قبلش با یه سیستم تبلیغاتی کار کن..تبلیغات محصولات مرتبط با پزشکی و سلامت بذار تو سایتت ببین درآمدش چقدر میشه..دوستان سلام . آقا یه سایت سلامتی دارویی با 1800 آی پی چقدر میارزه؟ مطالبش خوبن اختصاصی نیمه کپی قاطیه . چقدر قیمت بذارم رفقا که زود بره ؟
قبلش با یه سیستم تبلیغاتی کار کن..تبلیغات محصولات مرتبط با پزشکی و سلامت بذار تو سایتت ببین درآمدش چقدر میشه..
میتونی برای صفحات پر بازدیدت آگهی اختصاصی یک محصول مرتبط با اون نوشته بذاری..
تست کن..ضرر نداره.. شاید درآمدش برات معقول بود..
با این وضعیت من فکر میکنم 1200 بره..
ولی اگه تبلیغاتت جواب بده به ازای هر هزار تومن درآمد در روز قیمت سایتت طرفای 180 تومن برآورده میشه..
یعنی روزی 10 هزار تومن.. 1800 میره..
زود بده بره سایت اینطوری میمونه میگنده وقتی احساس بینتون از بین برهفکرت خیلی هم خوبه شاید تست کردم . جای کار و ایده زیاد داره ولی به خاطر کالیبر بالا خیلی کمتر از چیزی که باید بهش رسیدم . آی پی ش دو سه ماهی هست افت کرده ... حس ندارم بهش دیگه :general509: کمتر از مبلغی که گفتی هم بره خوبه .
یکم آپدیت هاش گاها زیاد میشهوقتی دوتا2 هست چرا بازی های کپی؟![]()
سایت مثل بچه آدم میمونهزود بده بره سایت اینطوری میمونه میگنده وقتی احساس بینتون از بین بره
جای تو بودم دور همچین دوستیو خط میکشیدم اسکریپتو براش نصب میکردم فتا گزارش میدادماقا یکی گفته بیا اسکریپت " ف ی ش ی ن * " " برام نصب کن و تقریبا یکی دوستامه . اگه نصب کنم برای من مشکلی پیش میاد؟ میشه کاری کرد نیاد؟
جای تو بودم دور همچین دوستیو خط میکشیدم اسکریپتو براش نصب میکردم فتا گزارش میدادم
اقا یکی گفته بیا اسکریپت " ف ی ش ی ن * " " برام نصب کن و تقریبا یکی دوستامه . اگه نصب کنم برای من مشکلی پیش میاد؟ میشه کاری کرد نیاد؟
جناب اول اینکه من هنوز این کارو نکردم و دوم اینکه هیچ پولی هم نمیگیرم برای اینکار فقط چون ایشون برای من یه کاری کردن گیر کردم توشپرسیدن همچین سوالی هم خجالت آوره و باید خجالت بکشید از خودتون...
جناب اول اینکه من هنوز این کارو نکردم و دوم اینکه هیچ پولی هم نمیگیرم برای اینکار فقط چون ایشون برای من یه کاری کردن گیر کردم توش
دوم اینکه هیچ پولی هم نمیگیرم
فقط چون ایشون برای من یه کاری کردن گیر کردم توش
دوست عزیز!
صحبت شما مثل این میمونه که من بگم، اگر یه نفر رو بدبخت کنم و کارت کسی رو هک کنم مشکلی واسم پیش میاد یا نه؟ میشه راهی یادم بدید که گیر نکنم؟ بعد هم بگم من که هنوز کاری نکردم! همینکه اینجا بیانش کردید نشون میده که یا سنتون کمه یا آدم ساده ای هستید، چون متوجه نیستید درگاه فیشینگ امکان داره اطلاعات کارت یکی از نزدیکان خودتون رو هم بدزده و خیلی ها رو بدبخت کنه !!!
فرقی نمیکنه، شما چه پول بگیرید چه نگیرید، کارتون اشتباه هست و جرم هم داره.
ایشون ( دوست شما ) چون هدفش کلاهبرداری هست باید از 100 قسمت به 100 روش بلاکش کنید و با همچین افرادی حتی برای ثانیه ای رفاقت نداشته باشید.
https://devme.ir/codex/how-to-fix-fatal-error-undefined-function-get_bloginfo-wordpress/دوستان یه مشکل فوری دارم
ارور :
Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/username/wp-includes/class-wp-locale.php on line 231
راه حلش چیه؟ ، هر کاری بگید انجام دادم ، چک فایل htacsess ، نصب مجدد وردپرس و ...
پ.ن : الان سایت دان هست و ارور 500 می ده