پست های دیروز ۵ کاویو مهمه
پست های دیروز ۵ کاویو مهمه
هیچ تظمینی نیست که به امار قبلی برگرده . ولی پاپ اپ هم تاثییری نداره روزانه سایت رو اپدیت کن فقط.
کانالهای تلگرام خوب پول درمیارن. کانالاهای درپیت که 50 کا عضو دارن 24 ساعت تبلیغ 100 تومن میگیرین.دوستان یک کانال تلگرامی 35k در مورد پزشکی هست. میخواستم بدونم قیمت این کانال الان چند هست واسه خرید؟
ممنون میشم قیمت کانال ها رو بگید حدودا
تشکر حاجی
فعلا سایت به اون شکل قدرتمند ندارم.
ولی فکر خوبیه.
البته الان دیجیکالا گوشی واسه فروش نداره و اینکه اینقدر قیمت بالاست کسی پول نداره بخره
همکاری در فروش دیجی کالا رو میگی داش جواد؟مودمم میشه
من یه سایت دیدم شبکه چی
خیلی خوب اومده بالا در زمینه مودم ها طرف اگر یکم تجارت حالیش باشه میتونه ماهی یکی دو تومن در بیاره
من خودم ادم دور و برم نیست وگرنه خودم میرفتم توی اینکار
اره http://digika.la/aflهمکاری در فروش دیجی کالا رو میگی داش جواد؟
درصد هاش چطوره ؟ الان دیجی کالا به سمتی رفته محصولات دیگرون رو بیشتر میفروشه یارو خودش داره مثلا یه کفشی رو میده 50 تومن تو فروشگاه خودش این زده 95 تومن !!!
درصد هاش چطوره ؟ الان دیجی کالا به سمتی رفته محصولات دیگرون رو بیشتر میفروشه یارو خودش داره مثلا یه کفشی رو میده 50 تومن تو فروشگاه خودش این زده 95 تومن !!!
ممنون ..هیچ تظمینی نیست که به امار قبلی برگرده . ولی پاپ اپ هم تاثییری نداره روزانه سایت رو اپدیت کن فقط.
ممنونآره خب با اون هارد دور 5200 که داشتی معلومه با هارد SSD سیستم پرواز می کنه! مبارک باشه بهرحال
خمیر سیلیکون چه مارکی گرفتی؟ من خیلی دنبال یه خمیر سیلیکون خوب هستم (عجله هم ندارم ) یه بار زدم خمیر سیلیکون فابریک یکی از لپ تاپ هام رو پاک کردم که جدید بزنم، حالا دیگه هر چی میزنم فایده نداره و اینقدر داغ میشه که لپ تاپ خاموش میشه.
این آموزش های یوتیوب خیلی بدرد بخور هستن. همین لپ تاپم سه سال پیش تصویرش میرفت، بردم تعمیرگاه گفت 280 تومن پولش میشه و باید کل پنل و سیم هاش رو عوض کنیم. از شانسم اون موقع پول همرام نبود وقتی برگشتم خونه گفتم بگردم ببینم کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ تو یوتیوب دو تا کلیپ دیدم که دقیق نشون داد با جا به جا کردن یکی از کابل های تصویر مشکل برطرف میشه!! :general206:
دوستان برنامه نویس که بیشتر با امنیت آشنایی دارن...
بهتر از وردفنس افزونه امنیتی دیگه ای پیدا نکردم ولی با تستی که کردم نتونست جلوی ورود چند تا بات که خودم به بلک لیست وارد کرده بودم را بگیره!!
اولین خط دفاعی اچ تی اکسس هست ولی با این حال به یه فایروال تضمین شده نیاز دارم
امکانش هست بشه با SSL جلوی ورود بات/خزش/آیپی و... را گرفت؟
چطور میشه برای سئو اکانت توییتر کار کرد و مطالب توییتر را بالا آورد؟ لینک سازی تاثیر داره؟ در کل برای سئو پیج/اکانت توییتر چی کار باید کرد؟
اینقدر روی فرعیات کار نکنچطور میشه برای سئو اکانت توییتر کار کرد و مطالب توییتر را بالا آورد؟ لینک سازی تاثیر داره؟ در کل برای سئو پیج/اکانت توییتر چی کار باید کرد؟
SetEnvIfNoCase Referer "site.com" bad_referer
Order Allow,Deny
Allow from ALL
Deny from env=bad_referer
RewriteEngine On
RewriteBase /
SetEnvIfNoCase Referer "^$" bad_user
SetEnvIfNoCase User-Agent "^xxBot" bad_user
Deny from env=bad_user
فرعی نیست، کاری با سایت ندارم که از اون طریق سایت رو بکشم بالا - فقط اکانت توییتر در نتایج بیاد بالااینقدر روی فرعیات کار نکن