• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یه روزی یه اسلحه با خودم حمل میکنم و میرم به سری از شرکت های هاستینگ و یه چند نفری رو میکشم!
دامین ثبت کردم داخل سایتش اثری از اینکه دامین من کجاست نیست! دسترسی به پنل ندارم! بیشتر از ۲۴ ساعته به تیکت جواب ندادن. نه میتونم dns تغییر بدم و نه دامین رو منتقل کنم.
اون یکی شرکت بکاپ بهش دادم ریستور کرده پهنای باند هاست قبلی چون زیاد مصرف شده هاست ساسپند شده و بیشتر از ۲۴ ساعته جواب نمیده! خدا رو شکر سایتهای مهم نیستند ولی این سطح خدمات واقعا فاجعه است
وب داده كه نيست ؟!
بهترين پشتيباني رو هاست دي ال و بعدش پارس پك و بعدش نت افراز داره.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584
توی این وضع خراب وب این بابا چطوری روزی 250 تومن از پاپاپ در میاره
ed.png

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
توی این وضع خراب وب این بابا چطوری روزی 250 تومن از پاپاپ در میاره
مشاهده پیوست 1065656
مطمئنی آمار فیک و ساختگی نیست؟, نمیشه به این چیز ها اعتماد کرد
تفکرات دورف رو دوست دارم، مثل ایلان ماسک کلا هدفش تو زندگی "پول" نیست، میشه گفت پول براشون مثل یه وسیله اس که دارنش، مثلا مثل ی تیکه لباس
از کجا میدونی هدفش پول نیست؟! خیلی راحت داره همه چیزتو میفروشه (درآمد طبق big data)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پاپ اپ ميبره بالا اما توي خود الكسا هم مشخص ميشه كه از طريق پاپ آپ چه سايتي بالا اومدي.

چه جالبه

یکی از دوستان یک سرویس پاپ اپ مطمعن ایرانی معرفی کنه

سایت سراغ ندارید پاپ اپ خارجی بفروشه ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چه جالبه

یکی از دوستان یک سرویس پاپ اپ مطمعن ایرانی معرفی کنه

سایت سراغ ندارید پاپ اپ خارجی بفروشه ؟

بیشترین درامد و مطمعن ترین سایت پاپ اپ ایران الان اینه : https://goo.gl/yyjUkz

سایتی هم که تبلیغات تلگرام و ایفرم تو گزینه هاش باشه تا نشون نده اینه : https://goo.gl/7ZpQNj

این دوتا بهترین ایرانن.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584

فیک که نیست چون خودمم چندباری توی آمار برداشتیهاش بودم
و با مدیراون سایته صحبت کردم اما خیلی محافظه کار بود وادرسی چیزی نداد

با روزی 30 40 کا آی پی

40 هزار میشه جمعیت یک ورزشگاه

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627

از کجا میدونی هدفش پول نیست؟! خیلی راحت داره همه چیزتو میفروشه (درآمد طبق big data)
4 تا عکس درو داف و جوک و عکس های اتاق بالایی نونوایی چه داریم تو تلگرام؟
دورف قبل از تلگرام هم میلیاردر بوده و اصولا اگر هدفش پول بود با اون سرمایه ایی که داره کارهایی خیلی پر سودتری می تونه انجام بده
اطلاعات 4 نفر تو ایران که ارتباطشون با دنیا قطعه به درد کی می خوره اصلا! مثلا می خوان رو انتخاباتمون تاثیر بزارن؟ یا شورش! تدارک ببنین؟ :general707: 20:35 زیاد نبین، کم ببین بهتره :general711:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
از سايتاي خارجي ميتونيد خريد كنيد.
حساب پي پال يا پرفكت ماني داشته باشيد.
مسئله اینجاس من شناختی ندارم نسبت به سایت های خارجی

یک دوتا خوباش بفرستید
پی وی یا همینجا مشکلی نیست

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اسمم ببرید تا همه بدونن . و همکاری نکنن باهاشون شاید یکم احترام بزارن به کاربرا
شرکت اولی آفاق هاستینگ که واقعا نمونه اند! دامین ثبت کردم بعد تو پنل whmcs اثری ازش نیست حتی کنترل پنل هم به من نداده بودند! اومدم dns عوض کنم میبینم اصلا تو پنلم همچین دامینی نیست! بدبدختی اینجاست که قبلا هم دقیقا این مشکل با همین دامین بوجود اومده بود!
جالب اینجاست خودشون به تیکت ۲۴ ساعت جواب ندن خودکار بسته میشه! باید هر ۲۴ ساعت بری یه آپ بزنی تا بلاخره تیکت رو ببینند!

