خوشبختی به پول و این چیزا نیس ( هرچند الان شبیه شعاره که به پول نیس ) خوشبختی یه حسه که ممکنه با هرچیزی داشته باشی که اگر پول باشه میتونی همه چی داشته باشی به قول معروف دارا که باشی نه تنها سارا میاد بلکه خواهرشم با خودش میاره !
من آخرین باری که یه کم بهم حال داد دی ماه بود تو جاده فیروزکوه که محدودیت سرعت 60 تا هست که با سرعت 230 داشتم میرفتم یه کوچولو آدرنالین ترشح شد و این چیزارو من دوس دارم حالا شاید تو بگی مسخرست و خوشت نباد و تقریبا 600 تومن جریمه شدم و چند تا دوربین 40 تومنی تو یه روز ولی حتی اگه 6 میلیونم میشدم راضی بودم چون کاری که دوس دارمو انجام دادم
و خوشبختی یعنی همین که کاریو که دوس داریو انجام بدی حتی اگر از نظر بقیه بدترین کار دنیا باشه
من بابام هنوزم که هنوزه شاکیه میگه اگه خودت تنها بودی به جهنم ولی دوستات تو ماشین بودن چیزیشون میشد تا آخر عمرمون خونوادشون ول نمیکردن :دی
یه جمله قشنگی هست که میگه همه مردم خوشبختی رو دوس دارن و تو کل زندگیشون تا آخر عمرشون تلاش میکنن که خوشبخت باشن و یهو میبینن عصا به دستن و هنوزم دنبال خوشبختی هستن ولی غالفل از اینن که خوشبختی همین الآنه که به راحتی داری از دستش میدی
دقیقا
مث خیلیا که میگن میلیاردر هم باشی وختی تو ایران نزارن عشقو حال کنی فایده نداره و این حرفشون واس اینه که میلیاردر نبودن و از بیرون دیدن و میگن که بدونن با همون پول آزادی رو هم تو ایران میشه خرید
یه دوستی دارم میگه تو ایران و ممالک اسلامی تو پول داشته باش من خدارو هم واست میخرم
نماز نخون پول بده حله
روزه نگیر پول بده حله
تجاوز کن پول بده حله
دزدی کن پول بده حله
زنا کن پول بده حله
آدم بکش پول بده حله
و ... خلاثه هر کثافت کاریو میشه با پول حل کرد ( البته فقد تو اسلام ایران
دقیقا وختی طرفای 17 سالم بود یه نمایندگی هاست گرفتم و یه شرکت مسئولیت محدود ثبت کردیم چون سنم قانونی نبود به اسم بابام گرفتم بابام کارمند شرکت میهن بود بازنشست شد همش میگفتن خرج نکن و نمیدونم کار میکنی جمع کن و پس انداز کن و از این حرفا ولی من اصن گوش نمیدادم
اون موقع میگفتم بابا من الان دوس دارم تفریح کنم الان بهم میچسبه الآن دور دور خوش میگذره و ... وگرنه 30 سالم بشه تو اصن لامبورگینی بهم بده دیگه بهم حال نمیده
