صبا ویژن کلیک هایی که آی پی خارجی دارن نمیشماره یا برای من خرابه؟! :general208::general312:
نگو ک خودت با پروکسی کلیک میکنیصبا ویژن کلیک هایی که آی پی خارجی دارن نمیشماره یا برای من خرابه؟! :general208::general312:
سوال شما چیست؟دوستان کی اینجا حساب فعال پرفکت مانی داره؟
نه ربطی نداره ساب دامین فعال میمونهاگر سایتی فیلتر بشه ساب دامین هاش هم باهاش فیلتر میشن؟
و اگر ساب دایمینی فیلتر بشه سایت اصلی هم فیلتر میشه؟
سلام . سایت های کلیکی خارجی غیر از adnow چی پیشنهاد میدید ؟ البته پرداختیش از طریق وب مانی هم باشه
به ذهنم رسید، ولی فکر نمیکنم همچین موردی بشهمیشه فرمت رو اسمی mp4 کرد دانلود کرد دوباره بعد دانلود به فرمت مورد نظر تغییر نام داد . فک کنم بشه و این فقط پسوند بررسی کنه .
یجورایی شانسی هستاگر سایتی فیلتر بشه ساب دامین هاش هم باهاش فیلتر میشن؟
به چیزای ساده توجه کن، مثلا آستین طرف کوتاهه دوستان همیشه در صحنه گزارش میدن یه عکس هست که لخته!اگر سایتی فیلتر بشه ساب دامین هاش هم باهاش فیلتر میشن؟
و اگر ساب دایمینی فیلتر بشه سایت اصلی هم فیلتر میشه؟
خیلی کم پیش میاد ساب دامنه رو فیلتر نکنن..یجورایی شانسی هست
چون من در هر 2 حالت هم دیدم که فیلتر میکنن (یا فقط خود سایت بدون ساب دامنه | یا سایت با کل ساب دامنه ها)
کوتاه کننده لینک خارجی به کیفیت کار https://goo.gl چی پیشنهاد میدید؟
بدون تبلیغاته؟ آمار کلیک هم نشون میده؟
https://goo.gl رنک 150 ایران گرفته برای همینه که میخوام ببندنش
یوزر انبوه نمیسازه. یه جور تبادله . باید بقیه رو فالو کنی که بقیه فالوت کنن. یه قسمتی داره کانال معرفی می کنه هر کانالی (یا حالا پیچی چیزی) رو فالو کنی یه سکه (یا امتیازی چیزی) میگیری که باهاش می تونی برای کانال خودت فالو جمع کنی یا بفروشی به اونایی که می خوان برای خودشون فالو جمع کننکسی در مورد چگونگی کارکرد اسکریپت فروش فالور، ممبر، سین، لایک و... میدونه؟!یعنی چطوری و خودش ممبر و فالور و... از کجا میاره؟!
خب میشه اسکریپت را خرید ولی جای سوال اینه که خوداسکریپت، فالور چطور میسازه و از کجا میاره؟!!
خودش یورز انبوه در نتیجه فالور میسازه؟!!
جریان چیه؟
تبادل با عقل جور در نمیاد, مستقل کار میکنن تبادل کجا بوداینا چیه توی ویکی پدیا به خورد ملت میدن؟ :general304::general509:
مشاهده پیوست 1064491
یوزر انبوه نمیسازه. یه جور تبادله . باید بقیه رو فالو کنی که بقیه فالوت کنن. یه قسمتی داره کانال معرفی می کنه هر کانالی (یا حالا پیچی چیزی) رو فالو کنی یه سکه (یا امتیازی چیزی) میگیری که باهاش می تونی برای کانال خودت فالو جمع کنی یا بفروشی به اونایی که می خوان برای خودشون فالو جمع کنن
اگه نخوای بقیه رو فالو کنی می تونی پول بدی تا بری توی اون قسمت معرفی کانال ها که بقیه فالوت کنن و سکه بگیرن. به اندازه تعداد سکه هایی که جمع کردی هم می تونی از اون قسمت برای کانال خودت فالو بگیری