خب مسلمه، چون ترکیه یه عمریه داره تلاش میکنه که خودشو بیاره قاطی اروپا ولی بازم بهش راه نمیدن
مثه اینجا نیس که پلیس بره با سنگ و باتوم بزنه تو در و پنجره مغازه کسی هم به شخمش نباشه، اونجا از این غلطا بکنن همه میبرنشون زیر ذره بین و باید جواب پس بدن
اینجا یه سری اعتراض و تظاهرات کردن اونم نه به یه چیزه بیخود و پیش پا افتاده، به گرونی و بدبختی بعد صداسیمان رفته گزارش گرفته یه عده اومدن توش میگن نه اوضاع خوبه هیچ خبری هم نیس اون چند نفری هم که اعتراض کردن اغتشاشگرن :general210:
اینجا دیگه برادر به برادر رحم نمیکنه، چه برسه غریبه به غریبه
برای منم خیلی عجیبه تو که تونستی بری اونجا چرا با پول آشغال ما هنوز کار میکنی؟
من اگه پام به آنگولا هم میرسید هرجور میشد با فرهنگ و زبون آنگولایی آشنا میشدم که دیگه ارتباطمو کامل با این کشور منحوس قطع کنم
ترکیه رو نمیدونم اما خواهر برادر من یکیشون سوئیس هست و یکی دیگه کانادا و به همین خاطر این دو کشور رو من دیدم.
خیلی فرق هست بین مردم ما و مردم اونا ! خیلی !
مردم ایران فقط ادای آدمهای انتلکت رو در میارن و هرکسی فکر میکنه خودش از بقیه بیشتر میفهمه ولی در نهایت همه نشستن منتظر تا بالاخره یکی بیاد یه کاری بکنه.
هرکدوم از ماها تو حوزه ای که داخلش تخصص داریم چه حرفی برای گفتن داریم که از بقیه انتظار داریم ؟
کدوممون میتونیم سه تا ویژگی از خودمون نام ببریم که واقعا بهش افتخار کنیم و بدرد خودمون و اجتماع بخوره ؟
خب اون مسئول و رییس جمهور و مدیر و... هم همینه دیگه ! اونم یکی مثل ماهاست شاید اگر من یا شما جای اون بودیم اوضاع بدتر هم میشد.
ترکیه اگر شد ترکیه آلمان اگر شد آلمان سوییس اگر شد سوییس بخاطر مردمش بوده و هست.ذهنشون بازه ایده دارن توسعه میدن پلن های مختلف برای زندگیشون دارن.
مردم ما هنوز تو فکر اینن که آی رضا شاه راه آهن آورد محمدرضا شاه چنین و چنان کرد.
پس ربطی به موقعیت جغرافیایی نداره این هارو اگر بهترین نقطه دنیا هم ببری باز همینی که هستند خواهند بود.
خر همون خره فقط پالونش عوض میشه.
پس ما هرکدوممون باید اول از خودمون شروع کنیم خودمون رو درست بکنیم وقتی ما عوض بشیم آدم بشیم فهمیده بشیم جامعه هم رفته رفته درست میشه.
اروپا هم زمانی مثل ما رکود و تورم و گرونی و بحران اقتصادی داشته زمانی جنگ و کشتار و درگیری داشته چه بسا خیلی بدتر و شدید تر.
زمانی ارزش پول ترکیه اینقدر پایین میاد که هر دلار میشه پانزده هزار لیره !
حالا هم این داستان گریبانگیر ما شده و اینکه چطور ازش عبور کنیم دست خودمونه.