saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
طبیعی هستش چک کردی سرعت انقال هارد روکارت گرافیک
طبیعی هستش چک کردی سرعت انقال هارد روکارت گرافیک
خب راستش اون سرعت مثل همیشه عادیهطبیعی هستش چک کردی سرعت انقال هارد رو
فن و خمیر سی پی یو رو هم چک کن. احتمال داره به خاطر خرابی این موارد و اورهیت سی پی یو باشهسلام دوستان
cpu و رم من جای خالی زیادی داره ولی دو سه روزی هست کامپیوترم به طرز عجیبی کند شده منظورم اینه که وقتی روشنش میکنم تا ده دقیقه برای باز کردن هر پنجره ای سی ثانیه طول میکشه و بعضی وقت ها هنگ میکنه و میمونه بعد یهو درست میشه
آنتی ویروس رو بروز کردم و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
همونطور که گفتم سی پی یو و رم همیشه جا دارن.
ویندوز هم سون هستش
البته من هاردم قفل میکرد ده ثانیه هم یک دقیقه باید صبرمیکردمفن و خمیر سی پی یو رو هم چک کن. احتمال داره به خاطر خرابی این موارد و اورهیت سی پی یو باشه
الان شما فروش هاستینگ داری ؟ سایت سرگرمی ؟توییتر هر چی بازنشر و ریتوئیت میکنم هیچی فالور نمیاد،:general710: چوکار کنم؟! :general503:
از هاستینگ خارجی سرویس خواستی میتونم برات تهیه کنمبه چه دلیل به شما میگن سلطان اسپم ؟ :-دی
همگام سازی / synic مرورگر روشن کنسلام اون مشکل کندی با تغییر ویندوز حل شد فقط یادم رفت از بوکمارک های گوگل کروم یه بک اپ بگیرم البته تو خود جیمیل بوکمارک ها ذخیره هستش ولی نمیدونم از جیمیل چه جوری میشه به فایرفاکس منتقل کرد بوکمارک هارو؟!
خب راستش برای فایرفاکس بلد نیستم البته اول نصب فایرفاکس ازم رمز عبور و ایمیل برای اکانت خواست که وارد کردم اکانت جیمیل رو ولی فقط چیزایی که الان بوکمارک میکنم رو ذخیره میکنه نه بوکمارک های توی گوگل کروم که تو ایمیلم هست.به این مدل سایت هایی که شبیه اینستاگرام هستن و بیسترشون آخر دامنه گرام هست چی میگن؟
همگام سازی / synic مرورگر روشن کن
فایرفاکس که فقط به اکانت خودش وصل میشه مگه به جیمیل هم میشه وصلش کرد؟خب راستش برای فایرفاکس بلد نیستم البته اول نصب فایرفاکس ازم رمز عبور و ایمیل برای اکانت خواست که وارد کردم اکانت جیمیل رو ولی فقط چیزایی که الان بوکمارک میکنم رو ذخیره میکنه نه بوکمارک های توی گوگل کروم که تو ایمیلم هست.
نگفتم به اکانت جیز دیگه ای وصل میشه گفتم با ایمیلی که تو کروم سینک کردم تو فایرفاکس هم اکانت دارم.فایرفاکس که فقط به اکانت خودش وصل میشه مگه به جیمیل هم میشه وصلش کرد؟
تو کروم sync کن ایمپورت کن تو فایرفاکس
آمدیم اسپم هندی کرداهه که زدی خرابش کریدوستان يه سايت هندي زدم ! نظرتون چيه؟
http://blogcenter.in/
دو سه ماهه هندي زدم اصلا ورودي نداشت از هند. آپلودسنترش كردم!!آمدیم اسپم هندی کرداهه که زدی خرابش کری
دامنه بلاگدهی باشه خودش آپلود سنتر؟!
سلام.دوستان سلام اوضاع احوال تون چطوره؟ بعد از مدت ها اومدم این بخش دیدم هنوز دارید با قدرت ادامه می دید
خدایی وضعیت دلار دیگه عذاب شده برا من vps ماهی 30 تومن بود این دو ماه شده ماهی 80 ، نت افراز هاست رو از 50 کرده 99
از اون ور درامد صفر :/
شیر تو این وضعیت :general503::general503:
کسی وی پی اس ارزون سراغ نداره؟