• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
پایان تلگرام؟
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه: نه تنها توئیتر و یوتیوب رفع فیلتر نخواهند شد بلکه در آستانه سال ۱۳۹۷ اتفاق نظر بی نظیری بین مسئولین برای قطع تسلط و نفوذ دشمن برفضای مجازی کشور ایجاد شده

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟

پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:
اقامت موقت.
بعد از پنج سال میتونی برای دایم اقدام کنی.
بنده در مشاور املاک کار میکنم و مدرکی نمیخواد فقط زبان میخواد.
ترکی اذری اگه بلد باشی کارت راه میوفته اما برای کار بهتره که به طور حرفه ای ترکی استانبولی یاد بگیری.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اقامت موقت.
بعد از پنج سال میتونی برای دایم اقدام کنی.
بنده در مشاور املاک کار میکنم و مدرکی نمیخواد فقط زبان میخواد.
ترکی اذری اگه بلد باشی کارت راه میوفته اما برای کار بهتره که به طور حرفه ای ترکی استانبولی یاد بگیری.
برای دائمی فک کنم یا باید متاهل باشی یا با یکی از اونجا ازدواج کنی درسته ؟ حالا شما فکر کن یکی زبانش خوبه و 100 درصد میتونه کاری پیدا کنه که یه زندگی معمولی داشته باشه ؟ اخه الان تو ایران کار هست ولی فوقش کاری که بخوری نمیری .

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برای دائمی فک کنم یا باید متاهل باشی یا با یکی از اونجا ازدواج کنی درسته ؟ حالا شما فکر کن یکی زبانش خوبه و 100 درصد میتونه کاری پیدا کنه که یه زندگی معمولی داشته باشه ؟ اخه الان تو ایران کار هست ولی فوقش کاری که بخوری نمیری .
باید حتما با یه ترک ازدواج کنی یا یه خونه یا مغازه ای بخری.
کار خوب پیدا کنی زندگی خوبی میتونی داشته.
اما خوب کیفیت زندگی از ایران بالاتره. چون همه چیزشون رو دارن از اروپا کپی میکنن و خیلی دوست دارن شبیه اروپاییها باشند. البته به خاطر توریستهای زیادی که دارن واقعا سطح فرهنگ خیلی خیلی بالا هست.
البته من شهرهایی که رفتم رو میگم مثل استانبول و ازمیر و انتالیا و انکارا .
وگرنه اینجا هم شهرهایی داره که هنوز سطح پایینی داره.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
پایان تلگرام؟
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه: نه تنها توئیتر و یوتیوب رفع فیلتر نخواهند شد بلکه در آستانه سال ۱۳۹۷ اتفاق نظر بی نظیری بین مسئولین برای قطع تسلط و نفوذ دشمن برفضای مجازی کشور ایجاد شده
یه دفعه تستی فیلترش کردن ببینن چی میشه، دیگه فقط کم مونده بود سوپری محل هم اعلامیه بزنه "فیلترشکن موجود است"
در ضمن پاول هم بیکار ننشسته که ببینه همینطوری یهو 80 90 درصد کاربراش به فنا برن، قطعا اون هم یه کارهایی برای جلوگیری از این مشکل انجام میده
چون چند وقت دیگه هم میخواد ارز دیجیتالش رو ارائه کنه و اگه این حجم از کاربراشو از دست بده عملا اون پروژه ش هم نابود میشه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
الان اقامت دائم داری یا موقت؟کاری که میکنی با مدرک دانشگاه ایرانه؟یعنی دانشگاه ایران قبول دارن؟
ترکی یاد گرفتی یا کلن ترک هستی؟

پ.ن میدونم تاپیک وبمسترا شد به تاپیک مهاجران ولی دیگه بیخشید:general510:
یادش بخیر
قبلانا همه ش یه نخاله پیدا میشد که میگفت اینجا تاپیک وب مسترهاست و جای این بحث ها نیست :D
ولی راحت باش، اینجا تاپیک بحث بین وب مستر هاست نه درباره شون :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الکسا رو نمیشه مخفی کرد ؟ چه ورودی هایی داری و چه کشورهایی هستن ؟

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
سلام پنل پیامکی کجا پیشنهاد می دین

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
باید حتما با یه ترک ازدواج کنی یا یه خونه یا مغازه ای بخری.
کار خوب پیدا کنی زندگی خوبی میتونی داشته.
اما خوب کیفیت زندگی از ایران بالاتره. چون همه چیزشون رو دارن از اروپا کپی میکنن و خیلی دوست دارن شبیه اروپاییها باشند. البته به خاطر توریستهای زیادی که دارن واقعا سطح فرهنگ خیلی خیلی بالا هست.
البته من شهرهایی که رفتم رو میگم مثل استانبول و ازمیر و انتالیا و انکارا .
وگرنه اینجا هم شهرهایی داره که هنوز سطح پایینی داره.
از کوکسل بابا هم دیدن فرمایید:D

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یه دفعه تستی فیلترش کردن ببینن چی میشه، دیگه فقط کم مونده بود سوپری محل هم اعلامیه بزنه "فیلترشکن موجود است"
در ضمن پاول هم بیکار ننشسته که ببینه همینطوری یهو 80 90 درصد کاربراش به فنا برن، قطعا اون هم یه کارهایی برای جلوگیری از این مشکل انجام میده
چون چند وقت دیگه هم میخواد ارز دیجیتالش رو ارائه کنه و اگه این حجم از کاربراشو از دست بده عملا اون پروژه ش هم نابود میشه
خود تلگرام رسما اعلام کرده که کشورهایی که جزو لیست تحریم ایالات متحده امریکا ، بریتانیا و اتحادیه اروپا هستند قادر به خرید و فروش این ارز نیستند. ایران هم که در صدر این لیسته :D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
شرکت خوب ارائه vps معرفی کنید (به جز وب داده که امیر میخواست معرفی کنه:D)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
خود تلگرام رسما اعلام کرده که کشورهایی که جزو لیست تحریم ایالات متحده امریکا ، بریتانیا و اتحادیه اروپا هستند قادر به خرید و فروش این ارز نیستند. ایران هم که در صدر این لیسته :D
آخه تلگرام اپی نیست که شهرت جهانی داشته باشه، حتی تو خود روسیه هم محبوبیتی نداره
مورد بعدی هم اینکه حتما نیازی نیست که ایرانی ها با مشخصات واقعی ارز خریداری کنن که شامل تحریم بشن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
جهت معرفی یک خدمت شما خرید ممبر تلگرام پیشنهاد میدید یا خرید پاپ اپ ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این سایته چیه اسمش؟
دیدوگرام یا Dیلدو گرام:D:p مال کیه؟
چجوری تو حذف اکانت تلگرام اومده بالا:confused:

@Business plan