• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اول ساعت 4 بود حالا شد 5 !!
download (2).png

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جالبه
تو خودت از منتقدای (بیشتر دشمن) وب داده هستی بعد ازشون سرویس هم داری؟ :general404::general404:
اینجاست که میگن ... :)
جالبه ندونسته نظر میدی سرویس مال دوستانه که سایتشونو من کنترل میکنم اونم نمیدونم چرا مثل شما چسبیده به وب داده میگه انتقال نده اینجاست که میگن ...

من منفعتی نمیبرم یا اشنام نیست که بیخود تبلیغ کنم وقت و هزینه دو نفرم بگیرم . باور نمیکنی اینجا بپرس چند نفر ضرر کردن سر وب داده . شما میتونی بزاری رو امضات با رفرت ولی الان میبینی من با گفتن مشکلش بالا پایین میپری

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
جالبه ندونسته نظر میدی سرویس مال دوستانه که سایتشونو من کنترل میکنم اونم نمیدونم چرا مثل شما چسبیده به وب داده میگه انتقال نده اینجاست که میگن ...

من منفعتی نمیبرم یا اشنام نیست که بیخود تبلیغ کنم وقت و هزینه دو نفرم بگیرم . باور نمیکنی اینجا بپرس چند نفر ضرر کردن سر وب داده . شما میتونی بزاری رو امضات با رفرت ولی الان میبینی من با گفتن مشکلش بالا پایین میپری

داداش ما بلانسبت یه عمریه داریم تو این مملکت زندگی میکنیم، دیگه اگه با فرهنگ ایرانی جماعت آشنا نباشم که باید برم بمیرم
دیروز رفتم سیم کارت بگیرم، یه نفر یکم بلندتر از بقیه به یارو گفت یه شماره رند هاشو بده، هرکی اونجا بود گفت رند خوب نیست که مزاحم زیاد داره و بدرد نمیخوره، جوری شد که طرف کلا پشیمون شد، بعد همونا موقعی که یارو میخواست بهشون سیم کارت بده آروم دم گوشش میگفتن رندهاشو بده
حالا اصن میخوای بگم رو کدوم سرور وب داده هستی؟ :general404::general404:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
داداش ما بلانسبت یه عمریه داریم تو این مملکت زندگی میکنیم، دیگه اگه با فرهنگ ایرانی جماعت آشنا نباشم که باید برم بمیرم
دیروز رفتم سیم کارت بگیرم، یه نفر یکم بلندتر از بقیه به یارو گفت یه شماره رند هاشو بده، هرکی اونجا بود گفت رند خوب نیست که مزاحم زیاد داره و بدرد نمیخوره، جوری شد که طرف کلا پشیمون شد، بعد همونا موقعی که یارو میخواست بهشون سیم کارت بده آروم دم گوشش میگفتن رندهاشو بده
حالا اصن میخوای بگم رو کدوم سرور وب داده هستی؟ :general404::general404:
اره بگو رو کدوم سرور وب دادم همین نشون میده که چی ؟ داری مال خودتو تبلیغ میکنی و برای همین با دوتا انتقاد بالا پایین میپری بله شمام هم ایرانی هستی برای منافع خودت ودوستات مردم رو به دردسر میندازی . واگر نه ملت چه برن وب داده چه نرن منفعتی برای من نداره و فرقی به حالم نمیکنه ولی برای شما میکنه برا دو تا دوست واشنا بگا نده ملتو o_O. من دوس دارم مشکلش بگم شما تا صب تبلیغش کن اصلا .

