خب به نظرت به جای این سرویس ها از چه راهی میشه کسب در امد کرد ؟ فروش بک لینک ؟ گذاشتن بنر ؟ من هم نگفتم این سایت های کلیکی خوبن گفتم تجربتون رو بگید از کار با این سایت ها :general404: وگرنه خودم صباویژن رو مشخصات کاربریشو دیدم خندم گرفت , عکس کارت ملی میخواد :general304::general509:
مشتری مداری میکنن سایت های پاپ اپ ؟
:general304:
طرف اولش اومده با کلی دروغ کاربر جذب کرده , همین کاربرای اینجا سایتشو اوردن بالا , بعد که خر از پل رد شد بهش میگی اقا شما که میگفتی ما این کارو نمیکنیمو فلان , میگنه نه از اولم همین بوده , شما ناراحتی حذف کن کد رو ! نصب اجباری اپ برای موبایل ! ادد اجباری تو کانالا ! این به کنار خود پاپ اپی که باز میشه توی 100 تا صفحه میچرخه !
اندازه 100 تا ای پی از 1 ای پی پول در میاره , بعد به شما پول 1 ای پی رو میده , برای نصب برنامه و ... هم هزینه های بیشتر میگیره باز به شما پول 1 پاپ اپ رو میده , هزینه دامینی که 90 تومن بود شده 390 تومن بعد بازم باید دنبال این سایت ها بگردی چونه بزنی چرا داری دزدی میکنی ؟
یه کمپین بزنیم تحریم سایت های پاپ اپ ببینم 6 ماه سایت نداشته باشن تبلیغشون رو نمایش بده چی کار میکنن بازم میتونن اینجوری زبون درازی کنن که اقا همینی که هست ؟!
سایت های کلیکی هم من تعریفی ازشون نکرم , ای نتورک بعد 4 روز سایتو تایید کرده :| بعدم تبلیغات رو درست شمارش نمیکنه وقتی توی ساب دامین میزاری
به پشتیبانیش میگم چرا قیمت کلیک برای هر بنر مشخص نیست , میگه کد رو بزارید نمایش میده تو امار :| یعنی خودتون ازمون و خطا کل کد هارو بزارید ببینید چقدر در امد داره :general707::general304:
میگم میشه در امد رو صفر کرد در صورت قطع همکاری , 3 بار این سوالو کردم میگه حداقل باید 25 هزار تومان اعتبار داشته باشید برای برداشت
اینارو از کجا میارن برای پشتیبانی ؟ خیلی دلم میخواد قیافه اینا که میرن اینجور جاها استخدام میشن اندازه پشکل عقل ندارن رو ببینم , پاسخگو های شرکت های فروش نت , پاسخگو نت مخابرات , خیلی ادمای جالبی ان :general304:
از بحث اصلی دور شدیم ! حرف من این بود به جز اینها , از چه راهی برای کسب درامد استفاده کنیم ؟ تجربه خودتون چیه ؟