دقیقا الآن به همین رسیدم و میبینم هرچقدر هم داشته باشم دیگه اون لذت دوران زیر 20 رو بهم نمیده یادمه حتی عکس لامبورگینی گالاردو تو اتاق زده بودم هر شب نیگاش میبکردم پیش خودم میگفتم قسم میخورم یه روز زیر 30 سالگیم میخرمت میزارم تو پارکینگ اصن سوارتم نمیشم فقد نیگات میکنم !!!! ولی الان حتی بتونی بخری هم به دردت نمیخوره مثلا میری دبی اجاره میکنی میشینی توش میگی واقعا من همونی هستم که میگفتم اینو سوار نمیشم و نیگا میکنم فقد ؟؟؟
پس اونوخ الان بهم چرا هیچ حالی نمیده
ما قدیم انقدری خوش بودیم که مدرسرو میپیچوندیم پا میشدیم با رفیقا میرفتیم شمال جوری خرج میکردیم که برگشتنی پول کرایه نداشتیم بدیم ! ولی الآن کل شمالم بهت بدن لذت اون روزارو نداره
الآن مثلا تو اینستا میبینی مهمونی دعون میکنن با بهترین ویلا و مشروبات و دختر و فلان هزارتا بهونه میاری که نمیتونم بیام چون دیگه بهت هیچ حالی نمیده
هرچیزی یه سنی داره اشتباه جوونای مام اینه که مث پدرانشون غرق دنیای تخیلات هستن و هرچی کار میکنن دارن جمع میکمنن به امید اینکه بعدا بتونن زندگی کنن ولی یهو به خودشون میان میبینن حتی یه روز هم زندگی نکردن و دیگه دیره
اینو قبول ندارم چون آرامش همیشه هست ولی هیچ لذتی بهت نمیده
آرامش از نظر من یعنی باید یکیو داشته باشی ( جنس مخالف ) واسش مهم نباشه خوشگلی زشتی ماشین زیر پات پرایده یا بنزه و ... که پایت باشه پاشه باهات بیاد تو خیابون رو جدولای خیابونا راه بری وسط خیابون با بطری آب معدنی آب بازی کنی وختی بستنی میخوری بمالی رو سرو صورتت عین این بچه 4 ساله ها همه چیو به هم بریزی وسط خیابون داد بزنی بخندی خوشال باشی بدون اینکه توجه کنی دیگرون در مورد چی میگن یا چه فکری میکنن
از نظر من جامعه مشکلی نداره این آدماشن که مشکل دارن که اونم باعثش خودشونن که غرق خرافات 1400 سال پیشن واس همین اینطوری ذهنشون مریض و بیماره
به قول این جمله فوق العاده که در مورد بدبختی ملت ایرانه که خیلی تو زندگیم تاثیر داشت که میگه ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺍﻓﻮﻝ ﻭ ﻋﻘﺐ ﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ایرانی ها از ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﮐﻪ :
¤ﺟﺎﯼ ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﻥ رو "ﺗﻘﻠﯿﺪ"
¤ﺟﺎﯼ ﺗﻼﺵ ﻭ ﮐﻮﺷﺶ رو "ﺩﻋﺎ"
¤ﺟﺎﯼ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ رو "ﻗﻨﺎﻋﺖ"
¤ﺟﺎﯼ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺭﺳﯿﺪﻥ رو "ﻗﺴﻤﺖ"
¤و ﺟﺎﻯ ﺗﺼﻤﻴﻢ و فکر ﻋﻘﻼﻧﻰ رو "ﺍﺳﺘﺨﺎﺭﻩ"
ﮔﺮﻓﺖ ...
