estar_bien
Registered User
- نوشتهها
- 268
- لایکها
- 78
دوستان در اینستا چند آنفالو در ساعت مجازه؟؟؟
بیتشر توضیح بده
کردیت کارت رو سرچ کردم این پست رو دیدم.نه :general108:. هر چیزی که پول توش باشه، منو خسته نمیکنه
به قول فردوسی پور با کمال احترام، اجازه میدید حرفتون رو قبول نکنم ؟
من 4 تا اکانت امازون دارم. به نام خودم، به نام یه نفر دیگه، به نام شرکت و آمازون اسوشیئت. با اولی و دومی خرید میکنم. با سومی فروش میکنم. چهارمی هم مشارکته. تا حالا هیچوقت خریدم رو هولد نکردن. حتی وقتی با گیفت کارت ( گیفت کارت ویزا نه امازون) بدون نام خرید کردم.
آمازون تابع قوانین (KYC ( Know your customer هست و باید مشتری رو تایید هویت کنه ( که اونم فقط یه زنگ زد و برای من کد خوند)، اما خارج از این وظیفه ای برای تایید کارت بانکی نداره. حتی دسترسی لازم برای این کار رو هم نداره. آمازون حتی نمیتونه نام روی کارت منو بفهمه. من میتونم بزنم اسمم mg6 ـه. تا زمانی که بانکم قبول کنه که به نام mg6 پول رو پرداخت کنه، آمازون مشکلی با این قضیه نداره.
شما به آمار بانک ها توی اینترنت نگاه کنی می بینی که هک و دزدی از کردیت کارت، خیی چیز معمول و متداولیه و اصلا عجیب و غریب نیست. بانک ها هم 2 تا راهکار برای مقابله با این دارن. اولیش تشویق مشتری ها به استفاده از کردیت کارته( به جای دبیت کارت). چون به بانک فرصت پیگیری میده. دومیش که روز به روز هم داره معمولتر میشه اینه که مرچنت پرووایدر های بزرگ مثل 2co و گوگل و غیره رو وادار میکنند که یک مرحله به انتهای خریدشون اضافه کنند که صفحه اس ام اس بانک صادر کننده کارته. اینطوری تا کد اس ام اس ارسال شده از بانک، تو اون صفحه وارد نشه، خرید انجام نمیشه. البته آمازون الان چنین چیزی نداره
خلاصه، شما اطلاعات کارتتو بده، من برات خالیش میکنم
من میتونم برات از آمازون خرید کنم ، پرداخت و شارژ مسترکارت و کار های دیگهکردیت کارت رو سرچ کردم این پست رو دیدم.
صادرکننده های کردیت کارت مجازی نوشتن که کارت به هر اسمی صادر میشه. اسم واقعی خودمون و یه آدرس الکی رو وارد کنیم مشکلی نیست؟
تو آمازون 2 بار خرید انجام دادم 6 سال پیش یکیشون با یه پرپید کارت بود یکیشون یه کارت مجازی. یه بار هم با یه کارت مجازی دیگه خواستم خرید کنم موفق نشدم فکر کنم به خاطر کشور صادرکننده بود
گفتم خودم 6 سال خرید انجام دادم. از آمازون نمی خوام خرید کنم . فقط سوال بودمن میتونم برات از آمازون خرید کنم ، پرداخت و شارژ مسترکارت و کار های دیگه
لینک یا عنوان چیزی که میخوی بگیری را بفرست به من
پست زیرو بخونید خودتون کاملا متوجه نحوه فعالیت این سیستم میشید!وطن کلیک به ازای هر کلیک 100 تا 350 تومن میده..
کسی شناختی از این شرکت داره؟
به نظرم این وطن کلیک الان اون وطن کلیک سال 88 نیست.پست زیرو بخونید خودتون کاملا متوجه نحوه فعالیت این سیستم میشید!
http://www.tablighinfo.ir/news/1388/04/17/vatanclick/
مرسیپست زیرو بخونید خودتون کاملا متوجه نحوه فعالیت این سیستم میشید!
http://www.tablighinfo.ir/news/1388/04/17/vatanclick/
داشته باشی برات شارژش میکنم یا اینکه چیزی بخوای بخری خودمون برات پرداخت میکنیمشارژ مسترکارت چطوریه؟
اینترنتت چیه؟۲ ۳ تا لیفتر کشن تست کردم کلا یوتیوبو دیگه باز نمیکنن، عجیبه که سایت هایی مثه فیس بوک و vimeo و ... رو باز میکنن اما یوتیوبو نه
چیکار کنم
افزونه های فایرفاکسم همه رو تست کردم، هاتسپات ش هم تست کردم که این یکی کلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه :general509:
:general503:
افزونه HOXX۲ ۳ تا لیفتر کشن تست کردم کلا یوتیوبو دیگه باز نمیکنن، عجیبه که سایت هایی مثه فیس بوک و vimeo و ... رو باز میکنن اما یوتیوبو نه
چیکار کنم
افزونه های فایرفاکسم همه رو تست کردم، هاتسپات ش هم تست کردم که این یکی کلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه :general509:
:general503:
اینترنتت چیه؟
افزونه های فایرفاکس کار میکنن البته اونایی که ثبت نامی هستن نه اونایی که فقط باید یه کشور انتخاب کنی فعال کنی بعد فیلترشکن بشه برات اونا از رده خارجن.
البته اکانت این افزون ها معمولا 10 یا 5 گیگی هستش که میتونی با سایت های ایمیل موقت صد ها اکانت باز کنی.
همه رو دارم و تست کردمافزونه HOXX
این یکی دیگه کار میکنه - تضمینی:general406:همه رو دارم و تست کردم