برای فیلم جواب نمیده.دوستان برای هاست دانلود فیلم و سریال چه هاست دانلودی پیشنهاد میدید؟ ایا برای حداکثر 1000 ای پی روزانه هاست دانلود شرکت نت افراز کافی هست؟پلن های 2 ترا یا 5 ترا و در صورت نیاز 10 ترا؟
مشکل اصلی، فراخی ماتحت هستمن یک سوال دارم. چرا اکثر وبمسترهای ایرانی وارد وب انگلیسی نمیشن و چسبیدن به وب فارسی؟ الان مثلا وبمسترهای هندی اکثرا به انگلیسی کار میکنند. کلا شرایط وب انگلیسی خیلی بهتره از هر لحاظ که من میسنجم. مخصوصا الان که دلار هم خیلی گرون شده. ارز آوری به کشور هم میشه. ممنون میشم پاسخ بدید.
داخل سایتش یا افزونه؟آمار توی گوگل آنالیزم صفره!!
هیچ پیغامی هم مبنی بر قطع شدن کانکشن نداده!!
چطوری میتونم چک کنم کانکشن رو / یا درستش کنم؟
سرور داخلی رو نمیشه پرداخت کرد هزینش بالاست شما با سرور مجازی باید شروع کنید که دیتا سنتر خارجی باشه برای شروع هم 1 ترابایت خوبه سعی کنید پهنای باند نامحدود باشه بعد یه مدت میتونید اسپانسری ایران بگیرن اگه ترافیک تون رفت بالا.دوستان برای هاست دانلود فیلم و سریال چه هاست دانلودی پیشنهاد میدید؟ ایا برای حداکثر 1000 ای پی روزانه هاست دانلود شرکت نت افراز کافی هست؟پلن های 2 ترا یا 5 ترا و در صورت نیاز 10 ترا؟
برای فیلم جواب نمیده.
ببین ما فرض میکنیم که هر فیلم توی سایتمون 500 مگابایت هست میانگین حجمش.
اگه از این هزار نفر 700 نفرشون دانلود کنن در روز میشه چیزی در حدود 350 گیگابایت در روز
350×31 روز= 10 ترابایت و 850 گیگابایت
----
ضمنا سرور دانلود نت افراز در خارج کشور هست. به همین دلیل سرعتش پایین تره و اذیت میکنه کاربر رو. (البته سرور مشکل نداره، دلیلش اختلالات اینترنت کشور و پایین آوردن اینترنت بین المللی هست)
سرور دانلود باید داخل کشور باشه تا دسترسی و سرعت خوب باشه
سرور داخلی رو نمیشه پرداخت کرد هزینش بالاست شما با سرور مجازی باید شروع کنید که دیتا سنتر خارجی باشه برای شروع هم 1 ترابایت خوبه سعی کنید پهنای باند نامحدود باشه بعد یه مدت میتونید اسپانسری ایران بگیرن اگه ترافیک تون رفت بالا.
ببین اگه اطلاعات کافی نداری اول کسب کن بعد سایت فیلم بزن با این وضعیت دلار فقط ضرر میزنی به خودت . وی پی اس ریموت دسکتاپ هست و نیاز نیست چیزی یاد بگیری و پشتیبان هاست معمولا خودشون برات را میندازن همه چی رو اینکه اسپانسری بگیری ربطی به ای پی نداره ترافیک اپلود سرورت بستگی داره که مثلا حداقل 1 ترا در روز باید باشه و فعلا نباید حساب باز کنی روش و فرض کنی 1 سال مثلا میتونی هزینه سرور رو خودت تامین کنی .ممنون از پاسختون.
-راستش الان که دارم بررسی میکنم با توجه به نوشته هاتون.....حتما باید به فکر سرویسی نامحدود مثل سرور مجازی باشم.
ولی خب من تجربه کار با سرور مجازی رو ندارم....بنظرتون از پس مدیریتش بر میام؟البته هم یادگیریم تو این چیزا خوبه.
-مثلا اگه ip سایتم خیلی بالاتر بره ....مثلا بالای 10 هزار ایا اون موقع میشه رو اسپانسری حساب کرد یا اینکه خیلی باید بیشتر از این حرفا ip سایتم بشه؟
شما پیشنهادتون استفاده از کدوم شرکت و سرویس هستش؟
داخل سایتش..مشکل اصلی، فراخی ماتحت هست
داخل سایتش یا افزونه؟
بیا اینجا بعد برو داخل مخزن افزونه را بگیر نصب کن . بقیه افزونه ها دیتابیس را خراب میکنن تمام حجمش را میگیرن ولی این مورد بدون مشکل هست کاربریش هم از گوگل آنالیز راحت تره
افزونه گوگل آنالیز نصب کن کد ورفای را خودش میگیره هم سایت و هم خودش درست کار میکننداخل سایتش..
