saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
برای من همیشه مشکل داره .captcha بخش fetch as google سرچ کنسول خرابه؟
هنگه انگار
@EmpireWorld
@saeid700
راستی @007saeed کجاست?
برای من همیشه مشکل داره .captcha بخش fetch as google سرچ کنسول خرابه؟
هنگه انگار
@EmpireWorld
@saeid700
راستی @007saeed کجاست?
اینارو جدی میپرسی ؟آخرش نفهمیدم آی پی سایت مثلا سایت های معروف ثابت هست یا عوض میشه؟!
خودم به عنوان اولین نفر پاسخ میدمدوستان وبمستر یک نظرسنجی (دوستانی که وبسایت یا در کل در زمینه وبمستری هستند پاسخ بدن)
هدف هم از این سوال اینکه که حدود در امد وبمسترها در ایران مشخص بشه و در کل آیا وقت گذاشتن در این زمینه بصرفه هست یا خیر.
سوال: حدود در آمد ماهیانه شما از وبمستری چقدر هست؟
برای منم روزی 5 6 تا که فتچ میکنی خراب میشهcaptcha بخش fetch as google سرچ کنسول خرابه؟
هنگه انگار
@EmpireWorld
@saeid700
راستی @007saeed کجاست?
امضاشو اجاره میده برای همین مجبوره هر روز یه تعدادی پست بزنهاینارو جدی میپرسی ؟
یا میخوای پست بدی و همینطوری تعداد پست بالا بره یا اسپم کنی و از این حرفا ؟
ماهی 80 کا که میشه روزی کمتر از 3 کاخودم به عنوان اولین نفر پاسخ میدم
حدود 8 ساله سایت دارم
بازدید ماهانه سایتم حدود 80K
درامد ماهیانه هم بین 5 تا 8 میلیون
البته بدون پاپ آپ
امضای من مفت باشه مال شما - کسی خواست پ خ بدهامضاشو اجاره میده برای همین مجبوره هر روز یه تعدادی پست بزنه
داداش خودتو ناراحت نکنامضای من مفت باشه مال شما - کسی خواست پ خ بده
قبلا هم امضام رو مجانی داده بودم
ببین هاست ای پی ثابت داره . روی یک ای پی ممکنه چند سایت وجود داشته باشن (هاست اشتراکی) پس سایتی که شما بخوای ای پی شو بن کنی نمیتونه دسترسی پیدا کنه به اطلاعات شما . ولی راه های زیادی هست برای دور زدن این .آخرش نفهمیدم آی پی سایت مثلا سایت های معروف ثابت هست یا عوض میشه؟!
ببین واضحه که! من ی سایت اسپمر دارم خوب ملت IP منو بلاک می کنن دیگه مجبورم IP رو تغییر بدم هر از گاهیآخرش نفهمیدم آی پی سایت مثلا سایت های معروف ثابت هست یا عوض میشه؟!
کپی و اسپم صرفا برای نمونه کار و مثال بود مگرنی خیلی مدل ربات هست
کد زیر هم عبارت *** تکراری نیست که میگی تمام ربات ها رو میبنده ولی خب چطور منحصرفرد بودنش مهمه چون نمیفهمم چه جوریه چون دامنه و آی پی نیست فقط اسم رباته
کد:RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .**bot* [OR] RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} .***Bot.* RewriteRule ^(.*)$ domain name . com [L,R=301] Order Allow, DenyAllow from all Deny from ip
این که باید داخلش آپلود کنیم فایل اماده نداره
آره ولی درخواست ها ثبت میشه، صفحه رو رفرش کنی متوجه میشیcaptcha بخش fetch as google سرچ کنسول خرابه؟
هنگه انگار
@EmpireWorld
@saeid700
راستی @007saeed کجاست?
خودم به عنوان اولین نفر پاسخ میدم
حدود 8 ساله سایت دارم
بازدید ماهانه سایتم حدود 80K
درامد ماهیانه هم بین 5 تا 8 میلیون
البته بدون پاپ آپ
احتمالا سایت فروشگاهی دارن ایشون .من ماهی 150k بازدید دارم روزانه 1500 الی 2400 ورودی گوگلی !
درامد اینجوری نداشتم والا !
شما به من بگو درامد این مقدار چطوری به دست میاد من حاضرم کتبی با شما قرارداد ببندم چک بدم که ماه اولمو بدم بهت ( کاملا جدی)
احتمالا سایت فروشگاهی دارن ایشون .
به این نکته هم توجه داشته باش که موضوع سایت خیلی مهمهمن ماهی 150k بازدید دارم روزانه 1500 الی 2400 ورودی گوگلی !
درامد اینجوری نداشتم والا !
شما به من بگو درامد این مقدار چطوری به دست میاد من حاضرم کتبی با شما قرارداد ببندم چک بدم که ماه اولمو بدم بهت ( کاملا جدی)
موضوع مهمه طرف با فروش فایل هم میتونه به این درامد برسه . با ارائه خدمات هم. حتملا لازم نیست کالای فیزیکی در بین باشه.اگر این مقدار سود باشه باید فروشی بالغ بر 30-40 میلیون داشته باشند
چون همه میدونیم بازه سود کم شده
موضوعش چیه ؟به این نکته هم توجه داشته باش که موضوع سایت خیلی مهمه
من دوستی دارم که سایت خدماتی در زمینه تخصصی داره با 200/300 ip در روز درامد ماهانه بالای 5 میلیونه ماهی 3/4 تا سفارش میگیره نیمه وقت هم رو سایت کار می کنه
تخصصی بودن سایت از بازدید خیلی مهمتره
فروش فایل هم داشتم بیشتر مقاله و اینا ولی دیگه انقد ندادهموضوع مهمه طرف با فروش فایل هم میتونه به این درامد برسه . با ارائه خدمات هم. حتملا لازم نیست کالای فیزیکی در بین باشه.