هنوز هم دیر نشده.کاش یه سلبریتی تو اینستا بودم هر روز صبح از خواب پامیشدم میرفتم جلو دوربین مسخره بازی درمیاوردم بعدم برا هر تبلیغ سایت پیشبینی 15 میلیون تومن میگرفتم
روشو داشته باشی چرا نشهکاش یه سلبریتی تو اینستا بودم هر روز صبح از خواب پامیشدم میرفتم جلو دوربین مسخره بازی درمیاوردم بعدم برا هر تبلیغ سایت پیشبینی 15 میلیون تومن میگرفتم
انقده ادم سر درامد خودشونو به اون راه زدن و مسخره بازی در میارن ک نگو . خوبه دیگه قید ابرو رو بزن راحت پول در بیارهنوز هم دیر نشده.
یکی مثل استاد علیرضا باقری هم میتونه کسب درآمد کنه
تو همین انجمن هستن که با قیمت مناسب بفروشن یه سرچ کن گیرت میاددوستان چند کیلو فالوور فیک اینستاگرام میخام حداقل یه ماه ریزش نداشته باشه با قیمت مناسب .
از کجا میتونم بگیرم ؟؟
کاش یه سلبریتی تو اینستا بودم هر روز صبح از خواب پامیشدم میرفتم جلو دوربین مسخره بازی درمیاوردم بعدم برا هر تبلیغ سایت پیشبینی 15 میلیون تومن میگرفتم
الان اخبار زیرنویس کرد 6500 درسته یا ...؟ لینک خبرو میدیدوستان دلار 9 تومنیو تبریک میگم بهتون
وبمسترا الآن از بس خوشحال هستن نمیدونن چیکار کنن
تقریبا ماه پیش بود که میگفتیم 6 تومنه بخرین
تو یه ماه ...
آیفون x امروز قیمت زدن 11 و نیم : ))))
یکیو اسمش در اومد که 25 هزارتا سکه پیشنویس کرده بود یعنی به عبارتی میکنه تقریبا 32 میلیارد !
الآن شده 50 میلیارد
یعنی تو تقریبا 2 ماه 18 میلیارد سود
مملکت نیست که ......خونس
داداش اخبار ؟الان اخبار زیرنویس کرد 6500 درسته یا ...؟ لینک خبرو میدی
منم تعجب کردم آخه الان باید بالای 7 باشه ولی 9 تومن رو نتونستم پیدا کنم ... اگه 9 تومن باشه که دیگه باید آتیش به چو*نم بزنم :general503:داداش اخبار ؟
روحانی و جهانگیری هم گفتن 4200
شما 6500 پیدا کردی بیا من یه 100 هزارتایی میخوام ازت
منی که ارزون میدادم امروز گیفتو با 7200 دادم به یکی از صرافی ها زنگ بزن اکثرا میگن نداریم چه خرید چه فروش اونایی هم که دارن بالای 8 میگنمنم تعجب کردم آخه الان باید بالای 7 باشه ولی 9 تومن رو نتونستم پیدا کنم ... اگه 9 تومن باشه که دیگه باید آتیش به چو*نم بزنم :general503:
چی بگم والا خسته شدم ... :general702:منی که ارزون میدادم امروز گیفتو با 7200 دادم به یکی از صرافی ها زنگ بزن اکثرا میگن نداریم چه خرید چه فروش اونایی هم که دارن بالای 8 میگن
خیلی منتظرم چند ماه دیگه ایرانو ببینم ...
چی بگم والا خسته شدم ... :general702:
آره نمیدونم چی بگم به این سر (ان) کشور اخه دارن چیکار میکنن که مردم باید اینقدر تو گشنگی زندگی کنن ایران جایی نبود که 80% زیر خط فقر باشنبه امید خدا و همت ..... چند ماه دیگه همگی با هم استراحت میکنیم
رنو ، مزدا ، پژو ، هیوندای و ... همگی دارن میرن
رنو تالیسمان شد 400 تومن مزدا 250 جالبه سانتافه 450 : )))))))))
ولی خدایی دم این جمله گرم که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند ...