orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
اگه شد زود جواب دید ممنون میشم .
برای نگهداری عکس ها و فیلمهای شخصی فضایی رایگانی توی وب هست؟ یا پولی
گوگل درایو چه مشکلی داره؟اگه شد زود جواب دید ممنون میشم .
گوگل درایو چه مشکلی داره؟
اگه شد زود جواب دید ممنون میشم .
منظور یعنی خدماتش رو ارائه بدیم؟هرچی سرچ می کنم اصلا بک لینک با کیفیت تو وب فارسی پیدا نمیشه !!
کسی پایه هست یه pbn تمیز بیاریم بالا ؟
pbn چی هست؟:general405:هرچی سرچ می کنم اصلا بک لینک با کیفیت تو وب فارسی پیدا نمیشه !!
کسی پایه هست یه pbn تمیز بیاریم بالا ؟
pbn چی هست؟:general405:
همه تلویزیون های جدیدن همینطورنتلویزیونی هست که مثلا یه سیستم عاملی چیزی داشته باشه که فیلم و سریال های دانلودی رو مثلا رو هارد بخونه ؟ یعنی کلا نخوام لپتاپ بهش وصل کنم
به وب اعتمادی نیست. طرف ممکنه یه شب تصمیم بگیره سایت رو ببنده و بره. نمونه اش Webshots که سال 1999 راه افتاد و مثل flicker الان بود سال 2012 هم بدون هیچ پیامی سرورهاش رو خاموش کرد. یا picstation که هاست ایمیج بود. یا spymac که قبل از جیمیل به ملت ایمیل با ظرفیت یه گیگ و یه فضای جداگانه برای آپلود میداد و مدت هاست دیگه خبری ازش نیست! نمونه ایرانیش هم سایت پارسااسپیس که یه روز بدون هیچ پیامی کل فایل های کاربرها رو حذف کرد و کلا کارش رو عوض کرد یا پردیس هاستینگ که همین دو سال پیش کل اطلاعات یه سرورش رو پروند فقط به این دلیل که پلیس آلمان سرور رو ضبط کرده! و هزار تا سایت دیگه که یه شبه تغییر کاربری میدن. یا مثل مگاآپلود دولت آمریکا ازش شکایت کنه یه شبه تعطیل میشه. یا امثال رپیدشیر و فایل سونیک و ... که فقط از ترس اینکه سرنوشتشون مثل مگاآپلود نشه تعطیل کردن.اگه شد زود جواب دید ممنون میشم .
گوگل و شرکت های بزرگ رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم. این شرکت های بزرگ مشتری زیاد دارن یکی دو تا مشتری براشون مهم نیست برای همینم پشتیبانی خیلی داغونی دارن.گوگل درایو چه مشکلی داره؟
شدیدا مفید بود !به وب اعتمادی نیست. طرف ممکنه یه شب تصمیم بگیره سایت رو ببنده و بره. نمونه اش Webshots که سال 1999 راه افتاد و مثل flicker الان بود سال 2012 هم بدون هیچ پیامی سرورهاش رو خاموش کرد. یا picstation که هاست ایمیج بود. یا spymac که قبل از جیمیل به ملت ایمیل با ظرفیت یه گیگ و یه فضای جداگانه برای آپلود میداد و مدت هاست دیگه خبری ازش نیست! نمونه ایرانیش هم سایت پارسااسپیس که یه روز بدون هیچ پیامی کل فایل های کاربرها رو حذف کرد و کلا کارش رو عوض کرد یا پردیس هاستینگ که همین دو سال پیش کل اطلاعات یه سرورش رو پروند فقط به این دلیل که پلیس آلمان سرور رو ضبط کرده! و هزار تا سایت دیگه که یه شبه تغییر کاربری میدن. یا مثل مگاآپلود دولت آمریکا ازش شکایت کنه یه شبه تعطیل میشه. یا امثال رپیدشیر و فایل سونیک و ... که فقط از ترس اینکه سرنوشتشون مثل مگاآپلود نشه تعطیل کردن.
