های وب 750گیگ ترافیک بین الملل 3ماهه ( ماهانه 250گیگ ) میده کلن 163 ت !!:general611:
(معادل 3ترابایت ترافیک داخلی)
جدا ازین مسائل، اصلا مگه با این سرعت ها میشه انقدر دانلود کرد؟خوبه
فط چند تا مشکل هست.
های وب خیلی قطعی داره. هفته ای دو بار روی مخه. نمونش دیروز 8 ساعت قطع
روی ویدیو های آنلاین به ویژه اینستاگرام فریز داره. یعنی اصلا نمیشه دید ویدیو رو آنلاین هی قطع میشه.
روی تلگرام هم فیلترینگ شدیدی را اعمال کرده. دست ایرانسل و همراه اول توی الکتریسیته مالشی از پشت بسته خیلی از وی پی ان ها کار نمیکنه روی این isp
تا حالا ندیده بودی از اینا؟
اره چرا نشه ؟ سرعت من 900کیلیوبایت ه .جدا ازین مسائل، اصلا مگه با این سرعت ها میشه انقدر دانلود کرد؟
شما سه ماه صبح تا شب هم بزاری نمیتونی انقدر دانلود کنی. حتی با سرویس 16 مگ
اگه سرعتش مثل LTE همراه اول یا ایرانسل بود، اونوقت به یه دردی میخورد:general208:
نه والا ! تو همچین سایتایی باید دونه دونه لینک ثبت کرد یا به صورت گروهی هم میشه ؟تا حالا ندیده بودی از اینا؟
اسپم محض
بهترین سرویس های حال حاضر:من یه لیست 20هزارتایی ایمیل دارم.
فقط یک ایمیل میخوام به همشون ارسال کنم، اسپم هم نشه
چه سایت و روشی رو پیشنهاد میکنید؟
بستگی به سایتش دارهنه والا ! تو همچین سایتایی باید دونه دونه لینک ثبت کرد یا به صورت گروهی هم میشه ؟
بهترین سرویس های حال حاضر:
mailerlite
mailchimp
البته خارجی هستند. ولی از نظر کیفیت و اسپم نشدن، خیلی خوب عمل میکنن
احتمالا یسری واسط ایرانی برای خرید پلن هاش بتونی پیدا کنی
سرعت دانلودت باید حدود 400 کیلوبایت بر ثانیه باشه.درسته؟سرور مدیریت شده بگیرید.
مشاهده پیوست 1075841
دوستان با این حجم چه کنم.
این وضعیته:
سرعتم 3.5 مگ هست حدودا
روز اینترنت مشغوله نمیتونم به اون صورت دانلود کنم
گوشیم از رده خارجه نمیتونم شبانه باهاش دانلود کنم
برای دانلود شبانه به صرفه ترین وسیله چیه؟ چون سیستم اصلی روز روشنه نمیتونم شبا هم روشن بزارم. میخواستم raspberry pi zero خیلی رفته بالا...
حجم بین المللی حدود 225 گیگ مونده یعنی تو 22 روز باید روزی 10+ گیگ دانلود کنم. این 8 روز روزی حدود 4 گیگ دانلود کردم :|
(10*1024*1024)/400/3600 = 7.2
یعنی 7 ساعت باید یه سره دانلود بشه که روزی 10 گیگ تموم کنم :|
سرور مدیریت شده بگیرید.
مشاهده پیوست 1075841
این وضعیته:
سرعتم 3.5 مگ هست حدودا
برای دانلود شبانه به صرفه ترین وسیله چیه؟ چون سیستم اصلی روز روشنه نمیتونم شبا هم روشن بزارم. میخواستم raspberry pi zero خیلی رفته بالا...
حجم بین المللی حدود 225 گیگ مونده یعنی تو 22 روز باید روزی 10+ گیگ دانلود کنم. این 8 روز روزی حدود 4 گیگ دانلود کردم :|
خب به نظر شما از کجا سرور بگیرم خوبه ؟ ایران سرور یا هاست ایران چطوره ؟
پ.خ کردم براتخود منم چند وقته دنبال هاستینگ خوب میگردم.
هاست نگار و مارال هاست به نظر خوب میان ولی قیمتا بالاست.
نگو بار اولیه که دیدی
مشترک هارو میشه از طریق فایل ایمپورت کردتا جایی که متوجه شدم، در این سایت ها باید 20هزار مشترک اضافه کنم که هزینه ش زیاد میشه
اگه بخوام در طول سال چندبار به این 20هزارتا ایمیل بفرستم قیمتشون شاید مناسب باشه، ولی من فقط یک بار میخوام ایمیل بفرستم به 20هزار نفر
سایت http://inbox.ir ظاهرا این قابلیت رو داره، 20هزار ایمیل زده 90هزار تومن، ولی پشتیبانیش جواب نمیده
یسری مودم یا روتر هستند که قابلیت دانلود منیجر دارن. مثلا من خودم روتر xiaomi MiWiFi دارم. از درگاه usb، فلش یا هارد میتونی وصل کنی و بعد لینک هارو داخل دانلود منیجرش اضافه کنیمشاهده پیوست 1075841
این وضعیته:
سرعتم 3.5 مگ هست حدودا
برای من هم هر وقت بازدیدم میاد پایین رنک الکسام خیلی بهتر میشه!!وب فارسی عجیب و غریب شده، رنک کیورد میره بالا بازدید میاد پایین بازدید بالا میره کیورد میره پایین تلگرام فیلتر میشه یه داستانی داره باز میشه دوباره یه مصیبته ، روز تعطیل میاد ، پنالتی هم یه طرف ، عمو فیلترچی میاد ، یه روز خوب نمیاد
ربطی به وب فارسی ندارهوب فارسی عجیب و غریب شده، رنک کیورد میره بالا بازدید میاد پایین بازدید بالا میره کیورد میره پایین تلگرام فیلتر میشه یه داستانی داره باز میشه دوباره یه مصیبته ، روز تعطیل میاد ، پنالتی هم یه طرف ، عمو فیلترچی میاد ، یه روز خوب نمیاد
امروز بدون اینکه افزونه نال شده ای داشته باشم سایتم الوده شده بود مال چند نفر دیگم دیدم اینطوری شده کسی میدونه منبعش چیه ؟
یبشتر از طریق افزونه ها اتفاق میوفته که برای منم بعد از اپدیت یه افزونه مشکل پیش اومدآلوده شدن که فقد به افزونه نال و اینا نیس
هزاران راه مختلف هست
یه لاگ از آخرین ورودها و آخرین تغییرات فایل های سایتت بگیر ببین از کجا بوده