• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
کسی اکانت 30نما داره یه روز بده من ؟ یا اگه کسی پایه هست باهم بخریم
3ماه شده 40ت:general208: بابا نتفلیکس هم بیاد ایران ازاین ارزونتره :general710:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
چند تا فایل از قالب رو ویرایش کردم.. بعد از چند دقیقه افزونه کش wp rocket تغییرات سایت رو برمیگردونه به حالت اول..خود فایل ها رو تغییر نمیده.. ولی کشش برمیگرده به زمان قبل..
ده بار هم کشش رو خالی کردم بازم دوباره بعد از چند دقیقه تغییرات اعمال شده عملا توی سایت حذف میشن..(خود فایل ها تغییری نمیکنن)
کسی میدونه باید چکارش کنم؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
چند تا فایل از قالب رو ویرایش کردم.. بعد از چند دقیقه افزونه کش wp rocket تغییرات سایت رو برمیگردونه به حالت اول..خود فایل ها رو تغییر نمیده.. ولی کشش برمیگرده به زمان قبل..
ده بار هم کشش رو خالی کردم بازم دوباره بعد از چند دقیقه تغییرات اعمال شده عملا توی سایت حذف میشن..(خود فایل ها تغییری نمیکنن)
کسی میدونه باید چکارش کنم؟
فایل های php قالب رو ادیت کردی؟
اگر آره، ممکنه بخاطر قابلیت opcache باشه (یه کش کننده فایل های php که از سمت سرور هست)
برای خالی کردن این نوع کش، یه فایل php بساز و کد زیر رو داخلش بزار و بعد اجراش کن:
PHP:
<?php
opcache_reset();
?>

اگر فکر میکنی از wp rocket هست، میتونی موقت افزونه رو غیرفعال کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه. اگر حل نشه، پس از افزونه فوق نیست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
فایل های php قالب رو ادیت کردی؟
اگر آره، ممکنه بخاطر قابلیت opcache باشه (یه کش کننده فایل های php که از سمت سرور هست)
برای خالی کردن این نوع کش، یه فایل php بساز و کد زیر رو داخلش بزار و بعد اجراش کن:
PHP:
<?php
opcache_reset();
?>

اگر فکر میکنی از wp rocket هست، میتونی موقت افزونه رو غیرفعال کنی ببینی مشکلت حل میشه یا نه. اگر حل نشه، پس از افزونه فوق نیست
بله فایل پی اچ پی قالب
مرسی.
.تست کردم.با غیر فعال بودن افزونه همه چی حله..
ولی وقتی فعال میشه اینطور میشه..

profile

Registered User
لایک‌ها
78
از دوستان کسی از دوره های آموزشی سئو مدیر سایت استفاده کرده!؟!؟
مطالب همیشگیه یا واقعا متفاوت!؟!

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا کسی هاست وارز حجم بالا قیمت مناسب سراغ داره؟ برای فیلم میخواستم . لطفا راهنمایی کنید . 1 ترا میخوام حدودا

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
رفقا من https کردم سایت رو ولی قبلا با http ثبت کردم تو گوگل
حالا چیکار کنم؟ از اونجایی که گوگل به https بیشتر اهمیت میده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان یه سوال من می خوام سایتم توسط سایت های خبرخوان و اسپمر کپی بشه باید چی کار کنم؟

codestan

Registered User
لایک‌ها
98
دوستانی که توانایی فروش سایتی رو دارن با دریافت هزینه لطفا به بنده پیام خصوصی بدن با تشکر

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان گوگل آنالیز از 2 ساعت پیش چرا انلاین رو خیلی کم نشون میده من یه امارگیر دیگه دارم اون درسته ولی گوگل انالیز چرا اینجوری شده

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام دوستان گوگل آنالیز از 2 ساعت پیش چرا انلاین رو خیلی کم نشون میده من یه امارگیر دیگه دارم اون درسته ولی گوگل انالیز چرا اینجوری شده

