بهش بگو یه پیام بده تولگورام:general206:کسرا همون learndl ؟
اگر اونه من ازش گیفت میخرم تلگرام عکساش برای پاریسه برج ایفل ولی شمارش 0044 الان شما میگی فیلیپین آخرشم میبینی آلمانه !
بهش بگو یه پیام بده تولگورام:general206:کسرا همون learndl ؟
اگر اونه من ازش گیفت میخرم تلگرام عکساش برای پاریسه برج ایفل ولی شمارش 0044 الان شما میگی فیلیپین آخرشم میبینی آلمانه !
نه داداش من ندارم این کتابو.سلام کسی میتونه این کتابو پیدا کنه برام؟ هر کاری کردم نشد شیرینیشم میدم بهش . خیلی ضروریه داداش تو اینو داری؟ @ap3
پی دی اف میخوام یا عکسی چیزی . خود کتاب هست میشه خرید
اسم : Puza Yayınları YÖS Deneme Sınavları Trial Exams
عکس از کتاب :
تو vk.com بگرد پیدا میشه احتمالاسلام کسی میتونه این کتابو پیدا کنه برام؟ هر کاری کردم نشد شیرینیشم میدم بهش . خیلی ضروریه داداش تو اینو داری؟ @ap3
عکس از کتاب :
تو vk.com بگرد پیدا میشه احتمالا
سلام.مرسی اگه اینجا نبود جای دیگه نمیشناسی؟:general609:
یه سایت دیگه بود ببینم پیداش میکنممرسی اگه اینجا نبود جای دیگه نمیشناسی؟:general609:
سلام.
تو این سایت سرچ کنید ببینید بدردتون میخوره:
http://gen.lib.rus.ec
از اون لینک میرور هایی که قرار میده میتونید دانلود کنید.
یه سایت دیگه بود ببینم پیداش میکنم
صدای هارد هست معمولایه سوال از دیشب از داخل کیس یه صدای زور زدن ، شبیه با شدت کار کردن میاد
هر چند دقیقه ( بعضی وقتا هر دو دیقه ، بعضی وقتا 20 دیقه ) هر بار به مدت 5 ثانیه صدا می ده
چطوری میشه فهمید مشکل از کجاس؟
حدس میزدم
مطلب و عکس هاش را حذف کن
بعد برای سایت تشکیل پرونده قضایی شده
مسئولیتش به نام صاحب هاسته
اگر هاستت ایران باشه و یه کم پیگیری کنی سریع رفع فیلتر میشه
من دوبار احضار شدم
اثر انگشت گرفتن کارت ملی حتما همرات باشه
واسه من اونقدری که سیستم عامل منابع را مصرف میکنه. این فایرفاکس بیچاره نمیکنه
8g ram
i5 cpu
مشاهده پیوست 1107305
"البته من هیچ مسئولیتی درمقابل کارام ندارم. هر حرفی هست به اونی بزنید که برنامه نویسی من رو انجام داده."
داستان این چیه
تو سایت های اشتراک گذاری فایل یه سرچ بزن...سلام کسی میتونه این کتابو پیدا کنه برام؟ هر کاری کردم نشد شیرینیشم میدم بهش . خیلی ضروریه داداش تو اینو داری؟ @ap3
عکس از کتاب :
تو سایت های اشتراک گذاری فایل یه سرچ بزن...
اتفاقا هارد ، دو روزه بدسکتور گرفته ، بعضی جاها خوندم گفتن شاید مشکل از فن ها باشهصدای هارد هست معمولا
کار سختی نیست تشخیصش قطعات متحرک همون فن ها و هارد هستش اول مطمعن شین فن پاور نیست چون خرابیش خیلی شایع هستش . فن سیپی یو هم چک کنید دست اخر برق هارد رو قطع کن (ساتا رو هم قطع کن) و سیستم رو روشن کن ببین دوباره صدا میاد یا نه .اگه صدا نیومد از هارده اگه اومد یا فنه سی پس یو هست یا پاوراتفاقا هارد ، دو روزه بدسکتور گرفته ، بعضی جاها خوندم گفتن شاید مشکل از فن ها باشه
ولی حدودی احساس می کنم صدا از نزدیک هارد میاد ، ولی نکته عجیبش حالت شدیدشه که شبیه با شدت کار کردن فنه ، یعنی یه حالت صدای باد شدید رو داره :|
بعد از کلی تماس بالاخره جواب دادنکار سختی نیست تشخیصش قطعات متحرک همون فن ها و هارد هستش اول مطمعن شین فن پاور نیست چون خرابیش خیلی شایع هستش . فن سیپی یو هم چک کنید دست اخر برق هارد رو قطع کن (ساتا رو هم قطع کن) و سیستم رو روشن کن ببین دوباره صدا میاد یا نه .اگه صدا نیومد از هارده اگه اومد یا فنه سی پس یو هست یا پاور
داداش ببین یه فیلتر شدن سایتو نمیتونه به پرونده جنایی تبدیلش کنی !!!! شاکی خصوصی داری که سایتتو فیلتر کردن ؟بعد از کلی تماس بالاخره جواب دادن
شماره پرونده داد گفت باید بیای تهران..
بعد چک کرد.. داد زد گفت چرا دی ان اس ها رو عوض کردی؟ (دی ان اس رو با هماهنگی میزبانی ns1.mydomin.com کردم) میخوای مراجع قضایی رو دور بزنی؟
با لحن تهدید گفت زود برشون گردون وگرنه عواقبش با خودته..
چکار کنم بنظرتون؟
آره..یه هنرمند غیر معروف بخاطر متن بیوگرافیشداداش ببین یه فیلتر شدن سایتو نمیتونه به پرونده جنایی تبدیلش کنی !!!! شاکی خصوصی داری که سایتتو فیلتر کردن ؟
چیز غیر واقعی نوشتی توش ؟آره..یه هنرمند غیر معروف بخاطر متن بیوگرافیش