• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اگر از اکانت گوگل 3 ماه استفاده نشه حساب را مسدود میکنه با ایمیل پشتیبانی و... بازش میکنه اگر دیر تر طول بکشه کلا حساب را میبنده حالا یه نکته مشکوک اینکه اکانت گوگل هیچ وقت حذف نمیشه! یه جیمیل داشتم زمان دیال آپ مسدود شد حالا هم متعلق به کسی نیست ولی نمیزاره با اون یوزر اکانت بسازم میگه از قبل وجود داره!! چرا اینطوریه؟ چطوری اکانت را ثبت کنم؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام
راهی هست که بدون استفاده از سرور مجازی ویندوز بک آپ رو مستقیم روی هاست بک آپ منتقل کرد؟
یا روی گوگل درایو؟
-----------
دنبال چند پایان نامه در رابطه با رشته عمران -سازه هستم.شما پایان نامه هم میفروشید؟

دو حالت داره
1- اگر سرویس بک آپ امکان لود فایلphp فراهم کرده باشه کلی کد رایگان تو نت هست برای دانلود لینک مستقیم از طریق php
درواقع کد php می زاری تو هاست بک آپ از طریق مرورگر فراخوانیش می کنی. یه input داره که لینک مستقیم می زاری داخلش و اوکی می کنی. بعدش php فایل برات دانلود می کنه داخل هاست بک آپ. البته امکانات دیگه هم مثل انتقال به صورت ریموت اف تی پی هست که امکانشو باید هاست مبدا فراهم کرده باشه..

2- اگر وی پی اس ویندوزی داری دیگه چرا پول هاست بک آپ می دی؟
کلی کلود رایگان داریم. بهترینش تلگرام! می تونی بک آپ هات داخل تلگرام آپلود کنی. راحت و خوب.فقط محدودیت 1500 مگ برای هر فایل داره که می تونی داخل سرور مجازی همه کار بکنی از جمله قطعه قطعه کردن فایل بک آپ و یا حتی رمزنگاریش!
مگا هم توصیه می کنم و مدیافایر. البته باید دید حجم فایل بک آپ هم چقدره.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
tempsnip.png
نسل اینا نمیخواد منقرض بشه آیا؟؟؟:mad::general208:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کسی خارج ایران هستش ؟
من یه جایزه بردم ادرس خونه ش رو بدم بگیره بیاره تهران اگر اومد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
اگر از اکانت گوگل 3 ماه استفاده نشه حساب را مسدود میکنه با ایمیل پشتیبانی و... بازش میکنه اگر دیر تر طول بکشه کلا حساب را میبنده حالا یه نکته مشکوک اینکه اکانت گوگل هیچ وقت حذف نمیشه! یه جیمیل داشتم زمان دیال آپ مسدود شد حالا هم متعلق به کسی نیست ولی نمیزاره با اون یوزر اکانت بسازم میگه از قبل وجود داره!! چرا اینطوریه؟ چطوری اکانت را ثبت کنم؟
نکته مشکوک؟!!! ناسلامتی نصف امنیت اینترنت روی دوش این ایمیل بدبخته کل سایت ها هویت کاربران رو از مالکیت ایمیلشون بررسی میکنند و برای فراموشی پسورد و تغییر اطلاعات پروفایل و... اختصاصی بودن هر ایمیل کاملا مشخصه

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
animated-mother-of-god-meme-smiley-emoticon-gif.1031242

امنیت!
گوگل با فروش ایمیل های محرمانه نصف امنیت اینترنت را به عهده گرفته! عجب چه امنیت بالایی دارید :general208:
نگفتم نصف امنیت بر عهده گوگله کهo_O منظورم خود سرویس ایمیله که حالا هر سرویس دهنده ای چه جیمیل چه یاهو و هات میل و.... بخواد ادرس ایمیل یه نفر رو فقط به خاطر استفاده نشدن آزاد کنه معلومه که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه اینجوری اگه اکانتی توی یه سایت هم با این ایمیل ساخته شده باشه عملا دیگه پسورد نداره

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دزدی ترافیک عامل رشد یک شبه بعضی از سایت ها
https://twitter.com/s7az2mm/status/1025671686312677377

upload_2018-8-4_21-39-22-png.1080196

سرچ گوگل پلاس واقعا خرابه! تست کردم مثلا عبارت *** داخل یه پست بود ولی سرچ کردم پیداش نکرد! الان یه چیزی گم کردم دنبالشم سرچ هم پیداش نمیکنه! چی کار باید کرد؟
کسی بلد نبود؟

