من که زیادی دوتا بازی نکردم ولی توی ویدئوهایی که ازش دیدم کیفیت این بازی خیلی بهتر از دوتاست ولی خب طرفدارهاش کم هستنوقتی دوتا2 هست چرا بازی های کپی؟![]()
من که زیادی دوتا بازی نکردم ولی توی ویدئوهایی که ازش دیدم کیفیت این بازی خیلی بهتر از دوتاست ولی خب طرفدارهاش کم هستن
کپی چی
کاراکترای خوب تمام بازی ها رو دارن میارن تو این بازی
+ dota warcraft 3 بازی میکردم، dota2 از اول از گرافیکش خوشم نیومد. حوصله سربر هم بود چند صد تا آیتم گرافیکش فرق داره رو از اول باید یاد میگرفتم
پ.ن: lol و اون یکی بازیا کپین، HOTS رو همون blizzardی ساخته که وارکرافت رو ساخت
دوستان سیمکارت td lte ایرانسل چقدر طول میکشه فعال کنن؟ اون که آورد گفت 24 ساعت، منظورش 24 ساعت استاندارده یا ایرانی؟
سیمکارت هدیه که همراهش هست هم فعال میشه یا باید خودم فعال کنم؟
دیروز با یه تیم بازی کردم که هیروهاش ktz و tracer و butch و varian و diablo بودندیروز abathur بودم 4 تا یارا Genji / Alarak / Varian / Malthael اینو ساپورت بازی کردم
تاحالا این حجم از فیریک رو تو یه تیم دیدی؟![]()
حالا که وار3 رو دارن ریبوت میکننمن که سالی یه بارم اگر دلم برا دوتا تنگ شه به خاطر گرافیک warcraft3 هست، دوتا2 بهترینم باشه برای من نیست
دوستان سیمکارت td lte ایرانسل چقدر طول میکشه فعال کنن؟ اون که آورد گفت 24 ساعت، منظورش 24 ساعت استاندارده یا ایرانی؟
سیمکارت هدیه که همراهش هست هم فعال میشه یا باید خودم فعال کنم؟
سلام
وقت بخیر
با یه مشکلی مواجه شدم که یکم عجیبه
یه اکانت اینستا دارم که وقتی میخوام واردش بشم این پیغام رو میده :
We Detected An Unusual Login Attempt
To secure your account, we'll send you a security code to verify your identity.
خب تا اینجا اوکی هست
وقتی میخوام ایمیلی (جیمیلی ) رو که باهاش ثبت نام کردم رو وارد کنم تا ایمیل اینستا رو چک کنم این ارور رو میده :
Couldnt find your google account
بعد میزنم forgot email
ایمیل ریکاوری اینارو میزنم اسم و فامیلم میزنم
اما بازم ارور میده ، میگه :
No account found
There's no Google Account with the info you provided.
به گوگل پیغام دادم ، اینو جواب داده :
Hello,
Thank you for reaching out about difficulties accessing your Google account.
We've looked into your request, but unfortunately, we can only restore access to a deleted Google Account if the request is made within a relatively short period of time. It seems that your request was filed after this window closed, and your account has already been permanently deleted. We apologize for any inconvenience this may cause.
You can create a new Google Account.
Regards,
The Google Team
میخوام ایمیل جدید درست کنم ، میگه قبلا ثبت شده !!!!!!!!!!!
چی کار باید بکنم ؟
ببخشید طولانی شد
در مورد چی دارین حرف میزنین ای مومنین :دیحالا که وار3 رو دارن ریبوت میکنن
باید ببینیم چی ازش درمیاد تا الان تریلرش که خیلی خوب بوده
بازیدر مورد چی دارین حرف میزنین ای مومنین :دی
سایت گوددی واقعا فوق العاده هست. حتی هرچند وقت یکبار به کاربرهاش حال میده و یهو یه کد میده دامنه دات کام رو حتی میتونی با نیم دلار هم بخری.سلام.
یه سوالی: سایت godaddy کوپن تخفیف داره دامنه com سال اول حدود 1 دلار، میشه زیر 20 تومن.
