- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
تنبلی...چقدر زشته برای یه کاربری که تجربه داره و بیاد بنر رو هم بدزده !!!!!!!!!!
منم دنبالش هستم
یعنی سلطان تلگرام،اسکریپت خبرخوان و گیفت ایرانم بالاخره گرفتن ؟!!:general503::general111:منم دنبالش هستم
ولی هردوتا شماره و تلگرامش خاموشه:general505:
همون آیپی رو بزنی درست میشه
domain.com:32323
32323 = پورت مورد نظر
با این پورت iis میاد؟
کسرا به فیلیپین مهاجرت کردهیعنی سلطان تلگرام،اسکریپت خبرخوان و گیفت ایرانم بالاخره گرفتن ؟!!:general503::general111:
احتمال زیاد درباره خداست - که منو اینجوری کدنویسی کرده و اختیاری از خودم ندارم ، جبرگرایی محض"البته من هیچ مسئولیتی درمقابل کارام ندارم. هر حرفی هست به اونی بزنید که برنامه نویسی من رو انجام داده."
داستان این چیه
گیفت چی میخوای من دارم
خخخخخخخخخیعنی سلطان تلگرام،اسکریپت خبرخوان و گیفت ایرانم بالاخره گرفتن ؟!!:general503::general111:
کسرا همون learndl ؟کسرا به فیلیپین مهاجرت کرده
گیفت آمازون آمریکاگیفت چی میخوای من دارم
خخخخخخخخخ
مگه چیکار کرده بگیرنش؟
کسرا همون learndl ؟
اگر اونه من ازش گیفت میخرم تلگرام عکساش برای پاریسه برج ایفل ولی شمارش 0044 الان شما میگی فیلیپین آخرشم میبینی آلمانه !
شاید یک یا چند تا تب منابع زیادی مصرف می کنن، منم یه تب باز میکردم مصرف cpu فقط اون تب 15درصد بودفایرفاکس فایرفاکس که میگفتن این بود؟
مشاهده پیوست 1107064
اگه محتویات تب هایی که باز کرده دینامیک نیست می تونی ازشون pdf بگیری یه جا ذخیره کنی. هر وقت لازم شد بازشون کنیبا سه تا تب که مشکلی نیست. بالای 100 که میره مشکلات شروع میشه.
دوستان سایت review مجوز خاصی میخواد؟ یه صفحه ای که مردم بیان درباره هاستینگ یا شرکت سئو نظر و ستاره بدن.
هاستینگای ایرانی خیلی خوبناگه محتویات تب هایی که باز کرده دینامیک نیست می تونی ازشون pdf بگیری یه جا ذخیره کنی. هر وقت لازم شد بازشون کنی
سایت ریویو مشابه سایت های کاربرمحور هست. بهرحال اگه نظر منفی در مورد کسی منتشر کنی می تونه به جرم نشر اکاذیب یا تهمت زدن ازت شکایت کنه، بخصوص چون هاستینگ های ایران عادت دارن تا یکی علیه شون حرف میزنه سریع میرن شناسۀ طرف رو تو سایتشون حذف می کنن که نتونه ثابت کنه واقعا از اون هاستینگ استفاده کرده.
بعید هم می دونم کسی بیاد نظر مثبت بنویسه. ضمن اینکه ایرانیا به نوشتن نظرات فیک علاقه زیادی دارن. خیلی جاها می بینی طرف خودش میاد از هاستینگ خودش تعریف می کنه
چیزی که به ذهنم میرسه یه سایت مشابه ratelobby هست که با هاستینگ ها قرارداد ببندی هر کسی امتیاز منفی داد همون موقع نظرش منتشر نشه و اول نظر و مشخصاتش بره برای هاستینگ که با هم صحبت کنن یا طرف نظرش رو عوض کنه یا در نهایت هاستینگ خودش تایید کنه مشکل داره که اینم بعید می دونم تو ایران شدنی باشه
شمام با بردن اسمشون باعث بشین دیگه از این کارا نکننهاستینگای ایرانی خیلی خوبن
سرویسو حذف میکنن
اعتبار هم داشتی باشه نابود میکنن
اخر میگن یا حرفاتو پس میگیری یا پولتو هم نمیدیم:general304:
طرف نه سرور بهم داد نه پولشو گفت تو تاپیک چرا گفتی کی تحویل میدین یه هفته گذشته
تو سیستم همچین سایتیو بده به من من با اسم خودم بالا میارم هیچ هاستینگی هم نمیتونه شکایت کنه ازماگه ریموت دسکتاپ بگیرم. روش v..n بزنم. بعد از ریموت به یه ریموت دیگه وصل بشم رو اون سرور با v..n سایتمو رو یه هاستی که با bitcoin خریدم راه بندازم چطور؟
دقیقا همچین سایتی لازمه برا اینکه هاستینگ هارو آدم کنه :general105: