business plan تصمیم گرفتیم که یک شرکت هاستینگ بزنیم و به دوستان و همکاران این تاپیک و جامعه وبمستری خدمات هاست و دامنه و گواهی نامه ssl ارائه بدیم.
به زودی راه اندازی میشه. هرکی از وبداده ناراضی هست میتونه به آقای بیزنس پلن پ.خ بده تا پلن ها رو به صورت گزینشی ارائه بدیم
حاجیکس هرکی ناراضیه..لیست بگیر بیاریمشون روی سرور های خودمونیکی از شرکای جنگیز هاست درگذشت:general503::general503::general503:
https://forum.persiantools.com/threads/پایان-زندگی-استیون-هاوکینگ،-دانشمند-نابغه-جهان.906497/#post-12423729
داداش کاربرای اینجا بچه 2 ساله نیستن کهمن اومدم بسته بودن سایتشو عکسشو گذاشتم رفیقمون خودشو کشت انگار باز بوده من فتوشاپ کردم :general711:
من اصن برام مهم نیست که تو و دیگران در موردش چی میگینشما میخواستی ادرس سرور بدی که من هاست دارم بعد منافعی برات نداره بیا برو عمو اینجا یه پردیس هاستینگم بود خیلی تبلیغ میکرد . من دوست دارم مشکلاتشو بگم شما گارد میگیری رفیقته همشهرینه هرچیته حاجی . تو تبلیغتو بکن هر وقت الکی گفتم فلان مشکل داره بیا بگو چرا الکی گفتی . در مورد اینکه میگی خودت سرویس داری بعد بدشو میگی اولا بدی هارو از خودم در میارم یا وجود داره ؟ دوما شما تو همین مملکت داری خودروسازی رو زیر سوال میبری ولی خودتم سوار همین ماشینای مثلا بیام بگم سوار نشو . که گفتم سایت برا من نیس.
پ.ن به جز این مورد که برا من نیست من خودم یه سایت رو وب داده دارم که بازدید نداره و حوصله انتقال ندارم چون بازدیدی نداره اون قطع ام باشه چند روز مشکلی نیست . ولی سایت پر بازدید بیارید رو وب داده نابود میشه . وسلام.
بله میشناسم لازم به معرفی نیست . خوشم که میگه وب داده خرابه پس جای بحث نیست .داداش کاربرای اینجا بچه 2 ساله نیستن که
دقیقا برای منم مهم نیست من مشکلاتشو میگم نه شمارو تگ کردم نه ریپلی زدم . حرف و بزار زمین صاحبش ور میدارهمن اصن برام مهم نیست که تو و دیگران در موردش چی میگین
ولی خب چیزی که برام جالب بود رو گفتم و فکر کنم برای بقیه دوستان هم جالب بود
کدوم شرکتهای پستی توی عید کار میکنن. پنجم به بعد؟
تیپاکس آیا؟
پست دولتی؟