وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
برای وبمستری مگه چیزی بیش از رم 8 گیگ و گرافیک 512 میخواد؟
پردازنده و هارد و چیزای دیگه هم هرچی باشه زیاده..
از گرافیک 512 رو دارم
رم من ولی 2گیگ ddr2
برای وبمستری مگه چیزی بیش از رم 8 گیگ و گرافیک 512 میخواد؟
پردازنده و هارد و چیزای دیگه هم هرچی باشه زیاده..
نیازمند یاری شما هستیمسلام دوستانی که توی کار نویسندگی هستن تعرفه نویسندگی برای یه سایت خبری الان چطوری است اگه تنها پست کپی باشه و عنوان ، تگ ، عکس شاخص و سوتیتر ویرایش بشه کامل نرخش چند میشه فرض کنید سایت مورد نظر الکسای زیر 100 است .
فییلتر شکن و خاموش کن.اقا این ارور رو هر کاری میکنم نمیره چرا؟
برای سایت kwfinder.com
و در انتها با کله برو تو مانیتورفییلتر شکن و خاموش کن.
کوکی رو پاک کن.
یک باز مودم رو خاموش و روشن کن.
ببین چی می شه.
فییلتر شکن و خاموش کن.
کوکی رو پاک کن.
یک باز مودم رو خاموش و روشن کن.
ببین چی می شه.
بعدش چرا کسی زرین پال رو پیشنهاد نمیده ؟pay.ir
idpay.ir
bitpay.ir
arianpal.com
post-viewsدوستان پلاگین خوب برای Page Counter چی هست؟
من یکی دوتارو تست کردم اما احساس می کنم آمارو نه تنها اشتباه بلکه خیلی خیلی زیاد نشون می ده.
glype cookies.phpدوستان کسی سایت پروکسی فیلتر نشده سراغ داره؟
بخاطر اینکه پرشین تولز هست..پرشین تولز تنها فروم فارسیِ که نمیشه داخلش تایپیک محرم زد
همه شمارنده ها همینن درست نمیشمارن . حتی چند مورد با کد هم من تست کردم . در کل دوستان هم گفتن ممکنه رو هاستینگ ها هم به مشکل بخوری و هم سرعت لود رو پایین میاره.دوستان پلاگین خوب برای Page Counter چی هست؟
من یکی دوتارو تست کردم اما احساس می کنم آمارو نه تنها اشتباه بلکه خیلی خیلی زیاد نشون می ده.
آقا ارزون ترین دامین معتبر چی سراغ دارید؟ که یهو نپره و از نظر سئو هم مشکلی نداشته باشه؟همه شمارنده ها همینن درست نمیشمارن . حتی چند مورد با کد هم من تست کردم . در کل دوستان هم گفتن ممکنه رو هاستینگ ها هم به مشکل بخوری و هم سرعت لود رو پایین میاره.
دوستان کسی نمیدونه ؟سلام دوستانی که توی کار نویسندگی هستن تعرفه نویسندگی برای یه سایت خبری الان چطوری است اگه تنها پست کپی باشه و عنوان ، تگ ، عکس شاخص و سوتیتر ویرایش بشه کامل نرخش چند میشه فرض کنید سایت مورد نظر الکسای زیر 100 است .
دوستان کسی نمیدونه ؟
همه شمارنده ها همینن درست نمیشمارن . حتی چند مورد با کد هم من تست کردم . در کل دوستان هم گفتن ممکنه رو هاستینگ ها هم به مشکل بخوری و هم سرعت لود رو پایین میاره.
post-views
با wp-postviews فرق داره..
اما سرعت لود سایت کاهش میده
کلا این افزونه ها خیلی سرعت میارن پایین