GraphX
Registered User
بچه ها نرم افزار خوب می خوام برای دسکتاپ بتونم با اینستاگرام کار کنم
آپلود عکس و..
این بلواستک مستک سنگینه
این اکستنشن رو روی کروم نصب کن
خیلی خوب و کار راه بندازه
Downloader for Instagram™ (+ Upload photo)
بچه ها نرم افزار خوب می خوام برای دسکتاپ بتونم با اینستاگرام کار کنم
آپلود عکس و..
این بلواستک مستک سنگینه
اپلیکیشن اینستاگرام از استور ویندوز 10 دانلود کن.بچه ها نرم افزار خوب می خوام برای دسکتاپ بتونم با اینستاگرام کار کنم
آپلود عکس و..
این بلواستک مستک سنگینه
این اکستنشن رو روی کروم نصب کن
خیلی خوب و کار راه بندازه
Downloader for Instagram™ (+ Upload photo)
اینایی که بچه گفتن هست به علاوه نرم افزار Grid یک سری محدودیت داره ولی کارتو راه میندازهبچه ها نرم افزار خوب می خوام برای دسکتاپ بتونم با اینستاگرام کار کنم
آپلود عکس و..
این بلواستک مستک سنگینه
بهترین سایت همینه http://www.tgju.org/dollar-chartسلام
دوستان مطلع ، راهی رو برای اطلاع از قیمت لحظه ای دلار آزاد ( غیر مصوب دولت یا همون ۴۲۰۰ تومن ) به صورت آنلاین ( کانال / گروه / سایت یا ... ) سراغ دارید ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
تجربه نداشتم ولی با کارت . اکانت دیگه امتحان کنید اگه نشد به احتمال زیاد حرف شما درسته همینطور به پی پال های دیگه که میتونید از سایت payment24 کمک بگیریدسلام دوستان
متاسفانه در پرداخت اکانت الکسا دچار مشکل شدیم. تا ماه گذشته با مستر کارت مجازی پرداخت ها انجام میشد. این ماه نه با مستر کارت مجازی و فیزیکی و نه حتی با پی پال پرداخت ها انجام نشدن! اروری که میده اینه:
There was a problem processing your payment
Your transaction was declined. Please use a different card or contact your bank.
دوستان کسی تجربه مشابهی داشته؟ ممکنه به خاطر تحریم ها اکانت هم تحریم شده باشه؟
خدا نکنه کارت به پیمنت 24 بیوفته.. خیلی گرون میگیره و...تجربه نداشتم ولی با کارت . اکانت دیگه امتحان کنید اگه نشد به احتمال زیاد حرف شما درسته همینطور به پی پال های دیگه که میتونید از سایت payment24 کمک بگیرید
اگه منظورت وارز بودنه که مشکل خاصی نداره میتونی استفاده کنی اگه هاست دانلود میگی که دارهدوستان، نت افزار سرویسی برای میزبانی از سایت های محتوای دانلودی داره ؟ ( دانلود نرم افزار )
آره اکانت پی پال هاش خیلی گرون بودن یادمه ... الکسا رو نمیدونم دلیلش چیه خبخدا نکنه کارت به پیمنت 24 بیوفته.. خیلی گرون میگیره و...
خدمات الکسا هم انجام نمیده
سپاسگزارم، دقیقا منظورم همین warez هست. از مهر هاست استفاده می کردم و به دلیل افزایش بازدید و ورودی گوگل دیگه پاسخگو نیستند. (چون نت افزار در بخش قوانینش نوشته که برخورد میکنه، عرض کردم.)اگه منظورت وارز بودنه که مشکل خاصی نداره میتونی استفاده کنی اگه هاست دانلود میگی که داره
نه دیدم استفاده کنن بازم بپرس از پشتیبانیشون . تا 7 روزم بدون قید و شرط پول رو بر میگردونن برات . بازدیدت چقدره در روز ؟ (نت افراز کد تخفیفم داره)سپاسگزارم، دقیقا منظورم همین warez هست. از مهر هاست استفاده می کردم و به دلیل افزایش بازدید و ورودی گوگل دیگه پاسخگو نیستند. (چون نت افزار در بخش قوانینش نوشته که برخورد میکنه، عرض کردم.)
پس مشکلی نیست اگه از یکی از سرویس های طلایی و یا نقره ای نت افزار استفاده کنم ؟
باز هم ممنون
ممنون بابت توضیحات کامل ...نه دیدم استفاده کنن بازم بپرس از پشتیبانیشون . تا 7 روزم بدون قید و شرط پول رو بر میگردونن برات . بازدیدت چقدره در روز ؟ (نت افراز کد تخفیفم داره)
معمولا وقتی کردیت کارتت موجودی نداشته باشه این ارور رو میده.سلام دوستان
متاسفانه در پرداخت اکانت الکسا دچار مشکل شدیم. تا ماه گذشته با مستر کارت مجازی پرداخت ها انجام میشد. این ماه نه با مستر کارت مجازی و فیزیکی و نه حتی با پی پال پرداخت ها انجام نشدن! اروری که میده اینه:
There was a problem processing your payment
Your transaction was declined. Please use a different card or contact your bank.
دوستان کسی تجربه مشابهی داشته؟ ممکنه به خاطر تحریم ها اکانت هم تحریم شده باشه؟
ممنون بابت توضیحات کامل ...
طبق آمار Google webmaster حدودا ۵۰۰ ورودی گوگل دارم ( روزانه)
با چند مسترکارت مختلف تست کردم که همگی موجودی دارند همینطور پول پرداخت کردم به یکی از سایت های واسطه با پی پال پرداخت کنن اما اونا هم گفتن پرداخت نشده! البته تیکت زدم به خود الکسا تا ببینم مشکل چیه، که هنوز پاسخی ندادن بهم. فقط امیدوارم واسه تحریم ها اکانتم رو بلاک نکرده باشنمعمولا وقتی کردیت کارتت موجودی نداشته باشه این ارور رو میده.
ممنونم از شما ...اصولا در نت افراز تا صداش در نیاری و صداش نیاد و کسی صداشو در نیاره هیچ اتفاقی نمی افته
اگر شکایت خارجی باشه هر جا بری مشکل داری
اگرم سرور داغون بشه و برنامه ات سنگین باشه هرجا بری مشکل داری
ولی نت افراز خیلی خوبه. سرویس های استانداردش خوبه. سرویس دانلود بالاترم داره که تیکت بزن فروش تا پیگیری کنند برات. البته بعضی پشتیبان ها شاید ندونند. :general210: