هوا خوبه ؟چند مدتیست که عمو فیلتر چی با سایت های چت روم کاری نداره
من چت روم میرم. هر سه روز همشون فیلتر میشدن. الان سه هفته هست هیچکدومشون فیلتر نشدن:general703:
هفتاد درصد اون سایتا که مال خودتههر کی از راه اومده یه سایت تکنولوزی زده. جوری اشباع کردن این حوزه رو که با 7 ماه فعالیت هنوز رتبه نگرفتم سال 92 یدونه سایت زده بودم تکنولوژی. با 350 تا مطلب 2 کا ای پی داشت:general609::general609: تازه اون موقع 3/4 ام ملت اندروید نداشتن
ای کاش تلویزیون به جای تبلیغی که واسه کانال هاش در تلگرام و الان هم سروش میکنه. یه کوچولو سایت هاشو تبلیغ میکرد. مردم میفهمیدن که جایی به اسم وب هم هست.
البته واسه ایرانی جماعت سرچ کردن کار سختیه. همون کانال ها راحت تره واسشون متاسفانه. روی 4 تا جوک و دروغ از کانال ها بخونن واسشون راحت تره تا سرچ کنن توی گوگل:general509:
من اگه سایت داشتم که اینجا ول نمیچرخیدم حاجی.هفتاد درصد اون سایتا که مال خودته
به سایتای خودتم اعتراض داری؟:general210::general705:
برای وردپرسدوستان عزیر , میخوام زمان سیستم های مختلف (وردپرس، زنفورو و...) همگی به ساعت جهانی تغیر کنه بجای ساعت کشور. باید چی کار کرد؟!
کسی هست بتونه کد یا راهی برای بلوک کردن شماره مزاحم برای تلفن ثابت بهم معرفی کنه؟ تلفن ساده تنظیمات بلک لیست هم نداره
اولا حاجی خودتی:android30:من اگه سایت داشتم که اینجا ول نمیچرخیدم حاجی.
نمونش ترفندها روزی بالای 5 تا مطلب میذاره ولی الکساش رسیده به 2200.
ملت ایران تا میبینن یکی موفق میشه یهو حجوم میارن به کسب و کارش:general506: تا سال 94 سایت های هم موضوع با ترفندها شاید 20 تا هم نمیشدن. حالا الان برو ببین بالای 200 تا سایت توی این زمینه زده شده همه هم عین تراکتور پست میزنن:general509:
حالا کافیه یه موضوع جدید بیاد روی بورس میترکوننش. یه مدت درگاه پرداخت، بعد سایت تکنولوژی،
سایت ترنجی هم از بس روی تلگرام مانور داد فیلترش کردن
تاثیرش زیادهبروبچ چقدر اسم مشخص تو دامنه کمک میکنه به بالا اومدن سایت ؟
مثلا : طرف یه سایت موزیک میخواد بزنه . تا چه حد تاثیر داره دامنه aaaaMusic.com که توش Music داره تو نتایج گوگل جلوتر میاد از یه دامنه ای که اسم زمینه فعالیت تو دامینش نداره ؟
اصلا تاثیری داره ؟
این سایت بخصوص رو نمی دونم، ولی با توجه به افزایش شدید هزینه های وبمسترها خیلی ها دارن سایتهاشون رو تعطیل می کننکسی میدونه چرا سات فایلود میخواد تعطیل بشه؟
همرا اول این ۱۵ گیگ اینترنت سیمکارت جدید رو گرفته گروه کردهحالا فک کن مردم از پیام رسانای ایرانی حمایت میکردن. بعد چند ماه تبلیغات تلویزیون:
با ماهانه 5000 تومان نامحدود تماس تصویری برقرار کنید!
پیام رسان بعدی فقط با پرداخت ماهانه 4900 تومان تماس تصویری و صوتی برقرار کنید! شرکت x پیشرو در جلب رضایت مشتری!
ــــــــــــــــــــــــــ
گربه ی خونگی ما هم نتیجه ی بازی رو برد ایران پیش بینی کرده
مشاهده پیوست 1074389
تو خریدیش؟اولا حاجی خودتی:android30:
دوما تو @#$$^%$^ :general710: