هر زبانی به جز زبان فارسی.سایت فارسی هم قبول میکنی ؟
مالیات شامل این درامد میشه ؟
من ترکیه هستم و اینجا مالیاتی کم نمیشه بابت این موضوع.
هر زبانی به جز زبان فارسی.سایت فارسی هم قبول میکنی ؟
مالیات شامل این درامد میشه ؟
هر زبانی به جز زبان فارسی.
من ترکیه هستم و اینجا مالیاتی کم نمیشه بابت این موضوع.
قوانینشو مطالعه کنید زبان فارسی و کشور ایران رو به علت تحریم قبول نمیکنند.حداقل چقدر ترافیک لازمه ؟
این مسئله فارسی بودن رو خودت بخاطر ریسکش قبول نمیکنی ؟
هم کلیکی هست و هم cpm یعنی مثلا اگه هزارتا بازدید داشته باشین اما هیچ کلیکی نشه بابات اون هزارتابازدید اما بهتون پول پرداخت میکنه@ap3
درآمد کلیکی هست یا cpm ؟ یعنی ممکنه 1000 آیپی داشته باشیم درآمد 0 باشه یا حتما به اون 10 دلار میرسه؟
وبلاگ شخصی قبول میکنن؟ (درباره برنامه نویسی)
قوانینشو مطالعه کنید زبان فارسی و کشور ایران رو به علت تحریم قبول نمیکنند.
حداقل دیگه روزی 500 تا آی پی بازدید داشته باشه سایت.
زبان فارسی صد در صد تحریمه و اونایی هم که زدن سایتو اومدن چند زبانه کردن که اونم به نوعی ریسکه.رویس زبان فارسی و مطمئنی ؟
الان یه ایرانی توی امریکا نمیتونه از ادسنس درامد داشته باشه ؟
زبان فارسی رو چطوری از اردو تشخیص میده گوگل ؟
گوگل با هویت ایرانی مشکلی نداره، در مورد ادسنس محتوای فارسی رسما ساپورت نمیشه، همچنین به ip های ایران درامد خاصی نمیدهرویس زبان فارسی و مطمئنی ؟
الان یه ایرانی توی امریکا نمیتونه از ادسنس درامد داشته باشه ؟
زبان فارسی رو چطوری از اردو تشخیص میده گوگل ؟
گوگل با هویت ایرانی مشکلی نداره، در مورد ادسنس محتوای فارسی رسما ساپورت نمیشه، همچنین به ip های ایران درامد خاصی نمیده
( مثل داستان پی پل که بین ملت جا افتاده با ایرانیا مشکل داره در صورتی که با ساکنین ایران(کلا کشورهای توی لیست تحریم) مشکل داره
با پاسپورت ایران و آدرس از کشورهای تحریم نشده براحتی میشه اکانت باز و وریفای کرد
ادسنس رو برای سایت خودم فعال کردم درآمد عالی بود اما بخاطر کپی رایت (بخش نرم افزار) اخطار گرفتم که باید حذفشون کنم دوباره تست کنم
با اینکه سایت فارسی زبان هست اما بخش قابل توجهی از بازدید کنندگانم ایرانیای خارج از کشور هستن برای همین درامدش خیلی خوب بود :general707:
نتیجه رو اینجا اعلام می کنم :general601:
منم سایتم اینطوریه و آمار خارجی نسبتا خوبی داره با مطالب اختصاصی بدون مشکل کپی رایتسایت من هم یه مقدار ورودی از گرجستان و امریکا و المان و ترکیه داره ولی محتویم فارسی هستش البته همه بدون مشکل کپی رایت
سایت من هم یه مقدار ورودی از گرجستان و امریکا و المان و ترکیه داره ولی محتویم فارسی هستش البته همه بدون مشکل کپی رایت
طبق قوانین گوگل سایتهای با زبان فارسی نمیتونن استفاده بکنندمنم سایتم اینطوریه و آمار خارجی نسبتا خوبی داره با مطالب اختصاصی بدون مشکل کپی رایت
ینی نمیشه استفاده کرد ؟
من قبلا تو انجمن ها خوندم، اگر اکثر کابران سایت ایرانی باشند هم، اکانت و درامد بلاک می شود.طبق قوانین گوگل سایتهای با زبان فارسی نمیتونن استفاده بکنند
من حتما لینکشو پیدا میکنم و میزارم اینجا. چون تاکید کرده به این موضوع.
حالا ممکنه بعضیا استفاده کنند وگوگول هم نفهمه اما به محض اینکه بفهمه و یا کسی ریپورت کنه گوگل کل اکانت طرف رومیبنده و دیگه نمیتونه اکانت جدید هم باز بکنه.
دقیقا همینطوره من دنبالش داشتم میگشتم ممنون که شما پیدا کردین.اینجا گفته سایت فارسی باشه درآمد هم بلاک میکنن:
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/DSdrFlWu9Tc
بوک مارک کنه ؟ واتر مارک که منظورتون نیست؟سلام افزونه ای وجود داره که اتومات همه ی عکسارو بوک مارک کنه؟
بوک مارک کنه ؟ واتر مارک که منظورتون نیست؟
اینی ک میخوای یه عالمه افزونه براش هست . یه سرچ بزن .آره همون اشتباه تایپی :general705: