الان مجله دیگه بازدهی نداره..دامین majalehfarsi.com آزاده..هرکی میخواد بگیرتش..حیفه.
موضوعات عمومی نمیاد بالا..
باید تخصصی جون بکنی
الان مجله دیگه بازدهی نداره..دامین majalehfarsi.com آزاده..هرکی میخواد بگیرتش..حیفه.
هرچند الان درامدهای یوتیوبرها نسبت به 2/3 سال قبل کمتر شده ( بخاطر اینکه دست خیلی زیاده :دی) ولی بازم اگر کانال معرف بشه و بتونی حداقل نیم میلیون نفر رو جذب کنی درامدش خیلی خوبه
در کل سختی ماجرا بالا اومدن و بازدید گرفتنه وگرنه درامدش خوبه
همه دامنه ها رو میشه رفع فیلتر کرددامین آی آر در صورت فیلتر شدن..هوا میشه یا میشه آزادش کرد؟
دوستان توی سه روز گذشته افت بازدید نداشتید؟
مخصوصا دیروز
احتمالا مربوط به اختلالات اخیر اینترنت باشه
حمایت از حقوق بشر .
پ ن : من نمیگم از لحاظ اقتصادی منفعتی داره یا توجیهی داره ولی به عنوان شرکتی که این همه کاربر داره باید بیشتر احترام میزاشت .
الان مجله دیگه بازدهی نداره..
موضوعات عمومی نمیاد بالا..
باید تخصصی جون بکنی
اوه چه خفنمشاهده پیوست 1068413
واس من ک سقوط آزاد کرده
نسخه جدید رو دانلود کردم (دسکتاپ) و این mtproto رو داره اما اطلاعاتش رو از کجا میتونم گیر بیارم تا وارد کنم؟تلگرام توی نسخه های جدید، سیستم mtproto proxy رو راه اندازی کرده (روی نسخه دسکتاپ و ios اومده. فقط مونده اندروید)
ازونجایی ک این پروتکل مثل sock5 نیست و نمیتونن مسدودش کنند، باعث میشه مردم فیلترشکنا رو خاموش کنن و صرفا روی خود تلگرام پروکسی رو ست کنند
بنابراین احتمالا بخشی از بازدید برمیگرده
https://www.*****-proxy.netنسخه جدید رو دانلود کردم (دسکتاپ) و این mtproto رو داره اما اطلاعاتش رو از کجا میتونم گیر بیارم تا وارد کنم؟
اینا قدیمی هستن.بارشونو بستنhttp://inbox.ir
ثبت نام کردم باید ایمیل فعالسازی بفرسته تا اکانتم تایید بشه، ولی چیزی نفرستاده، بعد میخواد برای کاربراش چند صد هزار تا ایمیل بفرسته
مجله اینترتی با بازدید بالا کم نداریم، نمناک، بیتوته، ستاره، برترینها و...
هم گرونه هم خوب نیستکد تخفیف سرور پارس کسی نداره؟
من اونجا بودم. فرار کردم.کد تخفیف سرور پارس کسی نداره؟
یه دامین میخریدیم 10 هزار تومن الان داره میرسه به صد هزار تومن به بالا, هزینه نگهداری سایت خیلی بالا رفته اصلا نمیصرفههرکی میخواد بگیرتش
دسته کم 6 ماه طول میکشه تا رفع فیلتر یعنی بیخیالش بشی بهتره یا اینکه ریدایرکت بزنیدامین آی آر در صورت فیلتر شدن..هوا میشه یا میشه آزادش کرد؟
پارس پک خیلی بهترهکد تخفیف سرور پارس کسی نداره؟
اگه این فول ماچ! مرنظورته همش یک درصد ورودی از گوگل داری!!!سایت ما جز استثنا بوده پس ! بازدیدم به بالاترین حد رسیده ! ویدیو ها بیشتر از قبل دیده میشن !
درصورتی که قبلا در تلگرام میفرستادم
پرمیوم بگیراپلود بوی موقع اپلود انتخاب میکنی اروپا اپلود کنه چرا محدوده سرعت اپلودش ؟
چطور میشه سرعتش را افزایش داد ؟
سلام حاجی هاست لینوکس سی پنل ایران خواستین با قیمت مناسب می تونم بهتون بدم دیتاسنتر دولتیکد تخفیف سرور پارس کسی نداره؟
پس همه خراب شدنمشاهده پیوست 1068413
واس من ک سقوط آزاد کرده