دیگه چ میشه کرد چاره ای نیست بخداقیمتا عجیب شخمی شده مخصوصا لپ تاپ
این چیه اخه 6 و خورده ای
پارسال سری پرستیژ ام اس ای 3 و خورده ای تا 5 ت بود گیمینگش از 4 به بالا الان کَفِش شده 9 تومن :general304:
ناااااااااااااموسا چقد یادته =)))) هنوز مث قدیم با بچه ها گروه دارین ؟ اد کنین یکم سس بگیمهنوزم رنگ نارنجی خیلی دوست داری؟ کنکور چیکار کردی؟
من و چند نفر دیگه برات انجام میدیم، لینک محصول آمازون/جزئیات سفارش را پ خ کنید ما تمام هزینه ها و مدت زمان تحویل را براتون حساب میکنیم و بهتون اطلاع میدیمآدم معتبری برای خرید یک محصول از امازون میشناسید ؟
بله اینجا عضو هستم، ولی مشکل اینجاست اکانت رایگان فقط 2 گیگ فضا میده
رپیدباز فکر کنم هنوزم خوب باشهدوستان از این سرویس اکانت خریداری کردید ؟
bitso.ir
سرویس دهنده ی لیچ تورنت ایرانی که کیفیت خوبی داشته باشه، سراغ دارید ؟
میتونم برات پرداخت کنم یا مستقیم کارت اعتباری تحویل خودت بدم. اگه مایل بودی پ خ بدهدوستان کردیت کارت برای فعالسازی اکانت trial moz از کجا گیر بیارم؟
یهو یه جن اجیر میکنه بیاد ....خماتو بکنه هایک عدد رمال و جن گیر مدت هاست که اینجا فعاله قبلا گزارشش دادم مطالبش حذف و بن شده ولی دوباره با همون یوزر داره مطلب میزنه، مدیران گرامی کسی نیست بزنه بن دائمش کنه؟
جالب اینجاست که ملت کم سواد یک سایت رمالی را به رنک 6 هزار رسوندن، از پشت سایت براشون روح ظاهر میکنه ، میره به شکار جن ها ، جنس خوب از ناف اغوانستان آورده برای شفای جسم و احضار ملکوت!
https://forum.persiantools.com/threads/سایت-خدمات-رایگان-معجزات-ابجدی.916205/#post-12483359
اصولا نمی دونم کی اولین بار این تز رو داد :دی ولی وبمستری که منتظر بشینه تا خزنده گوگل بیاد مطلب رو ببینه ایندکس کنه که وبمستر نیستمیگن که پست گذاری منظم روی سئو تاثیرگذار هست ولی ایندکس گوگل که منظم نیست، مثلا اگه مطالب یک سایت هر رور سر ساعت های مختلف منتشر بشه ایندکس گوگل که سر ساعت مطلب را ایندکس و شناسایی نمیکنه از یک ساعت تا دو روز متغیر هست پس چطور روی سئو تاثیر گذاره؟
چند تا URL رو همزمان با هم میشه fetch کرد؟اصولا نمی دونم کی اولین بار این تز رو داد :دی ولی وبمستری که منتظر بشینه تا خزنده گوگل بیاد مطلب رو ببینه ایندکس کنه که وبمستر نیست
fetch رو برای همین گذاشتن توی وبمستر تولز که سریع اعلام کنی مطلب رو معمولا هم درجا ایندکس میشه
من که ترد میزنم ! از سر و کولم بالا میرن )) بابت افر هاقبلنا ميرفتي توي وب هاستينگ تالك يه درخواست ميزدي از در و ديوار بهت آفر ميدادن. الان يارو دو روز پيش در خواست هاست داده دو نفر هم آفر ندادند!
كلا همه فرومها ديگه رو به نابودي دارن ميرن.
سرور مجازی که حداقل رم ۳ گیگ داشته باشه کجا توصیه میکنید
البته ارزان و امنیت داشته باشه
سرور بلوسرور قیمت هاش مناسبه
کسی با این سرور کار کرده
الان داشتم شعر گالوم رو تماشا میکردم اینو خوندم فک کنم تو هم "شعر" گفتی.تو نت ایران درامد ریالی دیگه فایده نداره . درامد دلاری هم بدلیل تحریم امکان نداره:general509: