-متاسفانه چون خودم تا حالا بصورت لایسنس شده انتی ویروس رو نخریدم.....جای خاصی رو نمیتونم پیشنهاد بدم.....ولی خودم الان یه سرچی تو گوگل به عنوان مثل برای انتی ویروس ارجینال بیت دیفندر زدم......با تجربیات زیر روبرو شدم.....
بطور مثال با سرچ عناوینی مثل( خرید لایسنس بیت دیفندر-یا خرید لایسنس بیت دیفندر 2018) با چند سایت در لینک اول رو برو شدم که خودشون رو در ورودی سایت نماینده رسمی بیت دیفندر معرفی کردند.....همین وضیعت برای کاسپراسکای هم وجود دارد....
-اما اگه بخوایم از خرید از هر کدوم از اون سایت ها مطمن بشیم......میتونیم در وهله اول نماد اعتماد الکترونیکی هستش که معمولا در کناره های سایت قرار داره(با کلیک بر روش میتونید معتبر بودن شرکتش رو ببنید)
مثالش این لینک پایین رو مشاهده کنید.
https://ibitdefender.ir/بیت-دیفندر-توتال-سکیوریتی-2018/خرید-لایسنس-بیت-دیفندر-توتال-سکیوریتی-1/
-پس از وارد شدن به سایت روی نماد اعتماد الکتریکی کیلیک کنید....تا مشخصات کامل شرکت شون رو بببینید.
-نکته دوم اینکه الان معمولا قیمت لاینسس ارجینال انتی ویروس های معتبر برای یکسال معمولا حداقل بالای 100 هزار هستش....و کمتر از اون ممکن هستش اصل نباشه و یا کاربردش کامل نباشه.
- و نکته اخر تموم انتی ویروس های معتبر رو فروشگاه دیجی کالا هم داره......و میتونید از اونجا هم بخرید....هر چند فکر میکنم یکم قیمتشون بیشتر باشه.