saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
بلهمی گه نماد ساماندهی بزار(همون لوگو است؟)
ساماندهی و سرامد گویا ادغام شدن خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن
بلهمی گه نماد ساماندهی بزار(همون لوگو است؟)
ادغام شدن، یعنی چی شده؟بله
ساماندهی و سرامد گویا ادغام شدن خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن
یعنی شما وبمستر کشور ایران هستید و بیجا میکنی سایت بزنی اینا برای بلاد کفرهدوستان کسی تو سایت
shamad.saramad.ir
سایتش رو ثبت کرده؟
می خوام انجمن ثبت کنم، می گه نماد ساماندهی بزار(همون لوگو است؟)
می خوام لوگو بگیرم ساماندهی می گه برو تو سرآمد مجوز بگیر!!
یعنی چی؟
داداش اگر پاسپورت غیر ایرانی نداری، بی خیال پیپال شو، شد یکم تراکنش داشته باشی، لیمیت می کنه باید مدارک بفرستی...خرید و فروش که خیلی سایت ها هستن. سوال من درباره حساب پی پل بود.
بنده هم همونو گفتمخرید و فروش که خیلی سایت ها هستن. سوال من درباره حساب پی پل بود.
اون که مدیر هوآوی بود به جرم دور زدن تحریم گرفتنش آشنای شما که جای خود دارددوستان یه سوال
یه اشنا دارم تو کانادا میتونه بدون هیچ مشکلی برام یه لوازم الکترونیکی بخره و پست کنه برام بدون اینکه بهش گیر بدن یا گمرک اینا گیر بدن؟
چون تا حالا تجربه نداشتم کسی میدونه چطوریه و ایا اینکارو کنم به صرفه تره تا اینجا بگیرم؟
صرف با اینکه از ایران بخریددوستان یه سوال
یه اشنا دارم تو کانادا میتونه بدون هیچ مشکلی برام یه لوازم الکترونیکی بخره و پست کنه برام بدون اینکه بهش گیر بدن یا گمرک اینا گیر بدن؟
چون تا حالا تجربه نداشتم کسی میدونه چطوریه و ایا اینکارو کنم به صرفه تره تا اینجا بگیرم؟
قبلا یکی از دوستام استفاده میکرد راضی بودhostinger.com
سانتی متر 210 *297اقا کسی میدونه اندازه برگ A4 به پیکسل چقدر میشه؟ برا فتوشاپ میخوام
http://www.behpardakht.com/ از اینجا بگیر برای بانک ملتبرای درگاه پرداخت مستقیم از بانک بانگ بگیرم یا سایت Pay.ir و سیستم های مشابه ؟
ارهکسی از سون هاست https :// 7ho.st هاست گرفته؟
ادیتور وردپرس چرا اینطوری شده؟!
آدمو یاد ادیتور پرشین بلاگ در سال 1382 میندازه!
برای درگاه پرداخت مستقیم از بانک بانگ بگیرم یا سایت Pay.ir و سیستم های مشابه ؟
ثبت نام بانک مشکلی نداریمبانک دردسرهای اولش بیشتر هست ولی بعدا خیالت راحتتره
ثبت نام بانک مشکلی نداریم
بانک ها کدوم اش بهتر هست
قبلا ملت داشتیم یک سری تراکنش ها مغایرت داشت