اره جالبه براي من هم كه خارج از ايران هستم سايتشون باز نميشه!!!ازون Fیلترا که با پروKسی هم باز نمیشه.
برای من که فیلتر نیسدوستان فروشگاه ايران ماركت سنتر در ايران فيلتر شده ؟
bziran.com
یعنی چی؟احتمالا ایرانه. یه سری سایت هایی که به پول ربط داره رو دارن فیلتر میکنن که حقشونو بگیرن.
anetwork هم فیلتر شده.
حذف حساب کاربری خلاف سیاست های پیام رسان های ایرانی هست.
هستی که سوال بپرسم یا نهیاالاه با پای چپ وارد میشویم
دوستانی که قبلا اکانت الکسا خریدن چند تا سوال داشتم
https://forum.persiantools.com/threads/سوال-در-مورد-امکانات-اکانت-پرمیوم-الکسا.917378/
همه جا هستم ولی اینجا اگه بن نشم :general711:هستی که سوال بپرسم یا نه
با فیلترینگ مخالفم ولی ای نتورک آنقدر پول حرام خورده که بدتر از اینها حقشهاحتمالا ایرانه. یه سری سایت هایی که به پول ربط داره رو دارن فیلتر میکنن که حقشونو بگیرن.
anetwork هم فیلتر شده.
سایت فرانشبچه ها یه سایت درست حسابی برای آموزش برنامه نویسی سراغ ندارین ؟ به زبان جاوا و پی اچ پی و پایتون بیشتر مد نظرمه
سلام دوستان
یه دامنه آی آر میخواستم ثبت کنم ، نیک پیام داده:
ثبت این دامنه تنها با تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه فنآوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال امکانپذیر خواهد بود.
تایید گرفتن از وزارت فرهنگ و ارشاد سخت ؟؟
عزیز اینجا ایرانهدوستان کسی اطلاع نداشت؟
هیچوقت این موقع بیدار نبودی ممدعزیز اینجا ایرانه
کارهای اداری و کیفیت کار کارمندها به خیلی چیزا بستگی داره
از شب قبلش که خوب خوابیده باشن و خانمشون .... :general606: بگیر تا صبحونه ای که صبح بهشون دادن و همکارشون بهشون سلام کرده یا نه و ...
خلاصه که باید خودت بری دنبالش تا ببینی چی میشه، یهو میبینی شانس بهت رو میکنه و خیلی زود کارت راه میفته یهو هم میفتی توی یه چرخه بی نهایت
ریدایرکت لوپ یکی از مصادیق بارز اسپم هست و گوگل شدیدا برخورد می کنه باهاشبا توجه به اینکه تبلیغات و اسپم داخل قسمت نظرات و یا خیلی از سایت ها و بک لینک مستقیم سایت باعث پنالتی شدن میشه،
1) لینکی بزاریم که ریدایرکت میشه چطور؟ حتی 2 یا 3 بار پشت سرهم ریدایرکت میشه؟
2) یه دامنه پارک شده داشته باشیم چطور؟