از اینجا هاست بگیری بهترهبهترین هاست وردپرسی مطمئن و سریع کدومه؟
منظورت همون مطلب اختصاصی / غیر کپی هست یا ایده منحصر بفرد؟منحصر بفرد هست
اگر درآمد ارزی هم داشتی میتونم برات نقدش کنموبسایت انگلیسی
از اینجا هاست بگیری بهترهبهترین هاست وردپرسی مطمئن و سریع کدومه؟
منظورت همون مطلب اختصاصی / غیر کپی هست یا ایده منحصر بفرد؟منحصر بفرد هست
اگر درآمد ارزی هم داشتی میتونم برات نقدش کنموبسایت انگلیسی
هر جایی غیر از ایرانو سوال دیگه اینکه برای بالا اومدن در نتایج جستجو گوگل به زبان انگلیسی ، مهمه سرویس هاست در کدوم کشور باشه؟ (دامنه دات کامه)
میدونی من اینجور لینک هارو با مرورگر تور باز میکنم
خب داداش گلم، اسم ایران تو کدوم سایت خدماتی خارجی هست که این دومیش باشه کلا کشور های کره شمالی و ایران و بعد اون عراق و سوریه و لیبی و کوبا اسمشون تو سایت های خارجی نیست و خدمات نمیدناول از blue host میخواستم بگیرم که ایران تو لیستش نبود. @amir7310
جدیدا خوب نیست و همه بچه ها ازش دارن منتقل میکنناین چطوره؟ البته کمی گرونه. کسی تجربه داشته؟ https://mizbanfa.net/web-hosting/wordpress/
هاستینگ از سایت های خارجی اگر نیاز داشتی میتونم برات تهیه کنم@amir7310 از چه لحاظ جدیدا خوب نیست؟ از چه چیزش شکایت دارند؟ ای بابا من برای این پروژه وبسایت انگلیسیم خیلی زحمت کشیدم... یه هاست خیلی خوب وردپرسی و مطمئن باید پیدا کنم...
میگن قطعی زیاد داره@amir7310 از چه لحاظ جدیدا خوب نیست؟ از چه چیزش شکایت دارند؟ ای بابا من برای این پروژه وبسایت انگلیسیم خیلی زحمت کشیدم... یه هاست خیلی خوب وردپرسی و مطمئن باید پیدا کنم...
نت افراز بیشترین سهم را داره. اگه با کنترل پنلش که دایرکت ادمین هستش کنار بیایی واقعا خدمات خوبی ارائه میده. دیتاسنترش هم ovh فرانسه هستش@Business plan
بحث درباره امکان خریدش نیست. فردا پس فردا که مشکلی پیش اومد و لازم شد اثبات کنم که صاحب سایت هستم چطور اینکارو بکنم؟ مثلا از blue host بخرم بعد دوسال به هر دلیلی لازم شد. چیکار کنم ؟ سایت خارجی معتبر هاستینگ که ایران تو گزینه هاش باشه سراغ ندارید؟
@amir7310 خب الان شما خبر داری اکثر سایتهای وردپرسی تو ایران از کجا هاست میگیرن؟
سلام من یک مشکل دارم
امروز یک فایل txt تو دسکتاپم بود که توش یه سری رمز داشتم برای ایمیل و چند تا چیز دیگه فایلو باز کردم و همرو پاک کردم اشتباهی و ذخیره کردم
بدبخت شدم
چجوری میشه این فایل رو برگشت به روز قبل و رمزارو بازیابی کرد؟ با گزینه system restore خواستم انجام بدم اما مثل اینکه گزینه ریستور خاموش بوده و نمیشه
راهی هست؟
هاست مخصوص وردپرس و هاست مخصوص جوملا و ... اینا همه ش ترفند تبلیغاتیه برای اینکه مشتری رو ترغیب کنن تا سرویس رو ازشون بخرهسرچ کردم. میزان فاصله جغرافیایی مخاطبان با سرور مهمه و زبان کشور مهم نیست. فکر کنم انتخاب سرور از امریکا یا کانادا به نفعم باشه. حالا باید دنبال یک هاستینگ مخصوص وردپرس که تو این کشورا هستند بگردم. هاست دی ال سرور کانادا داره ولی هاستینگش مخصوص وردپرس نیست. موندم چیکار کنم. ..
برنامه های شرکت Active رو امتحان کن به احتمال زیاد بتونی یه چیزی ازش پیدا کنی
خواهش میکنم@EmpireWorld خیلی ممنون بابت توضیحات. راسیتش من میخوام حتی روی میلی ثانیه لودینگ هم حساس باشم. چون این وبسایتی که میخوام روش کارکنم خیلی برام مهمه و ماهها برای نوشتن مطلب و کارهای دیگش کار کردم. و از لحاظ مطلب مشکلی ندارم. میمونه فقط مسایلی مثل seo و سرعت سایت و مکان هاست و بهینه بودن هاستینگ برای وردپرس و امثالهم. اگه یک وبسایت معمولی بود شاید انقدر حساس نمیشدم. الان با پشتیبان میزبان فا صحبت میکردم. زیر یک دقیقه جواب دادند. ادعا میکردن که هاستینگ وردپرسیشون که در آلمان هست برای وبسایت من مناسبه و هاستینگ وردپرسشون کاملا مطابق با نیازهای سیستم وردپرسه و برای سیستمهای دیگه بدرد نمیخوره و دارای سرعت بالا و بهینه هست. اما یکی از دوستان اینجاگفتند که میزبان فا اخیرا قطعی زیاد داشته. من از کجا میتونم بفهمم الانم این مشکل رو دارند یا نه؟ از خودشون بپرسم که هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه. ممنون میشم شما هم منو راهنمایی کنید. راسیتش بین هاست دی ال سرور کانادا و میزبان فا سرور آلمان مرددم