اسمم ببرید تا همه بدونن . و همکاری نکنن باهاشون شاید یکم احترام بزارن به کاربرا
شرکت اولی آفاق هاستینگ که واقعا نمونه اند! دامین ثبت کردم بعد تو پنل whmcs اثری ازش نیست حتی کنترل پنل هم به من نداده بودند! اومدم dns عوض کنم میبینم اصلا تو پنلم همچین دامینی نیست! بدبدختی اینجاست که قبلا هم دقیقا این مشکل با همین دامین بوجود اومده بود!
جالب اینجاست خودشون به تیکت ۲۴ ساعت جواب ندن خودکار بسته میشه! باید هر ۲۴ ساعت بری یه آپ بزنی تا بلاخره تیکت رو ببینند!
هاستینگ دوم هم آبتین وب که معرف همه هست. کیفیتش به معنای واقعی افتضاحه. یه هاست نمایندگی داشتم شاید باورتون نشه اما آپتایمش ۵۰٪ بود! یه مدت کار داشتم وقت نمیشد هاستم رو منتقل کنم که خوشبختانه بلاخره از آبتین وب انتقال دادم.
حالا این مشکلم باهاشون چی بود؟ یه هاست از آبتین وب گرفتم و بکاپ هاست قبلی رو بهشون دادم و اینا هم ریستور کردند رو هاست جدید. تو هاست قبلی پهنای باند ۴۰ گیگ مصرف کرده بودم و تو این هاست حداکثر پهنای باند ۱۰ گیگه که همین باعث شد دقیقا بعد ریستور بکاپ هاست ساسپند بشه!
۷۲ ساعته که تیکت زدم و جواب نمیدند! دیگه غلط بکنم از آبتین وب هاست بگیرم. واقعا افتضاحه به تمام معناست.
حاجی
دو روز پیش از پردیس هاستینگ زنگ زدن که هارد های دانلود رو برگردوندیم
میگم دادا من سایت رو فروختم پلوش هم خوردیم:general304::general304:
میگه یعنی نمیخوایی؟
میگم عزیزم اون اطلاعات ما 1 سال پیش الان منقضی شده و به کار هیچکس نمیاد:general703: بعدش چ کنم باهاش لازمم نمیشه سایت مال یکی دیگس
اتفاقا از پردیس هم هاست دارم که وضعیتش فوق العاده افتضاحه. تو ایام عید چند روزی کلا هاست داون بود! یکی از دوستان هم هاست دانلود داشت کلا سرورش ترکید اطلاعاتش از بین رفت!
وب داده كه نيست ؟!
بهترين پشتيباني رو هاست دي ال و بعدش پارس پك و بعدش نت افراز داره.
این وب داده رو نمیشناسم اما کلا دیگه غلط بکنم از هاستینگ های غیرمعتبر هاست بگیرم. قیمتشون پایینه اما در عوض صد تا بلا سر آدم میارن.
همین نت افراز که از همه نسبتا بهتره به خاطر اشتباه بخش دامین یه سایتی که خیلی واسه م مهم بود توسط گوگل پنالتی شد.
قضیه چی بود؟ دامین رو از یه شرکتی به نت افراز منتقل کردیم پشتیبان گفت هر ایمیلی که برای انتقال اومد شما کاری نکنید و همون رو برای ما مستقیم تو تیکت بفرستید. من احمق هم روی لینک فعال سازی تایید انتقال دامین به خیال اینکه حتما خودشون میخوان کلیک کنند کلیک نکردم و دامین سایت رفت تو حالت pending و حدود ۴۸ یا ۷۲ ساعت سایت داون شد. همین داون شدن باعث شد گوگل کلا سایت رو پنالتی کنه و شاید بگم اون سایت بالای ۲۰ میلیون ارزش داشت که نابود شد!
خیانتی که هاستینگ های ایرانی به من کردند تو طول زندگیم مغول به ایران نکرد! بعد میان میگن از جنس و کالای ایرانی حمایت کنید. به خدا تحریم نبودیم الان از بهترین شرکت های هاستینگ دنیا هاست میگرفتیم اونم با بهترین کیفیت و پشتیبانی