• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان، دنبال یه چیزی هستم که تمام لینک های داخلی سایت (لینک مطالب,برچسپ ها و برگه ها) را تحویل بده/استخراج کنه, با متن لینک باشن یعنی کلمه لینک شده باشه

outis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من اسکریپت سایت زیرنویس سابسین رو میخوام. مثل سایتای فیلم که دارن. از کجا تهیه کنم؟ از چند سایت دان کردم خراب بود

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
histats
باز نمیشه!!! اصلا باز نمیشه
برای شما هم اختلال داره؟!

freegate عالی داره کار میکنه! در این شرایط بحرانی که خیلی ها ساقط شدن فریکیت در حد پرمیوم داره کار میکنه :general601:

شما دوتا باهم رل زدید شیطونا؟:general703:

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
سلام دوستان
یه سوال دارم
تو برنامه نویسی مبتدیم . میخوام یه عکس گیف رو تو اکلیپس image view تعریف کنم تقریبا یه یکماهی میشه توش موندم :D

هرکی بلده کمک کنه خدا خوشش میاد :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوزتان کسی میدونه سایفون چرا از کار افتاده؟!
گوگل امکان دور زدن فیلترینگ از طریق domain fronting را مسدود کرد
Amazon Web Services starts blocking domain-fronting, following Google’s lead

ترفند domain fronting به سرویس های اینترنتی اجازه می داد تا از سرورهای گوگل به عنوان یک پر*اکسی (p*roxy) استفاده کنند و بدین ترتیب ترافیک آنها جزوی از شبکه گوگل و تحت دامنه Google.com محسوب می شده است. گفته شده تا به امروز اپلیکیشن های مختلفی برای خلاصی از محدودیت های فیلترینگ در کشورهای مختلف از ابزار مذکور استفاده کرده اند

علاوه بر پیام رسان Signal، سرویس های دیگری چون GreatFire.org، تلگرام و Psiphon از ابزار مورد اشاره استفاده می کرده اند

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
گوگل امکان دور زدن فیلترینگ از طریق domain fronting را مسدود کرد
Amazon Web Services starts blocking domain-fronting, following Google’s lead

ترفند domain fronting به سرویس های اینترنتی اجازه می داد تا از سرورهای گوگل به عنوان یک پر*اکسی (p*roxy) استفاده کنند و بدین ترتیب ترافیک آنها جزوی از شبکه گوگل و تحت دامنه Google.com محسوب می شده است. گفته شده تا به امروز اپلیکیشن های مختلفی برای خلاصی از محدودیت های فیلترینگ در کشورهای مختلف از ابزار مذکور استفاده کرده اند

علاوه بر پیام رسان Signal، سرویس های دیگری چون GreatFire.org، تلگرام و Psiphon از ابزار مورد اشاره استفاده می کرده اند
گوگل باید از این حمایت میکرد نه اینکه مسدودش کنه

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
گوگل باید از این حمایت میکرد نه اینکه مسدودش کنه
بحث سر پول و بیزینسه :D شرکت ها عملا با این سرویس محدودیت هارو دو می زدن ( کار به درست یا غلط بودنش نداریم)
گوگل هم برای اینکه کلا بلاک نشه سرویسش مجبور شده غیر فعالش کنه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بحث سر پول و بیزینسه :D شرکت ها عملا با این سرویس محدودیت هارو دو می زدن ( کار به درست یا غلط بودنش نداریم)
گوگل هم برای اینکه کلا بلاک نشه سرویسش مجبور شده غیر فعالش کنه
نباید سر پول باشه باید حمایت میکرد گوگلم داره میزنه جاده خاکی دیگه . بحث تو امریکا هم نبوده که بگم تحت فشارش گذاشتن

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
الآن سایفون جواب نمیده کلا. برای شما کانکت میشه؟

چی الآن بدون مشکل متصل میشه؟

nimahz76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نیما هستم، 20 ساله
از حدود 10 11 سالگی با dial-up می رفتم تو یه وبلاگ دانستنی ها و هر روز یک مطلبشو میخوندم. کم کم وارد دنبای وبلاگ نویسی شدم و تقریبا همه سیستم ها رو امتحان کردم.
از حدود 2 سال پیش یکم جدی تر وارد حوزه کسب در امد از اینترنت شدم و یه سایت زدم به اسم دبیرجو که کارش پیدا کردن دبیر خصوصی برای کنکوریا بود. بعد از یکسال با شریکم که کارای فنی به عهدش بود نتونستیم کارارو راست و ریس کنیم و هماهنگی بهم خورد و کلا جمع شد.
چندماهی همین طور چرخیدم و چرخیدم تا بالاخره از 2 3 ماه پیش، سایتی رو زدم که مربوط به برند شخصی خودم هستش و تحت عنوان
بلاگ آموزش بازاریابی اینترنتی راه اندازی کردم.
توی این وبسایت مطالب مربوط به بازاریابی اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ رو میزارم و همش مطالبی هستش که خودم دارم یاد میگیرم و به جرات میتونم بگم 90% مطالبش کاربردی هستش و جایی گفته نشده! (احتمالا فقط تو دوره های پولی)
خوشبختانه این سری شروع خیلی بهتری داشتم و موفق تر هستم به نظر خودم، تو این دو سه ماه فقط با نوشتن 20 25 مطلب، دامین آتوریتی 7 رو بهش رسیدم و ایشالا اون روزی که به 70 برسونمش و میدونم که میتونم برسونمش!
خوشحال میشم اگر به وبسایت من سر بزنین و نظراتتون رو به من منتقل کنین. (
برای ورود به سایت کلیک کنید)

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نباید سر پول باشه باید حمایت میکرد گوگلم داره میزنه جاده خاکی دیگه . بحث تو امریکا هم نبوده که بگم تحت فشارش گذاشتن
رو چه حسابی باید حمایت می کرده؟o_O

بالا