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان
بنده و آقای رضا بیزنس
@Business plan تصمیم گرفتیم که یک شرکت هاستینگ بزنیم و به دوستان و همکاران این تاپیک و جامعه وبمستری خدمات هاست و دامنه و گواهی نامه ssl ارائه بدیم.
به زودی راه اندازی میشه. هرکی از وبداده ناراضی هست میتونه به آقای بیزنس پلن پ.خ بده تا پلن ها رو به صورت گزینشی ارائه بدیم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اره بگو رو کدوم سرور وب دادم همین نشون میده که چی ؟ داری مال خودتو تبلیغ میکنی و برای همین با دوتا انتقاد بالا پایین میپری بله شمام هم ایرانی هستی برای منافع خودت ودوستات مال بنجل رو میچپونی به مردم خیلی شیک و مجلسی . واگر نه ملت چه برن وب داده چه نرن منفعتی برای من نداره و فرقی به حالم نمیکنه ولی برای شما میکنه برا دو تا دوست واشنا بگا نده ملتو o_O. من دوس دارم مشکلش بگم شما تا صب تبلیغش کن اصلا .
ببین بیخودی جو نده
دیگه دوره این کارها تموم شده
الان من هنوز تو کف اینم که چطوری خودت داری استفاده میکنی بعد میای اینطوری میگی؟ :confused:
یکم چشم و رو داشتن هم بد نیستا :general210:

داری مال خودتو تبلیغ میکنی
اگه تبلیغشو نمیکردم که تو الان مشتریش نبودی :general404: بعدم خدا از دهنت بشنوه، من که از خدامه یه همچین هاستینگی داشته باشم که دشمن هم ازم سرویس داشته باشه :general404::general404:

حالا اینا به کنار
الان تو کجای نوشته های من بالا و پایین پریدن میبینی؟ :general404::general404:
برو اینقدر ازش انتقاد کن و مشکلاتشو بگو تا ... :general404::general404: من که دارم استفاده میکنم و کلی دیگه هم همینطور (از جمله خودت)
ولی خب یکم چشم و رو هم داشته باش و در کنارش بگو خودمم ازشون سرویس دارم :general304::general304:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ببین بیخودی جو نده
دیگه دوره این کارها تموم شده
الان من هنوز تو کف اینم که چطوری خودت داری استفاده میکنی بعد میای اینطوری میگی؟ :confused:
یکم چشم و رو داشتن هم بد نیستا :general210:

اگه تبلیغشو نمیکردم که تو الان مشتریش نبودی :general404: بعدم خدا از دهنت بشنوه، من که از خدامه یه همچین هاستینگی داشته باشم که دشمن هم ازم سرویس داشته باشه :general404::general404:

حالا اینا به کنار
الان تو کجای نوشته های من بالا و پایین پریدن میبینی؟ :general404::general404:
برو اینقدر ازش انتقاد کن و مشکلاتشو بگو تا ... :general404::general404: من که دارم استفاده میکنم و کلی دیگه هم همینطور (از جمله خودت)
ولی خب یکم چشم و رو هم داشته باش و در کنارش بگو خودمم ازشون سرویس دارم :general304::general304:
شما میخواستی ادرس سرور بدی که من هاست دارم بعد منافعی برات نداره بیا برو عمو اینجا یه پردیس هاستینگم بود خیلی تبلیغ میکرد . من دوست دارم مشکلاتشو بگم شما گارد میگیری رفیقته همشهرینه هرچیته حاجی . تو تبلیغتو بکن هر وقت الکی گفتم فلان مشکل داره بیا بگو چرا الکی گفتی . در مورد اینکه میگی خودت سرویس داری بعد بدشو میگی اولا بدی هارو از خودم در میارم یا وجود داره ؟ دوما شما تو همین مملکت داری خودروسازی رو زیر سوال میبری ولی خودتم سوار همین ماشینای مثلا بیام بگم سوار نشو . که گفتم سایت برا من نیس.
پ.ن به جز این مورد که برا من نیست من خودم یه سایت رو وب داده دارم که بازدید نداره و حوصله انتقال ندارم چون بازدیدی نداره اون قطع ام باشه چند روز مشکلی نیست . ولی سایت پر بازدید بیارید رو وب داده نابود میشه . وسلام.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سر وب داده دعوا نكنين.
ارزششو نداره!
وب داده خودش خودشو خراب كرد وگرنه اولش خيلي خوب بود.
البته من الان هنوز يه هاست دانلود ازشون دارم و از نظر كيفيت مشكل نداره و راضي هستم . اما فقط خدانكنه تيكت بزني. يه بار دو روز بعد جواب تيكتمو داد!!!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سر وب داده دعوا نكنين.
ارزششو نداره!
وب داده خودش خودشو خراب كرد وگرنه اولش خيلي خوب بود.
البته من الان هنوز يه هاست دانلود ازشون دارم و از نظر كيفيت مشكل نداره و راضي هستم . اما فقط خدانكنه تيكت بزني. يه بار دو روز بعد جواب تيكتمو داد!!!
من اومدم بسته بودن سایتشو عکسشو گذاشتم رفیقمون خودشو کشت :D انگار باز بوده من فتوشاپ کردم :general711:

