بلاگ اسپات به زبان انگليسي هست.اصلا سیستم وبلاگدهی هندی داریم؟
من فکر می کردم اکثریت هندی ها تو بلاگ اسپات باشن...
من به صورت تخصصي به زبان هندي زدم.
بلاگ اسپات به زبان انگليسي هست.اصلا سیستم وبلاگدهی هندی داریم؟
من فکر می کردم اکثریت هندی ها تو بلاگ اسپات باشن...
من یه دونه از 7سرورر دارم بد نیست قیمتش.
نه ديگه.سلام
هنوز از اینجا سرور مجازی دارید؟
راضی هستید؟
dns تغییر بدههیچ چیلترشکنی برای اندروید کار نمیکنه! همه را تست کردم ، شما از چی استفاده میکنید روی گوشی؟
مردم رو درگير تلگرام و فيلتر شكن كردن! دلار شده 6500 تومن . سكه شده دو ميليون و خورده اي !هیچ چیلترشکنی برای اندروید کار نمیکنه! همه را تست کردم ، شما از چی استفاده میکنید روی گوشی؟
واقعا شرایط افتضاحه! تمام زندگی بهم ریخته همه چی انگار فریز شدهمردم رو درگير تلگرام و فيلتر شكن كردن! دلار شده 6500 تومن . سكه شده دو ميليون و خورده اي !
اون حمایت از آزادی بیان هست نه حقوق بشر! بهرحال وقتی ایرانیا خودشون هیچ اعتراضی نکردن و ندارن برای چی امثال گوگل کاسه داغ تر از آش بشن؟ تو روسیه 22هزار نفر ریختن تو خیابون و اعتراض کردن اینجا 10 نفر آدم اومدن تو خیابون؟ کسی از وبمسترها یا کانال دارهای تلگرام رو میشناسین که با دولت یا حداقل کمیته فیلترینگ سر همین آزادی بیان بحث کرده باشه که از گوگل توقع دارین؟ چند نفر وبمستر ایرانی رو می شناسین که به کاربرهاشون بیشتر از کمیته فیلترینگ احترام بذارن؟ حتی با این قانون درپیت ایران هر کسی می تونه به رای قاضی دادگاه اعتراض کنه و اگه بهش ضرر رسونده باشه ازش شکایت کنه، چند نفر حاضر شدن بخاطر این حکم از قاضی شکایت کنن؟ حالا طلب خسارت و غرامت پیشکش! کسی یه درخواست تجدید نظر ساده نوشت؟حمایت از حقوق بشر .
پ ن : من نمیگم از لحاظ اقتصادی منفعتی داره یا توجیهی داره ولی به عنوان شرکتی که این همه کاربر داره باید بیشتر احترام میزاشت .
همه منتظرن ببینن ترامپ توی برجام میمونه یا نه که در کل موندن یا نموندش فرقی نداره چون مشکل ایران از جای دیگه ای هست. وقتی تو کمتر از سه ماه 30 میلیارد دلار (این رقم اینقدر زیاده که میشه باهاش یه ماه کل هزینه های کشور از حقوق کارمندها تا هزینه های عمرانی و کلا هر هزینه ای که دولت می کنه رو پرداخت کرد) از کشور خارج میشه، وقتی تو همون مدت ارزش پول کشور نصف میشه و صدای کسی در نمیاد، وقتی بزرگترین مشکل کشور تو این دوره فقط تلگرام و چند تا دختر بیحجابه وقتی مسئولای اقتصادی کشور اینقدر احمقن که کل ذخایر دلار کشور رو با یه تصمیم احمقانه به یوروی بی ارزش تبدیل می کنن وقتی هیچ کسی نمی دونه درآمد یه نماینده مجلس ساده چقدره چه برسه به درآمد مقامات سیاسی رده بالا! وقتی معلوم نیست چرا بودجه هر سال کسری چند هزار میلیاردی داره وقتی معلوم نیست بودجه مملکت کجا خرج میشه وقتی میگن ایران نباید قانون پالرمو رو تصویب کنه بعد شاکی هستن چرا کانادا خاوری رو به ایران پس نمیده! وقتی ایران بخاطر مخالفت با شفافیت بانکی بهشت پولشویی دنیا شده! .... دیگه بود و نبود آمریکا تو برجام تاثیری نداره. به قول معروف خانه از پایبست ویران است خواجه در فکر دیوار است!واقعا شرایط افتضاحه! تمام زندگی بهم ریخته همه چی انگار فریز شده
