• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان چطور میشه رمز دو مرحله ای تلگرام رو برداشت؟ نه رمز یادمه و نه ایمیل داده بودم که الان بازیابی کنم :|
اگه ایمیل دادی ندادی بهش : قسمت فراموشی رمز عبور رو میزنی با پاک کردن همه اطلاعات اکانت ، اکانت رو بهت میده . یعنی همه چت ها و ... پاک میشه . جز این راهی نیست .
اگه ایمیل دادی و فراموش کردی : هیچ راهی نیست تا اونجا که من میدونم .

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه ایمیل دادی ندادی بهش : قسمت فراموشی رمز عبور رو میزنی با پاک کردن همه اطلاعات اکانت ، اکانت رو بهت میده . یعنی همه چت ها و ... پاک میشه . جز این راهی نیست .
اگه ایمیل دادی و فراموش کردی : هیچ راهی نیست تا اونجا که من میدونم .
اگه ایمیل دادی و فراموش کردی
گزینه فراموشی رو میزنی بعد 7 روز اکانت رو ریست میکنه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه ایمیل دادی و فراموش کردی
گزینه فراموشی رو میزنی بعد 7 روز اکانت رو ریست میکنه
والا یه مورد پیش اومده بود ایمیل داده بود هر کاری کردیم نشد اصلا گزینه فراموشی رو نمی اورد .

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اقا من یک سایت فروش اکانت psn زدم

بعد از گرفتن ای نماد

میشه از به پرداخت درگاه مستقیم گرفت ؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
یه روزی یه اسلحه با خودم حمل میکنم و میرم به سری از شرکت های هاستینگ و یه چند نفری رو میکشم!
دامین ثبت کردم داخل سایتش اثری از اینکه دامین من کجاست نیست! دسترسی به پنل ندارم! بیشتر از ۲۴ ساعته به تیکت جواب ندادن. نه میتونم dns تغییر بدم و نه دامین رو منتقل کنم.
اون یکی شرکت بکاپ بهش دادم ریستور کرده پهنای باند هاست قبلی چون زیاد مصرف شده هاست ساسپند شده و بیشتر از ۲۴ ساعته جواب نمیده! خدا رو شکر سایتهای مهم نیستند ولی این سطح خدمات واقعا فاجعه است

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه روزی یه اسلحه با خودم حمل میکنم و میرم به سری از شرکت های هاستینگ و یه چند نفری رو میکشم!
دامین ثبت کردم داخل سایتش اثری از اینکه دامین من کجاست نیست! دسترسی به پنل ندارم! بیشتر از ۲۴ ساعته به تیکت جواب ندادن. نه میتونم dns تغییر بدم و نه دامین رو منتقل کنم.
اون یکی شرکت بکاپ بهش دادم ریستور کرده پهنای باند هاست قبلی چون زیاد مصرف شده هاست ساسپند شده و بیشتر از ۲۴ ساعته جواب نمیده! خدا رو شکر سایتهای مهم نیستند ولی این سطح خدمات واقعا فاجعه است
اسمم ببرید تا همه بدونن . و همکاری نکنن باهاشون شاید یکم احترام بزارن به کاربرا

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
عجب مصیبتی داریم با شاتل
سایت خودم امروز برای خودم بالا نمیاد، برای بقیه میاد

به پشتیبانیش هرچی میگی یه فایل pdf میفرسته
مودم رو ریست کردم و... فرقی نکرد

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
عجب مصیبتی داریم با شاتل
سایت خودم امروز برای خودم بالا نمیاد، برای بقیه میاد

به پشتیبانیش هرچی میگی یه فایل pdf میفرسته
مودم رو ریست کردم و... فرقی نکرد

dns رو عوض کن.حل میشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

حاجی
دو روز پیش از پردیس هاستینگ زنگ زدن که هارد های دانلود رو برگردوندیم:D:p:p
میگم دادا من سایت رو فروختم پلوش هم خوردیم:general304::general304:
میگه یعنی نمیخوایی؟
میگم عزیزم اون اطلاعات ما 1 سال پیش الان منقضی شده و به کار هیچکس نمیاد:general703: بعدش چ کنم باهاش لازمم نمیشه سایت مال یکی دیگس

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
تلگرام فیلترینگ را دور زد

تلگرام توانست محدودیت های دسترسی به آن را کنار بزند.
کمیته نظارت روسیه بیش از نیم میلیون «آی پی آدرس» سرورهای «آمازون» را به امید از کار اندازی تلگرام مسدود کرد.
اما معلوم شد که این اقدام، کار بسیاری از دیگر شرکت ها را مختل می کند که اطلاعات خود را در سرورهای «آمازون» آپلود می کنند.
تلگرام توانست با دور زدن فیلترینگ بطور کامل دوباره برای کاربران روسیه قابل دسترسی باشد.
این سرویس بدون استفاده از «وی پی ان» کار می کند و فقط گزینه وب مسنجر قابل دسترسی نیست.:cool::cool::eek::D:D:D

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
تلگرام فیلترینگ را دور زد

تلگرام توانست محدودیت های دسترسی به آن را کنار بزند.
کمیته نظارت روسیه بیش از نیم میلیون «آی پی آدرس» سرورهای «آمازون» را به امید از کار اندازی تلگرام مسدود کرد.
اما معلوم شد که این اقدام، کار بسیاری از دیگر شرکت ها را مختل می کند که اطلاعات خود را در سرورهای «آمازون» آپلود می کنند.
تلگرام توانست با دور زدن فیلترینگ بطور کامل دوباره برای کاربران روسیه قابل دسترسی باشد.
این سرویس بدون استفاده از «وی پی ان» کار می کند و فقط گزینه وب مسنجر قابل دسترسی نیست.:cool::cool::eek::D:D:D
تفکرات دورف رو دوست دارم، مثل ایلان ماسک کلا هدفش تو زندگی "پول" نیست، میشه گفت پول براشون مثل یه وسیله اس که دارنش، مثلا مثل ی تیکه لباس

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
تفکرات دورف رو دوست دارم، مثل ایلان ماسک کلا هدفش تو زندگی "پول" نیست، میشه گفت پول براشون مثل یه وسیله اس که دارنش، مثلا مثل ی تیکه لباس
حتی گفته میلیون ها دلار به فی ل ت شکن ها کمک خواهد کرد

بالا