ali998
Registered User
- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 779
نیازه از مدیر بخش بخوای.ممنون از راهنمایی میشه نوشته نقل قول شده رو پاک کنین؟
چون یه ساعت گذشته من دیگه امکان ویرایش ندارم.
نیازه از مدیر بخش بخوای.ممنون از راهنمایی میشه نوشته نقل قول شده رو پاک کنین؟
مسدود نکرده
من نمیدونم با وجود ویندوز دیفندر آنتی ویروس چرا؟
2 ساله دارم هیچ ویروسی هم نگرفتم..عالیه!! سرعت سیستم هم اصلا کم نشده!!
مسدود نکرده که، اتفاقا برای بات های گوگل قوانین جدا نوشته
توی هر فایل نال شده یا راستچین شده ویروس و بک لینک وجود نداره !!!!بنا به توصیه دوستان یه قالب trial اصلی نصب کردم روی سایتم که صد شرف داره به قالب های دستکاری شده و نال شده..
الان میخوام راست چینش کنم..
نسخه راست چین شده ش هست (که مسلما بک لینک و ویروس توشه)
چطوری میتونم راست چینی اون رو به این منتقل کنم؟!!
فایل های استایل و آر تی ال رو کپی کردم.. بهتر شد ولی کامل درست نشد!
alireza1411@
باید ۲ بار ببینی تا بفهمی چی میگهبازاریابیش تو حلقم
باید ۲ بار ببینی تا بفهمی چی میگه
نورپردازی، کیفیت صدا، لرزش دوربین و در آخر ادبیات کتابیش هم تو حلقت
به هر حال باید از یه جایی شروع کرد همه حرفه ای نیستن . همه دوربین با کیفیت و اطلاعات در مورد ویدیو ندارن و سخن ور خوبی نیستن .بازاریابیش تو حلقم
یه برنامه پیدا کردم باهاش بازیابی کردم اما رمزارو اینطوری نشون میده خراب شدنسلام من یک مشکل دارم
امروز یک فایل txt تو دسکتاپم بود که توش یه سری رمز داشتم برای ایمیل و چند تا چیز دیگه فایلو باز کردم و همرو پاک کردم اشتباهی و ذخیره کردم
بدبخت شدم
چجوری میشه این فایل رو برگشت به روز قبل و رمزارو بازیابی کرد؟ با گزینه system restore خواستم انجام بدم اما مثل اینکه گزینه ریستور خاموش بوده و نمیشه
راهی هست؟
با note pad plus بازش کن کن ببین بازم همینطوریه؟یه برنامه پیدا کردم باهاش بازیابی کردم اما رمزارو اینطوری نشون میده خراب شدن
مشاهده پیوست 1087002
چجوری میشه درستش کرد؟
اره با اونم خرابهبا note pad plus بازش کن کن ببین بازم همینطوریه؟
اگه پسوردهات رو مرورگر سیو شدن میشه بازیابی کرد.اره با اونم خرابه
بدبخت شدم همه رمزام تو این فایله
نهاگه پسوردهات رو مرورگر سیو شدن میشه بازیابی کرد.
https://www.nirsoft.net/utils/web_browser_password.html
الان تقریبا همه جا گزینه فراموشی پسورد وجود داره ایمیل هم میتونی با شماره تلفن بازیابی کنی پسوردشو. مشکل اینجاست که فایل رو بازنویسی کردی اگه حذف میکردی راحت تر بود.نه
این فایل برای 1 سال پیشه
پسوردام توش بودن امروز فایلو باز کردم همرو کات کردم ذخیره کردم و فایلو بستم بعد خواستم که ببرم تو یه فایل دیگه paste کنم حواسم نبود یه متن دیگه کپی کردم
اره میدونم ولی خوب مشکل اینجاست همه اطلاعات رو تو همین ذخیره میکردم مثل سوال امنیتی و تاریخا و ... اونا نباشن نمیشه بازیابی کردالان تقریبا همه جا گزینه فراموشی پسورد وجود داره ایمیل هم میتونی با شماره تلفن بازیابی کنی پسوردشو. مشکل اینجاست که فایل رو بازنویسی کردی اگه حذف میکردی راحت تر بود.