همه انگار منتظر ی چیزی هستن که خودشونم نمی دونن
قیمتا لحظه ایی شده با همون قیمتای لحظه ایی هم خرید و فروش نزدیک صفره
وبلاگای هندی بیشتر برای دانلود فیلم هالیوود و بالیوود هستن. بخاطر مشکل کپی رایت برا سایتتون مشکل ایجاد میشه. توصیه من اینه که رو فارسی دری و پشتو بخصوص برای افغانستان تمرکز کنین. اینا بازار خوب و در حال رشدی دارندوستان يه سايت هندي زدم ! نظرتون چيه؟
http://blogcenter.in/
بهترین کار خریدن سرور مجازی و راه انداختن l2tp هست. پروتوکلش نمی تونن ببندن چون هم دانشگاه و هم شبکه بانکی ازش استفاده می کنن. فقط می تونن ip سرورش رو ببندن که تا وقتی کسی ریپورتش نکنه نمی تونن پیداش کنن. بیشترین امنیت رو هم داره چون همه چی دست خودتونه چه برای گوشی و چه برای کامپیوتر نصب نرم افزار لازم نداره. خیلی از سایتا که به پروکسی و وی پی ان حساسن هم متوجهش نمیشن. یه سرور مجازی با رم یه گیگ کافیه که می تونین شریکی با چند نفر بخرین استفاده کنین که هزینه ها هم سرشکن بشههای وب هم به جمع دستمال بدستان پیوست و تلگرام را فیلتر کرد...
دوزتان! چیزی هست که عالی کار میکنه اسمش را اینجا نبرید تا اون را هم مختل نکردن، مگرنه جنس خوب موجوده! پ خ دسته جمعی بزنید بهتره تا اینجا
من درامدم از گوگل ادسنس هست و گوگل ادسنس با زبان فارسي مشكل داره و سايتت نبايد به زبان فارسي باشه.وبلاگای هندی بیشتر برای دانلود فیلم هالیوود و بالیوود هستن. بخاطر مشکل کپی رایت برا سایتتون مشکل ایجاد میشه. توصیه من اینه که رو فارسی دری و پشتو بخصوص برای افغانستان تمرکز کنین. اینا بازار خوب و در حال رشدی دارن
تو وب فارسی کسایی که خودشونو متخصص سئو معرفی میکنن درحد همون اپتیمایز کردن قالب و پست و بک لینک اناینهمه متخصص سئو داریم کسی نیست مشکل سایت منو بتونه حل کنه؟
https://forum.persiantools.com/threads/درخواست-رفع-مشکل-حذف-شدن-از-نتایج-گوگل.908586/
https://fa.wikipedia.org/wiki/حقوق_بشراون حمایت از آزادی بیان هست نه حقوق بشر! بهرحال وقتی ایرانیا خودشون هیچ اعتراضی نکردن و ندارن برای چی امثال گوگل کاسه داغ تر از آش بشن؟ تو روسیه 22هزار نفر ریختن تو خیابون و اعتراض کردن اینجا 10 نفر آدم اومدن تو خیابون؟ کسی از وبمسترها یا کانال دارهای تلگرام رو میشناسین که با دولت یا حداقل کمیته فیلترینگ سر همین آزادی بیان بحث کرده باشه که از گوگل توقع دارین؟ چند نفر وبمستر ایرانی رو می شناسین که به کاربرهاشون بیشتر از کمیته فیلترینگ احترام بذارن؟ حتی با این قانون درپیت ایران هر کسی می تونه به رای قاضی دادگاه اعتراض کنه و اگه بهش ضرر رسونده باشه ازش شکایت کنه، چند نفر حاضر شدن بخاطر این حکم از قاضی شکایت کنن؟ حالا طلب خسارت و غرامت پیشکش! کسی یه درخواست تجدید نظر ساده نوشت؟
می دونین **** وقتی خارج از کشور می خوان از این کارهاشون دفاع کنن چی میگن؟ میگن به جز دو سه مورد اعتراض محدود که اونم نشونه دموکراسی و آزادی بیان تو ایرانه اکثر مردم ایران با این موضوع مشکلی ندارن! مدرکشونم شرکت مردم تو راهپیمایی و مشارکت بالای انتخاباته. برا همینم هست موقع 22 بهمن یا موقع انتخابات اینجوری خودشونو می کشن که بیایین رای بدین!