• Like
Reactions: ap3

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان
بنده و آقای رضا بیزنس
@Business plan تصمیم گرفتیم که یک شرکت هاستینگ بزنیم و به دوستان و همکاران این تاپیک و جامعه وبمستری خدمات هاست و دامنه و گواهی نامه ssl ارائه بدیم.
به زودی راه اندازی میشه. هرکی از وبداده ناراضی هست میتونه به آقای بیزنس پلن پ.خ بده تا پلن ها رو به صورت گزینشی ارائه بدیم
یکی از شرکای جنگیز هاست درگذشت:general503::general503::general503:
https://forum.persiantools.com/threads/پایان-زندگی-استیون-هاوکینگ،-دانشمند-نابغه-جهان.906497/#post-12423729

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من اومدم بسته بودن سایتشو عکسشو گذاشتم رفیقمون خودشو کشت :D انگار باز بوده من فتوشاپ کردم :general711:
داداش کاربرای اینجا بچه 2 ساله نیستن که
همین امیر آقا که داری براش اینا رو توضیح میدی 30 و خورده ای سالشه :general404::general404:
برای همین یه جوری توضیح بده که طرف فکر نکنه داری به شعورش توهین میکنی :general404::general404:

شما میخواستی ادرس سرور بدی که من هاست دارم بعد منافعی برات نداره بیا برو عمو اینجا یه پردیس هاستینگم بود خیلی تبلیغ میکرد . من دوست دارم مشکلاتشو بگم شما گارد میگیری رفیقته همشهرینه هرچیته حاجی . تو تبلیغتو بکن هر وقت الکی گفتم فلان مشکل داره بیا بگو چرا الکی گفتی . در مورد اینکه میگی خودت سرویس داری بعد بدشو میگی اولا بدی هارو از خودم در میارم یا وجود داره ؟ دوما شما تو همین مملکت داری خودروسازی رو زیر سوال میبری ولی خودتم سوار همین ماشینای مثلا بیام بگم سوار نشو . که گفتم سایت برا من نیس.
پ.ن به جز این مورد که برا من نیست من خودم یه سایت رو وب داده دارم که بازدید نداره و حوصله انتقال ندارم چون بازدیدی نداره اون قطع ام باشه چند روز مشکلی نیست . ولی سایت پر بازدید بیارید رو وب داده نابود میشه . وسلام.
من اصن برام مهم نیست که تو و دیگران در موردش چی میگین
ولی خب چیزی که برام جالب بود رو گفتم و فکر کنم برای بقیه دوستان هم جالب بود

• Like
Reactions: ap3

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
داداش کاربرای اینجا بچه 2 ساله نیستن که
بله میشناسم لازم به معرفی نیست . خوشم که میگه وب داده خرابه پس جای بحث نیست .
من اصن برام مهم نیست که تو و دیگران در موردش چی میگین
ولی خب چیزی که برام جالب بود رو گفتم و فکر کنم برای بقیه دوستان هم جالب بود
دقیقا برای منم مهم نیست من مشکلاتشو میگم نه شمارو تگ کردم نه ریپلی زدم . حرف و بزار زمین صاحبش ور میداره :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اقا این اپارات لعنتی محدود کرده سرعت اپلودش رو

چطور میشه ترفند زده سرعت اپلود برد بالا ؟

یا سایت مشابه اپارات هست محدود نباشه ؟ برای تماشای فیلم و کلیپ

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
آی عمو کمتر پست بزن تمام تاپیک های منو جابجا کردی
برای همینه که یکی مثل ویکی پدیا ارور میده " این صفحه برای جلوگیری از خرابکاری محافظت شده‌است "
@shbgem

بالا