helpmasteri
Registered User
زدم کار نمیکردن نمیدونم چرا ...اینی ک میخوای یه عالمه افزونه براش هست . یه سرچ بزن .
زدم کار نمیکردن نمیدونم چرا ...اینی ک میخوای یه عالمه افزونه براش هست . یه سرچ بزن .
دوستان بانک ها مگه نباید تمام کار ها رو با کارت ملی انجام بدن؟
رفتم بانک ملی حساب باز کنم گفته کپی شناسنامه / کارت ملی / قبض باید بیاری. فکر کردم شعبه مشکل داره رفتم یه شعبه دیگه گفت کپی شناسنامه / کارت ملی / کپی سند محل زندگی
کارتن خواب باشم نمیتونم حساب باز کنم؟
افتتاح مثل اینکه شناسنامه هم میخوان ولی سند دیگه جوکه:general712:دوستان بانک ها مگه نباید تمام کار ها رو با کارت ملی انجام بدن؟
رفتم بانک ملی حساب باز کنم گفته کپی شناسنامه / کارت ملی / قبض باید بیاری. فکر کردم شعبه مشکل داره رفتم یه شعبه دیگه گفت کپی شناسنامه / کارت ملی / کپی سند محل زندگی
کارتن خواب باشم نمیتونم حساب باز کنم؟
حاج مهدی طرف باهات حال نکرده یا موقع چرت زدنش رفتی برو شعبه دیگه تست کنمنم چند سال پیش ملت باز کردم ازین مسخره بازیا نداشت
تو سایت ملی هم چیزی ننوشته. بعضی سایتا نوشتن قرضالحسنه جاری سند میخواد، من قرض الحسنه پس انداز میخواستم...
اصن کد ملی رو میزنن خاندان طرف تو سیستم میاد نمیدونم همین شناسنامه هم برا چی میخوان. همینم زیادیه![]()
بانک دولتی هم بستگی داره، یبار طرف گول خورد که میخوام چقدر بذارم تو حساب چقدر تحویل گرفت جوک میگفت خاطره میگفت رییس بانکهمیگم که دیروز رفتم یه شعبه دیگه گفت قبض میخواد، همین فکرو کردم رفتم یه شعبه دیگه.
کلا بانک دولتی اینجوریه، بانکای خصوصی میری تا دم در بدرقت میکنن![]()
منم چند سال پیش ملت باز کردم ازین مسخره بازیا نداشت
تو سایت ملی هم چیزی ننوشته. بعضی سایتا نوشتن قرضالحسنه جاری سند میخواد، من قرض الحسنه پس انداز میخواستم...
من از ایزی واترمارک استفاده میکنم.زدم کار نمیکردن نمیدونم چرا ...
اخه روزی 10کا بازدید اشتباه محظ گوگل کارکردنسایتشون کلا انگلیسی زبان هست و بازدیدکنندگانشون کلا از خارج از ایران هستن.
با هر هزار بازدید حدودا 10 دلار درمیاد
یعنی مثلا سایتتون اگه روزی 10 کا بازدید داشته باشه میشه حدودا روزی 100 دلار
البته حدودی هست یه کم بیشتر یا یه کم کمتر
ما با مسائلی آشنا شدیم که قدرت محض است.. ! اینو من تو سخنرانی رائفی پور شنیدم وقتی در مورد سحر و جادو میگه !https://w3techs.com/technologies/breakdown/ad-propellerads/ssl_certificate
این چی میگه؟؟
سیستممش با اس اس ال دشواری داره یا نداره؟
کدوم سیستم تبلیغاتی؟ نمیشه از گوگل و اون سیستم کنار هم استفاده کرد؟
یعنی روزانه با پاپ اپ 100 دلار در میاد؟اخه روزی 10کا بازدید اشتباه محظ گوگل کارکردن
برای یک سایتی دارم پاپ اپ کارمیکنم . بیشتر ازاین رقمی که گفتی درمیاد و نصف این بازدید
چه سایت پاپ آپی؟اخه روزی 10کا بازدید اشتباه محظ گوگل کارکردن
برای یک سایتی دارم پاپ اپ کارمیکنم . بیشتر ازاین رقمی که گفتی درمیاد و نصف این بازدید
شما دارین بزرگترین سیتم تبلغاتی دنیا که همه دنیا قبولش دارن رو میگین اشتباه محضه؟!اخه روزی 10کا بازدید اشتباه محظ گوگل کارکردن
درسته..البته ایشون این جمله رو از کتاب خاطرات یک شخصیت تاریخی نقل کرده.. (که به کلی کتب و آلات سحر دست پیدا کرده بود )ما با مسائلی آشنا شدیم که قدرت محض است.. ! اینو من تو سخنرانی رائفی پور شنیدم وقتی در مورد سحر و جادو میگه !
لینک و توضیحات و میدید؟اخه روزی 10کا بازدید اشتباه محظ گوگل کارکردن
آخرین کلماتی که کاربر با سرچش وارد سایتتون شده؟اساتید و دوستان
کدوم مرگر کلمات جستجو شده رو درست و حسابی نشون میده ؟؟
گوگل انالتیک و آماره وردپرس جفتشون نشون میده اخرین کلمات جستجو شده رو
میشه روی سایت فارسی هم گذاشت؟یکی از دوستان که تازه با ما داره همکاری میکنه ببنید که با 900 تا بازدید حدود 52 لیر که به عبارتی میشه حدود 10 دلار درامد داشته
یعنی از هر 1000 بازدید میتونید حتی بالای ده دلار هم درامد داشته باشید:
مشاهده پیوست 1110914
هی میخوندم جواب میدادم میرفتم پست بعدی.. :دی
بی زحمت پیام دادم یه نگاه کنید مرسیاساتید و دوستان
کدوم مرگر کلمات جستجو شده رو درست و حسابی نشون میده ؟؟
گوگل انالتیک و آماره وردپرس جفتشون نشون میده اخرین کلمات جستجو شده رو
ادسنس به چه صورت دقیق؟یکی از دوستان که تازه با ما داره همکاری میکنه ببنید که با 900 تا بازدید حدود 52 لیر که به عبارتی میشه حدود 10 دلار درامد داشته
یعنی از هر 1000 بازدید میتونید حتی بالای ده دلار هم درامد داشته باشید:
مشاهده پیوست 1110914
لینک و توضیحات و میدید؟
شاید قسمت شد زیر مجموعه تون شدیم
آخرین کلماتی که کاربر با سرچش وارد سایتتون شده؟
میشه روی سایت فارسی هم گذاشت؟
هی میخوندم جواب میدادم میرفتم پست بعدی.. :دی
اصلاح شد