هیچ کاری نمیشه کردبرای اعتماد سازی پول توی معامله یک سایت باید چیکار کرد؟
میشه یک واسطه معتبر هم در نظر گرفتبرای اعتماد سازی پول توی معامله یک سایت باید چیکار کرد؟
هیچ کاری نمیشه کرد
یه طرف باید از خود گذشتگی کنه، یا خریدار اول پول رو بریزه یا فروشنده اول سایت رو تحویل بده
ممنون..میشه یک واسطه معتبر هم در نظر گرفت
قبلا رم و cpu رو در می اوردم یکم گرد گیری و فوت! می کردم جاش می زاشتم درست می شد...سلام دوستان
cpu و رم من جای خالی زیادی داره ولی دو سه روزی هست کامپیوترم به طرز عجیبی کند شده منظورم اینه که وقتی روشنش میکنم تا ده دقیقه برای باز کردن هر پنجره ای سی ثانیه طول میکشه و بعضی وقت ها هنگ میکنه و میمونه بعد یهو درست میشه
آنتی ویروس رو بروز کردم و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
همونطور که گفتم سی پی یو و رم همیشه جا دارن.
ویندوز هم سون هستش
اون جمله چشم بصیرت رو بروم باز کردی رو یادم نمیاد، ولی دقیقا یعنی چی از هارده؟مشکل از هارده
رم رو درآوردم و تمیز کردم ولی سی پی یو بلد نیستم، ولی الان که دست میزنم روی مادر بورد جوری داغه که تخم مرغ بزاری روش میسوزه!قبلا رم و cpu رو در می اوردم یکم گرد گیری و فوت! می کردم جاش می زاشتم درست می شد...
به جرعت بگم اینا فوق العاده هستن !سلام
دوستان یک هاست سی پنل+لایت اسپید+با کیفیت معرفی کنید:general601:
پشتیبانی خوب باشه
پردازش هایی که توی لوپ بی نهایت میفتن و نیاز به دسترسی R/W روی هارد دارن باعث میشن که ظرفیت I/O هارد پر بشه و اورفلو اتفاق بیفتهاون جمله چشم بصیرت رو بروم باز کردی رو یادم نمیاد، ولی دقیقا یعنی چی از هارده؟
فقط نت افزارسلام
پشتیبانی خوب باشه
معمولا هارد که زیاد استفاده شه و hhd باشه هنگام کار صدا میده میشه فهمید. میتونه ویروسی شده باشه یا موارد دیگه شما ویندوز عوض کن احتمالا درست میشه تو مواردی دیدم که خراب شدن هارد باعث این شده یدونه کپی پیست رو هارد کن از فلش یا جایی دیگه ببین نرخ انتقال یا همون سرعت چنده در هر صورت چه خراب شده باشه چه ویروسی سرعت پاینی میده بهت .اون جمله چشم بصیرت رو بروم باز کردی رو یادم نمیاد، ولی دقیقا یعنی چی از هارده؟
هیچوقت رو بردی که جریان داره اولا دست نزن حتی برد خالی هم اگه الکتریکه ساکن منتقل کنی رو ای سی ها خراب شدنش امکان پذیره .دوم دقیقا کدوم قسمت مادربرد حرارتش بالاست ؟رم رو درآوردم و تمیز کردم ولی سی پی یو بلد نیستم، ولی الان که دست میزنم روی مادر بورد جوری داغه که تخم مرغ بزاری روش میسوزه!
ایناش مهم نیس فقط نت افزارسی پنل؟ لایت اسپید؟
از هاستینگ خارجی نمیخوای؟سلام
پشتیبانی خوب باشه
کارت گرافیکهیچوقت رو بردی که جریان داره اولا دست نزن حتی برد خالی هم اگه الکتریکه ساکن منتقل کنی رو ای سی ها خراب شدنش امکان پذیره .دوم دقیقا کدوم قسمت مادربرد حرارتش بالاست ؟