بنظرتون با سایتهایی مثل payment24 میشه ثبت کرد، یا همون دامنه com از شرکتهای ایرانی بخرم؟ (که بالای 100 تومن قیمتشه)
متاسفانه این امکاناتی که وبمسترهای ایرانی نمیتونن استفاده کنند جزو حقوق اولیه و عادی تمام وبمسترهای دنیا هست.تحریم؟!
ما تو قسمت free دنیا زندگی میکنیم شما premium![]()
ما تنها آپشنی که داریم اینهمتاسفانه این امکاناتی که وبمسترهای ایرانی نمیتونن استفاده کنند جزو حقوق اولیه و عادی تمام وبمسترهای دنیا هست.
اما کلا ایران همه چیزش با تمام دنیا فرق داره. طرف توی دهاتهای هند و اتیوپی و آنگولا و.. هم میتونه از این امکانات استفاده بکنه.
ما تنها آپشنی که داریم اینه
دامنه هامونو توی نت افراز ثبت کنیم که مطمئن باشیم یهو نمیذاره بره دامنه ها روی هوا بمونه![]()
ایرنیک دامنه مون رو نبنده اگه یا سایت ثبت کننده فرار نکنه هاستینگ ساسپند نکنه فیلترینگ فیلتر نکنه نریزن در خونه بگیرنت سیستم تبلیغاتی پولتو بده اسکریپت بد رو سایتت لود نکنه گوگل تحریم نکنه به قوه الهی میتونی سر ماه پول 3 کیلو گوشت رو در بیاری .متاسفانه این امکاناتی که وبمسترهای ایرانی نمیتونن استفاده کنند جزو حقوق اولیه و عادی تمام وبمسترهای دنیا هست.
اما کلا ایران همه چیزش با تمام دنیا فرق داره. طرف توی دهاتهای هند و اتیوپی و آنگولا و.. هم میتونه از این امکانات استفاده بکنه.
تریال 30 روزس بعد سی روز دوباره باید ایمیل عوض کنیم و از نوما تو قسمت free دنیا زندگی میکنیم شما premium![]()
<?php
/*=============================================
= BREADCRUMBS =
=============================================*/
// to include in functions.php
function the_breadcrumb() {
$sep = ' > ';
if (!is_front_page()) {
// Start the breadcrumb with a link to your homepage
echo '<div class="breadcrumbs">';
echo '<a href="';
echo get_option('home');
echo '">';
bloginfo('name');
echo '</a>' . $sep;
// Check if the current page is a category, an archive or a single page. If so show the category or archive name.
if (is_category() || is_single() ){
the_category(' > ');
} elseif (is_archive() || is_single()){
if ( is_day() ) {
printf( __( '%s', 'text_domain' ), get_the_date() );
} elseif ( is_month() ) {
printf( __( '%s', 'text_domain' ), get_the_date( _x( 'F Y', 'monthly archives date format', 'text_domain' ) ) );
} elseif ( is_year() ) {
printf( __( '%s', 'text_domain' ), get_the_date( _x( 'Y', 'yearly archives date format', 'text_domain' ) ) );
} else {
_e( 'Blog Archives', 'text_domain' );
}
}
// If the current page is a single post, show its title with the separator
if (is_single()) {
echo $sep;
the_title();
}
// If the current page is a static page, show its title.
if (is_page()) {
echo the_title();
}
// if you have a static page assigned to be you posts list page. It will find the title of the static page and display it. i.e Home >> Blog
if (is_home()){
global $post;
$page_for_posts_id = get_option('page_for_posts');
if ( $page_for_posts_id ) {
$post = get_page($page_for_posts_id);
setup_postdata($post);
the_title();
rewind_posts();
}
}
echo '</div>';
}
}
/*
* Credit: http://www.thatweblook.co.uk/blog/tutorials/tutorial-wordpress-breadcrumb-function/
*/
?>
بستگی به خیلی مسائل داره؟دستیابی به 2 = Page views per visit ساده ست یا سخت؟