دیگه بعد 7 سال وبمستری چلاق که نیستم نتونم یه پست در مورد طراحی سایت بزنم ایمیلش رفته بود پوشه اسپم. مشخصه به چند نفر این پیشنهاد رو دادهبنرو نمیدونم ولی این لینک گذاشتن تو سایتای خارجی مرسومه. به خیلیا ایمیل بدی لینکتو میزارن.
البته با این وضعیت درآمد که سایتای ایرانی دارن درخواست درستی نیست
میانگین توی یک ماه چند ساعت قطعی دارن ؟من ملت و پارسیان دارم جفتشون بعضی روزا قطعه ولی دیگه چاره ای نیست
سایت جدید چیه عمو ترفند ؟دیگه بعد 7 سال وبمستری چلاق که نیستم نتونم یه پست در مورد طراحی سایت بزنم ایمیلش رفته بود پوشه اسپم. مشخصه به چند نفر این پیشنهاد رو داده
این پست رو بدی نویسنده فوقش 15 تومن میگیره بنویسه. ولی هزینه ریپورتاژ آگهی توی سایت من 60 هزار تومنه به صورت دائمی. سایت هم خیلی شیک و مجلسی هست و اصولی کار شده.
هرچی توی ترفندها خرابکاری کردم.توی این یکی اصولی کار شده:general506:
سیکوریت هستسایت جدید چیه عمو ترفند ؟
تو این حوزه متاسفانه تخصص ندارمعمو ترفند قالب ووکامرس می خوام بخرم
کجا را پیشنهاد می دی ؟
میبردیشون نونوایی مجانی هم بنر براشون میزاشتی مگه چی میشد؟! نخواست بگو خودم مجانی براش میزارممیشه یه لطفی کنید رایگان قرارش بدید تو سایتتون؟ دعاتون میکنم واسه این کار خیر
میانگین توی یک ماه چند ساعت قطعی دارن ؟
خوب نیست . قیمت ها رفته بالا کلا همه جا نت افرار هم البته قیمت سه ماهش انقدرهمیزبانفا" چطور هست ؟
هاست دانلود دارید برای عکس ها و فایل ها؟دوستان بشدت به کمکتون نیاز دارم خواهشا کمک کنید
رو سرویس "سرویس هاست اشتراکی استاندارد - فرانسه - سرویس برنزی"
بود سایتم یکم بازدید رفت بالای 8 کا نت افراز پیام داده که بازدیدتون زیاده و انتقال بدین به الماس 1 ولی قیمت سه ماهش۳۵۷,۰۰۰ تومان هست و من درامدم در حدی نیست که به این سرویس انتقال بدم
دوستی دارم با 20 کا روی سرویس های پایینتره و اخطاری نمیدن.
حالا بنظرتون کجا انتقال بدم ؟ هاستینگ خوب چی هست ؟"میزبانفا" چطور هست ؟
هاستینگی در حد سرورای نت افراز و پشتیبانی و کیفیتشون هست که قیمت بصرفه تری داشته باشه؟
قیمت دلار رفت بالا هاست گرون شد اومد پایین باز هاست همون قیمته
چاره چیه خبخوب نیست . قیمت ها رفته بالا کلا همه جانت افزار هم البته قیمت سه ماهش انقدره
خیر رو همون هاست اپلود میشه عکس ها برای بقیه فایل ها هاست دانلود دارمهاست دانلود دارید برای عکس ها و فایل ها؟
میزبان فا فوق العاده هاست بی کیفیت و پشتییانی خیلی بد و قوانین من درآوردی و الکی که میخوان پول بگیرند از کاربر داره.دوستان بشدت به کمکتون نیاز دارم خواهشا کمک کنید
رو سرویس "سرویس هاست اشتراکی استاندارد - فرانسه - سرویس برنزی"
بود سایتم یکم بازدید رفت بالای 8 کا نت افراز پیام داده که بازدیدتون زیاده و انتقال بدین به الماس 1 ولی قیمت سه ماهش۳۵۷,۰۰۰ تومان هست و من درامدم در حدی نیست که به این سرویس انتقال بدم
دوستی دارم با 20 کا روی سرویس های پایینتره و اخطاری نمیدن.
حالا بنظرتون کجا انتقال بدم ؟ هاستینگ خوب چی هست ؟"میزبانفا" چطور هست ؟
هاستینگی در حد سرورای نت افراز و پشتیبانی و کیفیتشون هست که قیمت بصرفه تری داشته باشه؟
قیمت دلار رفت بالا هاست گرون شد اومد پایین باز هاست همون قیمته
این بدبختو هر 6 ماه یبار یادت میوفته میاری بالا بعد ولش میکنی
با ما قهری عمو؟این بدبختو هر 6 ماه یبار یادت میوفته میاری بالا بعد ولش میکنی
گوشیم چند روزه مشکل داره الان دارم رامش رو دانلود میکنمبا ما قهری عمو؟
سین میکنی جواب نمیدی
افرینگوشیم چند روزه مشکل داره الان دارم رامش رو دانلود میکنم