elecdata.ir
کاربر تازه وارد
اکو؟ اکو نمیدونم چیه ولی با گوشی پست میدمشما چرا با اکو پست میدی؟
اکو؟ اکو نمیدونم چیه ولی با گوشی پست میدمشما چرا با اکو پست میدی؟
اکو همون حالتیه که توی میکروفون حرف میزنی.. سه بار تکرار میشهاکو؟ اکو نمیدونم چیه ولی با گوشی پست میدم
با این پول نهایتش بتونی 2 هفته دووم بیاری تو بدترین کشورها
مهاجرت حداقل چند میلیاردی سرمایه میخواد
خوب مشکل اینجسات که شما از بیرون داری نگاه میکنی به قضیه و فکر میکنی به همین راحتیاستشما مگه نمیخوای کار کنی ؟
اگر چیزی بلدی رزومه داری الان با ویزای خود اشتغالی کانادا میتونی با 50-60 میلیون بری
اونجا هم کار کنی لااقل اینده داری !
اینجا مخارج گرون شده به دلار خرج میکنی به ریال در میاری
کاش فقط هیمن بود اینجا مثل یک حیوون رفتار میکنن با شهروندا هیچ حق انتخابی ندارین در ایران !اینجا مخارج گرون شده به دلار خرج میکنی به ریال در میاری
خوب مشکل اینجسات که شما از بیرون داری نگاه میکنی به قضیه و فکر میکنی به همین راحتیاستشما مگه نمیخوای کار کنی ؟
اگر چیزی بلدی رزومه داری الان با ویزای خود اشتغالی کانادا میتونی با 50-60 میلیون بری
کاش فقط هیمن بود اینجا مثل یک حیوون رفتار میکنن با شهروندا هیچ حق انتخابی ندارین در ایران !اینجا مخارج گرون شده به دلار خرج میکنی به ریال در میاری
آهان آخه تا به حال در میکروفون حرف نزدم بدونم چجوریهاکو همون حالتیه که توی میکروفون حرف میزنی.. سه بار تکرار میشه
آهان آخه تا به حال در میکروفون حرف نزدم بدونم چجوریهاکو همون حالتیه که توی میکروفون حرف میزنی.. سه بار تکرار میشه
بابا دست ناظم مدرسه یا مداح که دیدی حداقل ..! :دیآهان آخه تا به حال در میکروفون حرف نزدم بدونم چجوریه
الآن هم متوجه نشدم میشه واضحتر بگین؟
آهان آره دیدم ولی شما گفتی خودتبابا دست ناظم مدرسه یا مداح که دیدی حداقل ..! :دی
مثلا میگه یک یک یک ..دو دو دو.. امتحان میکنیم میکنیم میکنیم..
پ ن : منظورم این بود چرا یه پستی رو سه بار میزنی..
آهان آره دیدم ولی شما گفتی خودتبابا دست ناظم مدرسه یا مداح که دیدی حداقل ..! :دی
مثلا میگه یک یک یک ..دو دو دو.. امتحان میکنیم میکنیم میکنیم..
پ ن : منظورم این بود چرا یه پستی رو سه بار میزنی..
مدیر عزیز چند بار هم گفتم که دست من نیست من یک بار میزنم صفحرو که دوباره باز میکنم 3 بار اومده@elecdata.ir
چرا هر پیام رو چند بار میفرستی دوست عزیز؟ میخوای پست ها زیاد بشه فعالیت درست انجام بده.
پستام زیاد بشه؟ زیاد بشه چی میشه؟ مگه مسابقست؟
مدیر عزیز چند بار هم گفتم که دست من نیست من یک بار میزنم صفحرو که دوباره باز میکنم 3 بار اومده@elecdata.ir
چرا هر پیام رو چند بار میفرستی دوست عزیز؟ میخوای پست ها زیاد بشه فعالیت درست انجام بده.
مرورگر کروم بروز استفاده کن.مدیر عزیز چند بار هم گفتم که دست من نیست من یک بار میزنم صفحرو که دوباره باز میکنم 3 بار اومده
بی زحمت برام درستش کنید
آهان آخه تا به حال در میکروفون حرف نزدم بدونم چجوریه
الآن هم متوجه نشدم میشه واضحتر بگین؟