تو فروم من همچین پستی بنویسی بن دائمی قوانین از کشور دوست و برادر کره شمالی الهام گرفته شده :general711:وبمستر کی بود تو
آدرس فرومتو بده فعالیت کنیم
تو فروم من همچین پستی بنویسی بن دائمی قوانین از کشور دوست و برادر کره شمالی الهام گرفته شده :general711:وبمستر کی بود تو
آدرس فرومتو بده فعالیت کنیم
قبلا هم اشتباهی پول واریز شده که اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم! زمونه ای شده که با هر کی دست میدی باید بعدا انگشتاتو بشماری :|
مسترد میشه گرامی !
قضیه از این قرار هست که سایت یکتانت مبلغ 703 تومن اشتباهی به حساب من واریز کرده ! منم باهاشون تماس گرفتم
گفتن خیر هیچ اشتباهی نبوده و این پول حق شماست ! گفتم سایتمو دو سه ماهه فروختم چطوری این درامد در پنل من محاسبه شده وجالب اینجاس که درخواست برداشت هم داده شده! :android17:
پنل من در یکتانت با ادرس ایمیل من ثبت نام شده ! پنل یکتانت رو که واگذار نکردم ! حالا گفتن این پول رو به شخصی که خریدار سایت شماست انتقال بدین ! اما شخص خریدار تا الان جواب نداده :android06:
منکه زبونم مو در اورد از بس گفتم بخاطر ماهی 200/300 کل شخصیت سایت رو زیر سوال می بریم با استفاده از این شبکه های تبلیغاتی! واقعا سواستفاده وحشتناکی می کنن براشونم هیچی مهم نیست جز پول
سایت به فنا رفت هم رفت میرن سراغ بعدی
خوب هرجایی شرایط و قوانین خودش رو دارهتو فروم من همچین پستی بنویسی بن دائمی قوانین از کشور دوست و برادر کره شمالی الهام گرفته شده :general711:
فقط سلام خدافز مجازه ؟تو فروم من همچین پستی بنویسی بن دائمی قوانین از کشور دوست و برادر کره شمالی الهام گرفته شده :general711:
فقط داده هاش مجازه ؟داده های
@prn گرافی هم مجاز هست
چاق سلامتی و احوال پرسی هم ممنوعهفقط سلام خدافز مجازه ؟
و مهمترین قانون هم اینه
حالا اینا قوانین نوشته شده اس، قوانین نانوشته هم داریم :general609:
بنویس در صورتی که حرفی برای گفتن دارید سکوت کنیدچاق سلامتی و احوال پرسی هم ممنوعه
و مهمترین قانون هم اینه
حالا اینا قوانین نوشته شده اس، قوانین نانوشته هم داریم :general609:
آدرس لو دادی که
:general208:آدرس لو دادی که
اگه مال خودت باشه
ادرس فرومت رو پخ کن:general208:
دیگه لو رفت صبر کن فیلتر که شد آدرس جدید میدمادرس فرومت رو پخ کن
:general304: چرا هرکی اینجا ادرس میزاره حسودان بهش اتک میزنن ؟ حسودای پلاستیکی اه اه :general307:دیگه لو رفت صبر کن فیلتر که شد آدرس جدید میدم
اینم مثل نونوایی از رسم و رسومات کهن پیتی هست :general711::general304: چرا هرکی اینجا ادرس میزاره حسودان بهش اتک میزنن ؟ حسودای پلاستیکی اه اه :general307:
خب بیا پخ حتما به کارم میاد ادرس شیلتر شده ش , بیاییم چورنوگرافی نگااه کنیم
منو که میشناسی :general403:، اصلا اهل اسپم دادن و اینطور کار ها نیستم :general703:اصلا مشخص نیست میخواستی رفرال بگیری
خخخخ
حداقل ی توضیح میدادی انتخاب درست انجام میدادم