بهترین جا برای بک آپ گرفتن DVD یا هارد اکسترنال مخصوص بک آپ هست. به هیچ جای دیگه اعتمادی نیست. این که الان یه سایت خیلی معروف و پرطرفداره دلیل نمیشه تا ابد همینجوری فعال بمونه
گوگل و شرکت های بزرگ رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم. این شرکت های بزرگ مشتری زیاد دارن یکی دو تا مشتری براشون مهم نیست برای همینم پشتیبانی خیلی داغونی دارن.
از سال 2005 یعنی یه سال بعد از راه افتادن جیمیل و با دعوتنامه عضوش شدم تا همین اواخر سال 2018 که یهو بدون هیچ اخطاری اکانتم رو غیرفعال کرد! کل سرویس هایی که رو اون اکانت گوگلم بود (مپ، استور، درایو، یوتیوب، جیمیل و ...) رو کامل بسته. تو استور 150 دلار اعتبار داشتم. تو درایو 7 گیگ فایل داشتم (2 سال هم اکانت درایوم رو ارتقا داده بودم به 100 گیگ). تمام اکانت های پولیم مثل اشتراک آنتی ویروس و ... همش رو اون جیمیلم بود که پرید! بدون حتی یه دونه اخطار!
دو تا فرم برای پیگیری داره چند بار ازشون خواستم لااقل دلیل غیرفعال کردن اکانت رو بگن فقط میگن شما قوانین رو شکوندین! هیچ راه ارتباطی دیگه ای به آدم نمیدن. تو قسمت پشتیبانی هم فقط میگن قوانین رو شکوندین و به دلایل حفظ حریم خصوصی نمی تونیم بهتون بگیم چرا غیرفعال شدین! باز صد رحمت به فيلترینگ ایران که لااقل دلیل فيلتر کردن سایت رو به آدم میگه!
حتی بهم یه ساعت فرصت ندادن فایل ها و اطلاعات مهمم رو کپی کنم! برخلاف قوانین جدید حفظ حریم خصوصی شون (که اجازه میده کاربر هر وقت خواست یه کپی از اطلاعاتش رو دانلود کنه) کپی فایل هامم ندادن. خواستم از طریق عموم که آمریکا هست شکایت کنم ولی وکیل قوانین کاربری رو نشونم داد که عملا نوشته «گوگل هر وقت بخواد می تونه هر اکانتی رو به هر دلیلی ببنده!» شما هم تایید کردین و شکایت فایده ای نداره فوقش دلیل بستن اکانت رو بهتون بگن!
قوانین خیلی مسخره ای هم داره. با وجودی که هیچ کاری برخلاف قوانینشون نکردم گفتم آقا قبول من خلاف کردم ولی چرا همه ی سرویس های اکانتم رو با هم می بندین؟ اگه تو یه سرویس خلاف کردم اکانت همون سرویس رو ببندین نه اینکه هر چی سرویس گوگل رو اون اکانت دارم رو با هم ببندین! کاری نداره آدم مشتری معمولی باشه یا مشتری تجاری راحت اکانت رو غیرفعال می کنه!
بعد یکسال اون اطلاعاتبه چه دردی میخورهفقط عارضم که پردیس هاستینگ بعد از رفع توقیف هارد به مشتری ها پیام داد که اطلاعات برگشته .
به منم زنگ زده بودنبعد یکسال اون اطلاعاتبه چه دردی میخوره
مشاهده پیوست 1118053
این نشون میده های وب دارای شبکه همراه هست..
پشتیبانیش چیزی نگفت
ولی واسه خودمم چند ماه پیش اس اومد
که از همراه های وب میتونی روی سیم کارت همراه اول استفاده کنی
ولی هرچی سرچ میکنم، شبکه های وب نمیاد واسم
واسه من قبلا اومده بود..اگرم باشه 4g های وب هست به adsl ربطی نداره
برا من که اس ام اس نیومده