اینو هم دارم فعلا غیر فعاله..
آزاده - فعلا که فیلتر نیستدوستان لینکدین داخل ایران فیلتر هست یا بازه؟
بازهدوستان لینکدین داخل ایران فیلتر هست یا بازه؟
داداش شما چند تا پست زدید تو 6 ماه؟ممنون از توضیحات دوستان. دلایل قانع کننده هست. البته بنظرم برای موفقیت در وب انگلیسی لازم نیست در رقابت جزو برترین سایتها باشید. همینکه دیده بشید و ماهی دویست دلار دربیارید کافیه. شاید اونور آب دویست دلار اندازه دویست هزار باشه ارزشش و یک وبسایت معمولی براحتی این درآمد رو داشته باشه ولی خب دویست دلار برای ما ارزشش نزدیک سه میلیونه. مثال دویست دلار رو میزنم چون تجربه چندسال پیش خودم درآمد ماهیانه دویست دلار از یک وبلاگ انگلیسی بود و نزدیک شش ماه طول کشید تا به این درآمد برسم. هیچوقت در صدر نتایج نبودم و در صفحات چهارم/پنجم گوگل بودم. درسته که خیلی سخته و تلاش فراوان میخواد اما نتیجه ای که میده خیلی بهتر از وب فارسی هست.
البته چون من چندسال از فضای وب دور بودم شرایط الان رو نمیدونم. بنظر شما با توجه به اینکه توانایی و وقت برای تولید محتوای انگلیسی رو دارم، بهتره تو وب انگلیسی مشغول بشم؟ یا یک وبسایت فارسی بزنم با مطالب دسته اول و ترجمه شده و بروز؟
من با مدیر سایت میدانم صحبت کردم..داداش شما چند تا پست زدید تو 6 ماه؟
سوال دوم این که مثلا من بیام موارد خیلی تابلو و سرچ خور که همه زدن رو دوباره خودم بنویسم بازدید می گیره؟
یادم نیست. موضوع برای سال 2012 هست. ولی فکر کنم روزی حداقل یک پست میزدم.داداش شما چند تا پست زدید تو 6 ماه؟
سوال دوم این که مثلا من بیام موارد خیلی تابلو و سرچ خور که همه زدن رو دوباره خودم بنویسم بازدید می گیره؟
ممنون از شما.یادم نیست. موضوع برای سال 2012 هست. ولی فکر کنم روزی حداقل یک پست میزدم.
در مورد سوال دوم هم اینطوری کار خودتو سختتر میکنی. سعی کن یک موضوعی انتخاب کنی که فضا برای رقابت داشته باشه.
یه ایده هم من قبلا داشتم که با الهام گرفتن از مطالب سایتهای دیگه خودت یک مطلب بنویسی(با کپی کردن اشتباه گرفته نشه). مثلا سایتت درباره دوره زایمان زنانه. یک مطلب درباره زایمان زودرس میخوایی بنویسی. پنج تا سایت که در این باره مطلب نوشتن رو مطالعه میکنی و حالا خودت یک مطلب طولانی با استفاده از اون پنج سایت مینویسی.
این ایده رو هم بعدا میخوام پیاده کنم. چون نگارش از خودت هست، گوگل مطلب رو کپی تشخیص نمیده.
ممنون از شما.
فقط یادتون است با چند IP روزانه به 200$ درآمد ماهانه رسیدید؟
من یکی دو هفته ای است یه سایت انگلیسی را انداختم ولی همون طور که در پست قبلی گفتم عمل کردم...
بله متن پست هام یکتا است و کپی نیست.بله. روزانه تقریبا هزار و پونصد آی پی. تقریبا همه هم از گوگل.
مطالب سایتتون رو خودتون مینویسید؟
بله متن پست هام یکتا است و کپی نیست.
فقط عکس ها رو از سایت های دیگه انگلیسی می گیرم دوباره آپلود می کنم.
مهم اینه این 200 دلار رو از کدوم شبکه تبلیغاتی بدست می اوردید ؟بله. روزانه تقریبا هزار و پونصد آی پی. تقریبا همه هم از گوگل.
مطالب سایتتون رو خودتون مینویسید؟