برا منم همینطوره انگار که دسترسی به هاست خارج محدود شده

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
برا منم همینطوره انگار که دسترسی به هاست خارج محدود شده
منم این مشکل رو دارم
ظاهرا سرویس های گوگل توی ایران مختل شدن
گوگل ترنسلیت یکی درمیون بالا میاد
همچنین این مشکل کاهش تعداد انلاین ها و عدم شمارش صحیح بازدید، بخاطر عدم لود فایل اسکریپت گوگل آنالیز هست. یعنی این آدرس:
کد:
https://www.google-analytics.com/analytics.js
واسه من کلا timeout میده. ولی با v p n اوکی میشه

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
منم این مشکل رو دارم
ظاهرا سرویس های گوگل توی ایران مختل شدن
گوگل ترنسلیت یکی درمیون بالا میاد
همچنین این مشکل کاهش تعداد انلاین ها و عدم شمارش صحیح بازدید، بخاطر عدم لود فایل اسکریپت گوگل آنالیز هست. یعنی این آدرس:
کد:
https://www.google-analytics.com/analytics.js
واسه من کلا timeout میده. ولی با v p n اوکی میشه
یکی از مشکلات استفاده از فیلترشکن اینه که خبر نداری چی قطعه چی وصله
مثلا چند وقت پیش ، یه سایتم فیلتر شده بود بعد دو هفته خبر دار شدم :D:D

گاهی اوقات فیلترشکن ها را خاموش کنیم:general711:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
میشه دامین رو down کرد بی این که رتبه ش از بین بره؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان. نیاز به ثبت دامنه .com دارم که پنل اصلیش خودم داشته باشم. ضمنا قابلیت این رو داشته باشه که از طریق whois گرفتن اطلاعات شخصیم قابل مشاهده نباشه.
شرکتایی مثل نت افراز معتبرن اما قیمتشون بالاست . از فروشنده های متفرقه هم ترجیحا نمیخوام بخرم. با این شرایطی که گفتم ، هیچ راهی هست که مستقیما از سایتهای معتبر خارجی ثبت کنم ؟ و ایا مشکلی از بابت تحریم ندارن ؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام دوستان
تا حالا از کدوم شرکت ها هاست خریدید؟
یک سایت با 10-12 هزار آی پی واقعی رو کدوم شرکت ایرانی میتونه ساپورت کنه و هی درخواست پول اضافه نکنه ؟!
لطفا تجربه تون + قیمت هاستی که خریداری کردید رو بگید

سرویس های الماس نت افراز یه نگاهی بیانداز

https://www.netafraz.com/میزبانی-وب-حرفه‌ای

سلام دوستان. نیاز به ثبت دامنه .com دارم که پنل اصلیش خودم داشته باشم. ضمنا قابلیت این رو داشته باشه که از طریق whois گرفتن اطلاعات شخصیم قابل مشاهده نباشه.
شرکتایی مثل نت افراز معتبرن اما قیمتشون بالاست . از فروشنده های متفرقه هم ترجیحا نمیخوام بخرم. با این شرایطی که گفتم ، هیچ راهی هست که مستقیما از سایتهای معتبر خارجی ثبت کنم ؟ و ایا مشکلی از بابت تحریم ندارن ؟

مگه اصلا ما می تونیم با شخصیت ایرانی برای سایت های خارجی پرداخت داشته باشیم که اونا بفهمن ایرانی هستیم و تحریم کنند؟
مگر سایتمون فارسی زبان باشه و دامنه داخل ایران و عمده بازدید کننده از ایران که من تا حالا ندیدم.
شایدم کلا آی.پی ایران رو هاستشون می بندن؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مگه اصلا ما می تونیم با شخصیت ایرانی برای سایت های خارجی پرداخت داشته باشیم که اونا بفهمن ایرانی هستیم و تحریم کنند؟
مگر سایتمون فارسی زبان باشه و دامنه داخل ایران و عمده بازدید کننده از ایران که من تا حالا ندیدم.
شایدم کلا آی.پی ایران رو هاستشون می بندن؟
والا من از جزئیات مربوط به ثبت دامین اطلاع ندارم
فقط میخوام یه دامنه دات کام ثبت کنم که پنل مالکیتش دست خودم باشه که بعدا واسه انتقال و تمدید و ... مشکلی نداشته باشم ، اطلاعات شخصی از طریق whois گرفتن قابل مشاهده نباشه ( فکر کنم Privacy Protection میگن )
و ترجیحا از ثبت کننده اصلی بخرم

بالا