• Like
Reactions: ap3

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
زیاد هست سیستم همکاری در فروش - یکی دزده یکی جنس آشغال میفرسته و مشتری شاکی برای خودت
تک شاپ مدارک شخصی از تو میخواد که توجیه نداره یعنی حتی ساماندهی هم مدارک نمیخواد
سفارش تحویل میدن انصرافی ثبت میکنن! و خیلی دزدی و کلاه برداری های دیگه
این دو تا مورد بدون مشکل هستن
لینک 1
لینک 2

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
زیاد هست سیستم همکاری در فروش - یکی دزده یکی جنس آشغال میفرسته و مشتری شاکی برای خودت
تک شاپ مدارک شخصی از تو میخواد که توجیه نداره یعنی حتی ساماندهی هم مدارک نمیخواد
سفارش تحویل میدن انصرافی ثبت میکنن! و خیلی دزدی و کلاه برداری های دیگه
این دو تا مورد بدون مشکل هستن
لینک 1
لینک 2
مرسی..
می مارکت, لینک توی تبلیغاتش منقضی شده.. چند ساعت بی خودی با قالب ور رفتم فکر کردم مشکل از سایت خودمه..
نظرت راجب دایان چیه؟

Alex2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوستان سایتی سراغ دارید که واتر مارک اختصاصی واسه سایت طراحی کند( برای استفاده در تصاویر سایت)

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
پلاگین های گالری در وردپرس، تا جایی که من تست کردم برای اینکه بر اساس آخرین پست های سایت گالری ایجاد کنیم باید نسخه پرمیوم رو بگیریم، و در نسخه رایگانشون فقط میتونیم به صورت دستی از قسمت مدیا با عکس ها گالری بسازیم، (مثل Final Tiles Grid Gallery - Image Gallery)

پلاگینی نمیشناسید که به صورت رایگان قابلیت ساخت گالری بر اساس پست ها و دسته بندی سایت رو داشته باشه؟ نه صرفا مدیا
با استفاده از پلاگین foobox و تغییر دستی کدهای قالب چیزی که میخواستم رو تقریبا درست کردم
ولی یه مشکلی هست
قالب بجای استفاده از شماره صفحه به صورت اجاکس پست های صفحه بعد رو لود میکنه مثل اینستاگرام
مشکل اینجاست که foobox برای پست های جدید که لود میشه کار نمیکنه و عکس به صورت ساده باز میشه
اگه کسی میتونه مشکل رو حل کنه پیام خصوصی بده در صورت نیاز هزینه پرداخت میشه

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان
من میخوام دامین ثبت کنم
قبلا از سایتای مختلف ثبت میکردم و خیلی هم مهم نبودن
الان یه سایت معتبر میخوام باشه
این دو سایت رو معرفی کردن
پرشین رجیستر و میزبان فا
به نظرتون تو کدوم یکی ثبت کنم بهتر هستش

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان سایتی سراغ دارید که واتر مارک اختصاصی واسه سایت طراحی کند( برای استفاده در تصاویر سایت)
Free Watermark. Add Custom Watermark. Protect Your Photos and Images - PicMarkr
سلام دوستان
من میخوام دامین ثبت کنم
قبلا از سایتای مختلف ثبت میکردم و خیلی هم مهم نبودن
الان یه سایت معتبر میخوام باشه
این دو سایت رو معرفی کردن
پرشین رجیستر و میزبان فا
به نظرتون تو کدوم یکی ثبت کنم بهتر هستش
نت افراز برای ثبت دامنه قابل اعتماد و ارزون تره
مرسی..
می مارکت, لینک توی تبلیغاتش منقضی شده.. چند ساعت بی خودی با قالب ور رفتم فکر کردم مشکل از سایت خودمه..
نظرت راجب دایان چیه؟
نمیشه می مارکت فقط برای تو مشکل داشته باشه احتمالا مشکل از جای دیگه هست
دایان اگه خوب بود که بهت میگفتم
یه کاری کردم این بنده خدام زمینه کاریشو از آموزش کسب درآمد به آموزش جنسی تغییر داد :D
http://daramad-bala.4kia.ir/

پ.ن: همون کلاهبرداریه که آموزش درآمد روزانه 1.5 میلیون میداد
این موارد خودشون فایل آپلود میکنن برای فروش یا تمام فایل ها از قبل آماده هست؟ هر جا رفتم فایل آماده نداشت فقط میشد آپلود کرد حالا نمیفهمم خب این چی شد از همکاری در فروش فایل وقتی همه فایل ها از طرف ما باشه

بالا