به کیا؟ 20 درصد میشه . مگه چقدر سود داره
تو همون پست گفتم کیا
جالبیش این بود که خیلی خودشونو قانون مدار نشون میدادن میگفتن ارزی که وارد کشور میشه اگر قانونی و ثبت شده و تحت نظارت نباشه باعث ایجاد تورم و فلان و فلان میشه :|
یا مجوز صرافی باید بگیری یا چند تا چیز دیگه که بهت میگن
ایشون درآمد دلاری دارند ، میخوان به ریال تبدیل کنند ، این کار رو انجام میدن
ولی کلا سوال منم هست تو تعداد بالا خرید گیفت کارت و فروش اون در داخل ، میانگین چند درصد سود وجود داره؟
@learndl
اوایلش که چیزی بلد نبودم سودی وجود نداشت وقتی هر 10 دلار مثلا 28 میدادم ولی تو بازار 38 بود و ضرر هم بود ولی خیلی خوب بود چون مستقیم درآمد خودت به ریال تبدیل میشد و این وسط هزارتا دردسر واسطه و صرافی و ... رو نداشتی که خب میخواستی حساب کنی مثلا 10 زیر قیمت بازار میدادی دقیق همون 10 تومنی بود که این وسط دلال و واسطه برای نقد کردن میدادی !
یعنی هیچ فرقی نکرد ولی اون 10 تومن صرافی یا واسطه اینجا به نفع من و مشتری های گیفتم شد
ولی بعضی موقه ها که خرید روزانه مثلا بالای 1000 دلار میرفت خودشون بهت گیفت آمازون هدیه میدن یا کد میدن و ...
از مشتری های من بپرسی بعضی موقه ها کد تخفیف 20 و 40 درصدی سونی یا کدها 3 دلاری گیفت رو بهشون هدیه میدم که خودمم هدیه گرفتم
هرچی خریدت بیشتر بشه بیشتر سود داره و هواتو دارن همین حدود 1 ماه پیش تو انجمن تاپیک زدم برای فروش گیفت 100 دلاری که هدیه داده بود بهم آمازون چون خرید روزانه 5700 دلار شده بود که کد 100 دلاری هدیه داده بود
در کل سودی نداره خود گیفت مگه اینکه مثل من بخوای واسطه و دلال و صرافی رو دور بزنی که پول مفت بهشون ندی اینطوری هم مشتری راضیه هم خودت به هدفت رسیدی