یه vps میخوام ارتقائ بدم
بنظرتون ram ارتقاع بدم یا cpu رو ؟
مرورگر گوگل کروم روش باز میکنم
رمیه vps میخوام ارتقائ بدم
کروم و فایرفاکس فقط رم میخورنسیستم فعلیش اینه
1 هسته ای 1500 MHZ
رم هم 1 گیگ
کروم و فایرفاکس فقط رم میخورن
من بعضی وقتها که چند روز سیستم رو خاموش نمیکنم یهو میبینم فایرفاکس 80 90 درصد رم سیستمو اشغال کرده
قشنگ از 10 گیگ رمی که دارم 1.5 گیگش که برای ویندوز میره بقیه ش هم میفته دست فایرفاکس
تازه کروم که بدتره به نظر من. یه دفعه کنار فایرفاکس بازش کرده بودم و فقط یه تب توش داشتم. یهو دیدم سیستم هنگ کرد.تا رفتم توی Task Manager دیدم اوه اوه این دیگه دست فایرفاکسو از پشت بسته
من بعد از اینترنت اکسپلورر که اون اوایل مجبور بودیم ازش استفاده کنیم فایرفاکس رو نصب کردم و از اون موقع تا الان همیشه مرورگر پیشفرض سیستمم بودهالان من هم همین مشکل رو دارم
چون باید یکی دو تا از تب های کروم باز باشه هر چند روز یکبار vps خود به خود ریستارت میشه یا کلا هنگ میکنه
مرورگر درست و حسابی تری هستش که این رم زیادی استفاده نکنه ؟
منم همین الان که دارم اینو مینویسم حدود 230 تا تب باز دارم ولی خب برای مصرف کمتر منابع فایرفاکس رو میبندم و باز میکنم تا فقط کش بشن31 تب باز 900 مگ رم
برا من خود ویندوز نمیدونم مشکلش چیه نصف رمو میگیره. البته برنامه سنگین یا بازی کنم خودش رمو آزاد میکنه
شاید مشکلت ویندوز و درایور هم باشه. من دو سه ماه یه بار همه چی رو آپدیت میکنم
مشاهده پیوست 1102122
پ.ن: 170 تب باز هم داشتم رم بالاتر از 4.5 گیگ نرفته
من آمریکا بازی میکنم، پینگش خیلی بهترهکدوم سرور بازی میکنی؟ من سرور اروپام لول داره
l3est#2420
شاید دو ماه بیشتره بازی نکردم فعلا خودم در حال evolutionم abathur بازی طول بکشه گریه تیم حریفو درمیاره، میتونه همزمان 3 لاین پوش بده (locust nest , monster و خودش)
این انیمیشنارم ببین مخصوصا zagara اشکم از خنده درومد
همه دنبال zagaraن بعد اونور sylvanas داره دیوارا رو خراب میکنه :general711: (ثانیه 45)
بعد از ۸سال به درامد نرسیده چطوری میگی اینده داره ؟اینو کسی میخواد؟ آینده داره ها!
https://forum.persiantools.com/threads/فروش-سایت-املاک-با-قدمت-8-ساله.928782/
آبا که ساپورت نیس، اسپشالیستهلول آمریکات چنده؟
پس ساپورت بازی میکنی من siege mode ببینم یکی در حال مرگه ساپورت میکنم
برا من همیشه پینگ اروپا بهتر از آمریکاست. البته الان سرور آسیا هم دارن که فکر کنم تو کره هست که دو تا مشکل داره:
1. اکثرا کره ای هستن زبونشونو نمیفهمیم
2. موقعی که بتا شروع شد سرور آسیا وجود نداشت، منم ازون موقع بازی میکنم
لولع چیهمن آمریکا بازی میکنم، پینگش خیلی بهتره
البته اروپا هم بعضی وقتها بازی میکنم ولی لولم 35 و ایناست
آره آبا خیلی خوبه، من اولین هیروئی که خریدم همین بود، ولی خب من همه ش رو سره یکی از بازیکنام برای همین یه لاین رو پوشش کامل میدم
هموناست که تو نونوایی استفاده میشهلولع چیه
من رو سر یارام هستم ولی فقط شیلد میکنم، وگرنه تلنت هاشو جوری میگیرم که بیشتر خودم بتونم اتک بدماسپشالیسته ولی با talent هایی که میگیری میتونی تبدیلش کنی به ساپورت. اینکه همیشه رو سر یارات باشی و heal , shield کنی ساپورته دیگه
هیرو های اسپشالیست بعضیاشون نسبین میتونن نقش های دیگه هم باشن مثل gazlowe که میتونه اتکر و شبیه assassin ها باشه با لول 10 robo goblin
یا murky و nazeebo که میتونن تانک بشن (murky لول 20 تقریبا همه رو 1v1 میزنه) اصلا به قیافش نمیاد
مشاهده پیوست 1102146
درامد نداشته؟بعد از ۸سال به درامد نرسیده چطوری میگی اینده داره ؟
بلااااااا بیا بقلم : ))))))درامد نداشته؟