ااااا :| من دیگه حرفی ندارم :|
فقد یه چیزی خیلی معروف بود یادمه که میگفتن 6 تایی ها فک کنم استقلال یا پرسپولیس به یکیشون 6 تا گل زده بود به اون یکی
البته اینو مطمعنم که فوتبال دوستی نیس و اکثر اینا به خاطر اینه که هیچ تفریح دیگه ای ندارن و مجبورن برن سمت فوتبال
این احسانو نگفتم : ))))
بعد اینکه تو دیگه خیلی آرمانی فک میکنیا بالا هم گفتم به زور در ماه 20 ساعت هم واست نمیفته حالا میانگین بگیریم 200 دلار میکنه 4 هزار دلار که ارزشی نداره که بخوای بگی زیاده مگه اینکه مث من تبدیلش کنی به ریال تا یه کوچولو دیده بشه مثلا بکنه 20 میلیون که زندگیتو بتونی بچرخونی تازه سر ماه بازم لنگ میشی به لطف ارزش پول ملیمون
من یادمه آموزش زبان نصرت بود تو ماهواره هم زیاد تبلیغ میکرد که از میدون انقلاب کل مجموعشو گرفتم 8 هزار تومن :دی یه کم با اون راه افتادم یه دختره هم بود تو آموزشگاه زبان درس میداد مخشو زده بودم روزی چند ساعت تو وایبر مکالمه میکردیم تا راه بیفتم ولی بعدش فقد فیلم بود زیر نویس که فوق العاده خوبه واس یادگیری من اهل فیلم نبودم ولی فیلمای چیز دار باعث میشد تحریک بشم نیگا کنم و یاد بگیرم :دی
خوبی فریلنسری اینه که تو هر چیزی که تخصص داشته باشی میتونی کار کنی ولی الآن همه چی به حاشیه رفته و فقد و فقد جاوا و کاتلین ( واس اندروید ) و سوئیفت واس ios اپل بلد باشی درآمدش نامحدوده
من تقریبا 1 سال پیش یه اپ اندروید فهمیدن بازدید پروفایل و لست سین واس یکی نوشتم باورم نمیشد هر نسخشو میداد 2 هزار تومن تو کمتر از 20 روز نزدیک 60 میلیون فروش داشت 99% خریداراش هم دختر بودن :|
به خودم داشتم فحش میدادم که چرا خودم نمیفروختم :|
راهشم اینجا بچه ها پرسیدن نگفتم ولی الان که فیلتره میگم که خیلی راحت از قسمت ذخیره لاگ تو خود تلگرام میشد کشید بیرون !
اینم به لطف آموزشی بود که امیر
@amir7310 تو سایتش گذاشته بود روش فعال کردن لاگ بود وختی تستش کردم دیدم تمام رویدادهای تلگرام که کاربر انجام میده ذخیره میشه تو لاگ !!! که البته از اندروید 6 به بعد که سطح دستری اپ ها آنتایم شد دیگه نمیشد کار کنه چون دسترسی به فایل ها نمیتونست داشته باشه
اون موقع یادمه تو یکی از تاپیک ها بحث تلگرام بود گفتم فک کنم هنوزم پستام باشه گفتم تلگرام 100% با ایران همکاری داره که حتی سکرت چت های منو هم تو فتا بهم نشون دادن :|
یه عده که تو همن تاپیک هم هستن ادعاشون میشه نمیخوام اسم ببرم بهم پریدن و هرچی دلشون خواست گفتنکه به حرفت میخندیم و چرت و پرت نگو تو هیچی حالیت نیس و ...
مخصوصا اون دامین فروش عزیزمون که گفت افزایش عضو تو کانالت هم کار نمیکنه و ... البته فک کنم اشتباه از من بود که اسم api آوردم بنده خدا احیانا فک کرده بود api تلگرام رو میگم ولی منظور api سرور خودم بود که برنامه با اون کار میکنه در هر صورت بزا تلگرام کلا از دور خارج بشه و ایرنیا بیخیالش بشن برنامرو همینجا رایگان با سورس کامل میزارم واس دانلود
خلاصه اون موقه ساکت موندم چون معتقدم بالاخره یه روزی همه چی معلوم میشه
و الان زمزمه های مذاکرات وزیر جون و همکاری پاول جون با ایران داره میاد بیرون حالا بعدا هم خیلی افشاگری های دیگه میشه و دوستان به حرف 2 سال پیش من میرسن
خلاصه داداش جاوا و کاتلین و سوئیفت الآن رو بورسه و تا دلت بخواد میتونی از این راه درآمد داشته باشی یه سر به اپ استور بزنی ( البته الان فک کنم به خاطر تحریما خیلیاشون پاک شده ) میبینی که یه برنامه خیلی ساده مثلا 1 دلاری با نصب چند صد هزار هست و درآمدشو حساب کنی میبینی طرف تا آخر عمرش خودشو بارشو بسته
ها :O چطوری داره مگه ؟ اگه بلد نیسی خب بیا با هم بریم من همه درآمدتو تو یه روز خرج میکنم آخرشم با اسنپ میفرستمت خونه :دی