اقامت موقت.الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟
پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:
برای دائمی فک کنم یا باید متاهل باشی یا با یکی از اونجا ازدواج کنی درسته ؟ حالا شما فکر کن یکی زبانش خوبه و 100 درصد میتونه کاری پیدا کنه که یه زندگی معمولی داشته باشه ؟ اخه الان تو ایران کار هست ولی فوقش کاری که بخوری نمیری .اقامت موقت.
بعد از پنج سال میتونی برای دایم اقدام کنی.
بنده در مشاور املاک کار میکنم و مدرکی نمیخواد فقط زبان میخواد.
ترکی اذری اگه بلد باشی کارت راه میوفته اما برای کار بهتره که به طور حرفه ای ترکی استانبولی یاد بگیری.
باید حتما با یه ترک ازدواج کنی یا یه خونه یا مغازه ای بخری.برای دائمی فک کنم یا باید متاهل باشی یا با یکی از اونجا ازدواج کنی درسته ؟ حالا شما فکر کن یکی زبانش خوبه و 100 درصد میتونه کاری پیدا کنه که یه زندگی معمولی داشته باشه ؟ اخه الان تو ایران کار هست ولی فوقش کاری که بخوری نمیری .
یه دفعه تستی فیلترش کردن ببینن چی میشه، دیگه فقط کم مونده بود سوپری محل هم اعلامیه بزنه "فیلترشکن موجود است"پایان تلگرام؟
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه: نه تنها توئیتر و یوتیوب رفع فیلتر نخواهند شد بلکه در آستانه سال ۱۳۹۷ اتفاق نظر بی نظیری بین مسئولین برای قطع تسلط و نفوذ دشمن برفضای مجازی کشور ایجاد شده
یادش بخیرالان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟
پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:
ببینم چیز نایسی هستی یا نه؟ :general706:
چی شد اومدی رضا؟ببینم چیز نایسی هستی یا نه؟ :general706:
از کوکسل بابا هم دیدن فرماییدباید حتما با یه ترک ازدواج کنی یا یه خونه یا مغازه ای بخری.
کار خوب پیدا کنی زندگی خوبی میتونی داشته.
اما خوب کیفیت زندگی از ایران بالاتره. چون همه چیزشون رو دارن از اروپا کپی میکنن و خیلی دوست دارن شبیه اروپاییها باشند. البته به خاطر توریستهای زیادی که دارن واقعا سطح فرهنگ خیلی خیلی بالا هست.
البته من شهرهایی که رفتم رو میگم مثل استانبول و ازمیر و انتالیا و انکارا .
وگرنه اینجا هم شهرهایی داره که هنوز سطح پایینی داره.
خود تلگرام رسما اعلام کرده که کشورهایی که جزو لیست تحریم ایالات متحده امریکا ، بریتانیا و اتحادیه اروپا هستند قادر به خرید و فروش این ارز نیستند. ایران هم که در صدر این لیستهیه دفعه تستی فیلترش کردن ببینن چی میشه، دیگه فقط کم مونده بود سوپری محل هم اعلامیه بزنه "فیلترشکن موجود است"
در ضمن پاول هم بیکار ننشسته که ببینه همینطوری یهو 80 90 درصد کاربراش به فنا برن، قطعا اون هم یه کارهایی برای جلوگیری از این مشکل انجام میده
چون چند وقت دیگه هم میخواد ارز دیجیتالش رو ارائه کنه و اگه این حجم از کاربراشو از دست بده عملا اون پروژه ش هم نابود میشه
حاجیکس اون امانتی که دو شب پیش بهت گفتم رو واسم پوخ میکنیاز کوکسل بابا هم دیدن فرمایید
یه پخ بده رفتم پای پیسی بخونمش:general505:حاجیکس اون امانتی که دو شب پیش بهت گفتم رو واسم پوخ میکنی
آخه تلگرام اپی نیست که شهرت جهانی داشته باشه، حتی تو خود روسیه هم محبوبیتی ندارهخود تلگرام رسما اعلام کرده که کشورهایی که جزو لیست تحریم ایالات متحده امریکا ، بریتانیا و اتحادیه اروپا هستند قادر به خرید و فروش این ارز نیستند. ایران هم که در صدر این لیسته
نه هنوز همچین قابلیتی بهش اضافه نشدهالکسا رو نمیشه مخفی کرد ؟ چه ورودی هایی داری و چه کشورهایی هستن ؟
http://clients.solarserver.ir/clientarea.phpشرکت خوب ارائه vps معرفی کنید (به جز وب داده که امیر میخواست معرفی کنه)