MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
موج جدید فیلترینگ اینبار سایت های زیرنویس!
امروز کل سایت های زیرنویس فیلتر شدن
امروز کل سایت های زیرنویس فیلتر شدن
چه حرکتایی؟بک لینک یه کم اثرش کمتر از قبل شده. حرکتای جدیدتر رو سایتشون میزنن.
دوستان کجا رو برای خرید ssl comodo پیشنهاد میکنید؟
بجز برتینا
از این تعداد همه هم که وب مستر نیستن
مگه بازدیدت چقدره که vds کم میاره؟اقا ما هاست با دو سی پی یو گرفتیم گفتن بازدید زیاده مصرف سی پی یوت بازم بالاس ! 99درصد قفل میشه
یکی پیشنهاد داد vds بگیریم !
هزینه هم تقریبا 3برابر شد !
بازهم یک تایم های اوج شلوغی سی پی یو درگیر میشه ! پدرم درمیاد پست ادیت کنم
احتمال داره مشکلم قالب باشه ؟
gtmetrix رکویست هارو میگه 90تا
مگه بازدیدت چقدره که vds کم میاره؟
ارسال شدشاید مشکل از جای دیگست. لینک سایت رو خصوصی بفرست.
برای فایل هات سرور جدا داری یا روی همون سروری هست که سایتت میزبانی میشه؟گوگل میگه روزی 15هزار ای پی
سرور مجازی هم که که فایل دانلود قرار میگرفت گفتن تو 20روز 20ترا رو رد کردی
مجبور شدم سرور اختصاصی بگیرم
ولی این هاست جدیده که رفتیم خیلی پشتیبانیش عالی و دقیق هست همیشه انلاین
کل تاپیک های وب هاستینگ من هاست و سرور خریدم ! هرماه تقریبا یکی ! ولی این تنها فروشنده ای بود سه ماه تونستم کارکنم .. فوق العادس
فقط قضیه اپ بودن سایت یکم نگرانم کرده
سرور دانلود جدا هستش بلهبرای فایل هات سرور جدا داری یا روی همون سروری هست که سایتت میزبانی میشه؟
چون سایت اگه بهینه باشه با 20k آی پی هم میتونه روی رم 2 گیگ با یه هسته سی پی یو به راحتی اجرا بشه البته به شرطی که سرور دانلودش جدا باشه
سرور دانلود جدا هستش بله
الان وضعیت هزینه ها و تبلیغات خیلی خرابهیک سایت تفریخی نوپا با 1000 پست اختصاصی از طریق سیستم کلیکی حدودا ماهی چقدر درآمد خواهد داشت؟
دو گیگ رم رو فقط خود سیستم عامل لینوکس مصرف میکنهبرای فایل هات سرور جدا داری یا روی همون سروری هست که سایتت میزبانی میشه؟
چون سایت اگه بهینه باشه با 20k آی پی هم میتونه روی رم 2 گیگ با یه هسته سی پی یو به راحتی اجرا بشه البته به شرطی که سرور دانلودش جدا باشه
نه منظورم هاست اشتراکی با 2 گیگ رم بوددو گیگ رم رو فقط خود سیستم عامل لینوکس مصرف میکنه
من 40k آی پی داشتم. 4 گیگ رم مصرف میکرد کلا. البته وب سرورش بهینه نبود و آپاچی هم بود
البته بستگی به مراجعه کنندگان. واسه من هر ثانیه چند نفر وارد سایت میشدن ولی تدوام داشت
واسه یکی یهو 100 نفر همزمان میان داخل . سرور میترکه
ارهنه منظورم هاست اشتراکی با 2 گیگ رم بود
وگرنه برای یه سرور مجازی یا اختصاصی که 2 گیگ خیلی کمه
بعد یه سری چیزه دیگه هم توی هاست مهمه مثل
Number of Processes و Entry Processes و I/O Usage