ببین این یه چیزه خیلی منطقی هست, سونی نمی تونه یه گیفت کارت 100 دلاری رو 90 دلار بفروشه. بخاطره اینکه 10 دلار را باید از جیبش بده حالا چرا؟ چون در نهایت این گیفت کارت قرار باهاش بازی خریده بشه و بره تو جیب بازی ساز در نتیجه اگر 1 سنت هم ارزونتر بده باید از جیبش این هزینه رو بده ( هر بازی که در پلی استیشن فروخته میشه یه درصدیش مال سونی هست بعنوان صاحب کنسول و درصد بیشترش مال بازی ساز ). بزرگتر از آمازون که نداریم, از خوده سونی بیشتر می فروشه و بالاترین تعداد رو از سونی میخره تازه رو هر کارت فقط 1 سنت تخفیف میده که اون هم از جیبش میده
. کسی از فروش گیفت کارت سود نمی کنه! اگر کسی گفت من عمده میخرم برام ارزون میوفته خالی میبنده
اینکه چرا سایتهای خارجی می فروشند بخاطر این هست که مشتری رو وارد پلتفرم خودشون کنن. آمازون 1 سنت ارزان تر میده از لحاظ روانشناسی باعث میشه که مشتری از آمازون بخره, درسته آمازون سودی نمی بره ولی تونسته با 1 سنت خرج کردن مشتری رو با پلتفرم خودش آشنا کنه, اون شخص درآینده از سایتش کالا های دیگر را خواهد خرید
برای تبدیل درآمد دلاری هم با صرافی میشه کار کرد, البته الان سخته ولی قبل از دلار جهانگیری ارسال حواله به صرافی ها مشکلی نداشت
, من خودم برای صرافی های بانکها حواله زدم, در بیشتر موارد هم دلار حواله رو کمی گرونتر از اسکناس می خریدن