در چه حوزه ای؟هوای سایتاتون رو داشته باشین دوباره موج فیلترینگ بدون تذکر شروع شده
در چه حوزه ای؟هوای سایتاتون رو داشته باشین دوباره موج فیلترینگ بدون تذکر شروع شده
چطوری هواشو داشته باشیم؟هوای سایتاتون رو داشته باشین دوباره موج فیلترینگ بدون تذکر شروع شده
سلام دوستان
عزیزانی که نماد اعتماد الکترونیکی دارن ایا تاحالا به اداره مالیات احضار شدن؟
بیا اینجا نمام پست ها را بخوانسلام دوستان
عزیزانی که نماد اعتماد الکترونیکی دارن ایا تاحالا به اداره مالیات احضار شدن؟
نه ولی میتونی بعد یه مدت مثل 1 ماه حذف کنی لینک هارو.دوستان حجم فایل .htaccess اگه زیادی زیاد باشه مشکلی پیش میاد ؟ چون تعداد زیادی پست رو دارم ریدایرکت 301 میکنم به صورت دستی (بنا به دلایلی مجبورم) و کدشون باید تو این فایل قرار داده بشه و چون تعداد پست ها زیاد هست (چند هزار تا) حجم فایل زیاد میشه
به نظرتون داره مشکلی داره این قضیه ؟
منظورت واسه گوگله ؟ چون کلا واسه انتقال رنک صفحه رو ریدایرکت نمیکنما ... واسه اینه که لینک های قبلی یجورایی پخش شده و نمیشه کاریش کرد، میخوام وقتی یوزر اونو تو مرورگر میزنه وارد لینک جدیده بشه واسه همین نمیتونم هیچوقت حذفشون کنم ریدایرکت هارونه ولی میتونی بعد یه مدت مثل 1 ماه حذف کنی لینک هارو.
ممنون دوست عزیز ولی اطلاعات خاصی نداشت...بیا اینجا نمام پست ها را بخوان
https://forum.persiantools.com/threads/مشاوره-مالیاتی-خدمات-وبمستر-و-آنلاین.888556/
چطوریه 1000 تا پست ادرسشون عوض شده؟ اگه دامین عوض کردی که به اینا نیازی نیست پس جریان جیهمنظورت واسه گوگله ؟ چون کلا واسه انتقال رنک صفحه رو ریدایرکت نمیکنما ... واسه اینه که لینک های قبلی یجورایی پخش شده و نمیشه کاریش کرد، میخوام وقتی یوزر اونو تو مرورگر میزنه وارد لینک جدیده بشه واسه همین نمیتونم هیچوقت حذفشون کنم ریدایرکت هارو
استفاده از بنر بزرگان , حدیث ها و پرچم مشکی در کنج سایتچطوری هواشو داشته باشیم؟
زد جی جی گفتش:general603:چطوری هواشو داشته باشیم؟
این تعداد گزارش دهنده هارو کم میکنه فیلترچی کلا دستش رو دکمستاستفاده از بنر بزرگان , حدیث ها و پرچم مشکی در کنج سایت
ایشون قبلا خیلی خوب کار میکرد ولی الان پول میگیره ولی کارو تحویل نمیده الان یک ماهو نیم پول گرفت و اصلا هیچ کاری تحویل ندادکسی جدیدا به ثامن بنر سفارش داده ؟!
برای بک اپ گرفتن از پسورد های کروم بک اپ از فایل default کافی هست دیگه؟ برای فایرفاکس چی؟:general406: