M £ H D I
Registered User
نام کاربری مدیر سایت " شبکه ما" توو انجمن چیه؟؟
کسی نیست کمکی کنه ؟دوستان میتونم تو سایت یه بلاگ بسازم میتونین کمک کنین یا یه ادرسی بدین که توش اموزشی چیزی باشه ؟ خودم گشتم نبود
این نام کاربری خیلی وقته آنلاین نشده. فکر میکنم یه نام کاربری دیگه هم باشه که متاسفانه یادم نمیاد
رو شاتل از همون اوایل مختل و غیر قابل استفاده بود برای من.دوستان MTPROTO روی های وب مسدود شده کلا. چیکار کنم این مزخرفو دور بزنم؟
توی این فکرم isp تغییر بدم :/
isp اینقدر چیز---مال اخه
شلوارتو بتونی دو دستی نگه داری ازت نبرن هنر کردی..ادم این وضعیت دلار رو سکه رو میبینه دیگه دست و دلش به کار نمیره....
هرچی با زحمت پس انداز کرده بودیم پشمک حاج عبدالله شد!! :general306:
فشار دلار به این صورته که من ی وی پی اس 50 هزار تومنی داشتم ، دیدم قیمت بالاست رفتم ی ارزون 30 تومنی خریدم ، الان این وی پی اس ضعیف 30 تومنی شده تمدیدش ماهی 80 تومن :|ادم این وضعیت دلار رو سکه رو میبینه دیگه دست و دلش به کار نمیره....
هرچی با زحمت پس انداز کرده بودیم پشمک حاج عبدالله شد!! :general306:
نه اینکار باعث ریزش کاربرای سایتت میشهبنظرتون راه یا افزونه یی هست بشه نمایش محتوا رو دو مرحله یی کرد؟
یعنی بجای یک بار..دوبار کاربر پاس داده بشه برای خوندن ادامه مطلب..
یا اگه از طریق گوگل وارد میشه اول خلاصه مطلب براش بیادد ..بعد مجبور شه کلیک کنه بره صفحه ادامه مطلب
یعنی چی بلاگ بسازی؟کسی نیست کمکی کنه ؟
چطوری مهندس :general703: چ خبر خوبیتلگرام down شده؟
فروخ رف اونور:general409:درود
کسی از کاربر learndl خبر داره ؟
آی دی، شماره ای ؟
سلام اشکیچطوری مهندس :general703: چ خبر خوبی
اره اپدیت نمیشه ولی قطع هم نیست
من با ماهی 200شد شروع شد ! الان شده 800هزار :-(فشار دلار به این صورته که من ی وی پی اس 50 هزار تومنی داشتم ، دیدم قیمت بالاست رفتم ی ارزون 30 تومنی خریدم ، الان این وی پی اس ضعیف 30 تومنی شده تمدیدش ماهی 80 تومن :|