هاستینگ دوم هم آبتین وب که معرف همه هست. کیفیتش به معنای واقعی افتضاحه. یه هاست نمایندگی داشتم شاید باورتون نشه اما آپتایمش ۵۰٪ بود! یه مدت کار داشتم وقت نمیشد هاستم رو منتقل کنم که خوشبختانه بلاخره از آبتین وب انتقال دادم.

حالا این مشکلم باهاشون چی بود؟ یه هاست از آبتین وب گرفتم و بکاپ هاست قبلی رو بهشون دادم و اینا هم ریستور کردند رو هاست جدید. تو هاست قبلی پهنای باند ۴۰ گیگ مصرف کرده بودم و تو این هاست حداکثر پهنای باند ۱۰ گیگه که همین باعث شد دقیقا بعد ریستور بکاپ هاست ساسپند بشه!:mad:
۷۲ ساعته که تیکت زدم و جواب نمیدند! دیگه غلط بکنم از آبتین وب هاست بگیرم. واقعا افتضاحه به تمام معناست.

حاجی
دو روز پیش از پردیس هاستینگ زنگ زدن که هارد های دانلود رو برگردوندیم:D:p:p
میگم دادا من سایت رو فروختم پلوش هم خوردیم:general304::general304:
میگه یعنی نمیخوایی؟
میگم عزیزم اون اطلاعات ما 1 سال پیش الان منقضی شده و به کار هیچکس نمیاد:general703: بعدش چ کنم باهاش لازمم نمیشه سایت مال یکی دیگس
اتفاقا از پردیس هم هاست دارم که وضعیتش فوق العاده افتضاحه. تو ایام عید چند روزی کلا هاست داون بود! یکی از دوستان هم هاست دانلود داشت کلا سرورش ترکید اطلاعاتش از بین رفت!

وب داده كه نيست ؟!
بهترين پشتيباني رو هاست دي ال و بعدش پارس پك و بعدش نت افراز داره.
این وب داده رو نمیشناسم اما کلا دیگه غلط بکنم از هاستینگ های غیرمعتبر هاست بگیرم. قیمتشون پایینه اما در عوض صد تا بلا سر آدم میارن.
همین نت افراز که از همه نسبتا بهتره به خاطر اشتباه بخش دامین یه سایتی که خیلی واسه م مهم بود توسط گوگل پنالتی شد.
قضیه چی بود؟ دامین رو از یه شرکتی به نت افراز منتقل کردیم پشتیبان گفت هر ایمیلی که برای انتقال اومد شما کاری نکنید و همون رو برای ما مستقیم تو تیکت بفرستید. من احمق هم روی لینک فعال سازی تایید انتقال دامین به خیال اینکه حتما خودشون میخوان کلیک کنند کلیک نکردم و دامین سایت رفت تو حالت pending و حدود ۴۸ یا ۷۲ ساعت سایت داون شد. همین داون شدن باعث شد گوگل کلا سایت رو پنالتی کنه و شاید بگم اون سایت بالای ۲۰ میلیون ارزش داشت که نابود شد!

خیانتی که هاستینگ های ایرانی به من کردند تو طول زندگیم مغول به ایران نکرد! بعد میان میگن از جنس و کالای ایرانی حمایت کنید. به خدا تحریم نبودیم الان از بهترین شرکت های هاستینگ دنیا هاست میگرفتیم اونم با بهترین کیفیت و پشتیبانی

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
رسلری لینوکس خارج از کجا بگیریم
نت افراز خوبه.

همین نت افراز که از همه نسبتا بهتره به خاطر اشتباه بخش دامین یه سایتی که خیلی واسه م مهم بود توسط گوگل پنالتی شد.
قضیه چی بود؟ دامین رو از یه شرکتی به نت افراز منتقل کردیم پشتیبان گفت هر ایمیلی که برای انتقال اومد شما کاری نکنید و همون رو برای ما مستقیم تو تیکت بفرستید. من احمق هم روی لینک فعال سازی تایید انتقال دامین به خیال اینکه حتما خودشون میخوان کلیک کنند کلیک نکردم و دامین سایت رفت تو حالت pending و حدود ۴۸ یا ۷۲ ساعت سایت داون شد. همین داون شدن باعث شد گوگل کلا سایت رو پنالتی کنه و شاید بگم اون سایت بالای ۲۰ میلیون ارزش داشت که نابود شد!

خیانتی که هاستینگ های ایرانی به من کردند تو طول زندگیم مغول به ایران نکرد! بعد میان میگن از جنس و کالای ایرانی حمایت کنید. به خدا تحریم نبودیم الان از بهترین شرکت های هاستینگ دنیا هاست میگرفتیم اونم با بهترین کیفیت و پشتیبانی

منظورتون ایمیل بعد از ثبت/انتقال هست که مربوط به تایید اطلاعات هوایزه؟ اصطلاحا وضعیت دامنه client hold میشه در این صورت.

بالا