• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
اکسل را درنظر بگیرید, میخوام متن هایی که در ستون دوم نوشته شده بچسبن به متن های ستون اول یعنی متن سلول سطر اول و ستون دوم به متن سلول سطر اول ستون اول اضافه بشه و یکی بشن
هر کار میکنم متن نمیچسبه به هم محتوای سلول حذف میشه :general208:

دلیل محو شدن کلمه x از نتایج جستجو و دوباره پیدا شدنش چیه؟! گوگل رتبه چند تا کلمه رو کلا برمیداره چند ساعت بعد دوباره میزاره سر جای قبلیش یا جلو تر ، مشکل چیه که این کار رو میکنه؟

Last edited:

guilane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اکسل را درنظر بگیرید, میخوام متن هایی که در ستون دوم نوشته شده بچسبن به متن های ستون اول یعنی متن سلول سطر اول و ستون دوم به متن سلول سطر اول ستون اول اضافه بشه و یکی بشن
هر کار میکنم متن نمیچسبه به هم محتوای سلول حذف میشه :general208:
توی یه ستون جدید این دو تا رو با هم جمع بزن!
HTML:
=a1&b1

----

شما هم توی ماه رمضان کاهش بازدید داشتید؟ واسه من نصف شده!

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
اینستاگرام لینک سایت را به عنوان اسپم شناسایی میکنه با هر اکانتی نمیشه لینک رو گذاشت . راهی هست که از این حالت در بیاد؟ بجز کوتاه کننده لینک راه حل دیگه ای هست؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اینستاگرام لینک سایت را به عنوان اسپم شناسایی میکنه با هر اکانتی نمیشه لینک رو گذاشت . راهی هست که از این حالت در بیاد؟ بجز کوتاه کننده لینک راه حل دیگه ای هست؟
بابا حاشیه رو بنداز دور بچسب به محتوا اورجینال..
من یادمه یه وبلاگ بود به اسم x8.blogfa.com
توی هرچی در مورد این گوشی سرچ میکردی این وبلاگ جز چند سایت اول بود.. حتی بالاتر ترفندستان و موبایلستان..

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم سایت فیلم سریال میشناسید که سرور های دانلودش رو adsl مخابرات نیم بها حساب بکنه!؟؟؟
چون من در ماه 240 گیگ اینترنت داخلی دارم و الکی هدر میره و از چند جا دانلود میکنم فیلم از ترافیک بین المللی استفاده میکنه با اینکه سرور هاش داخلیه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم سایت فیلم سریال میشناسید که سرور های دانلودش رو adsl مخابرات نیم بها حساب بکنه!؟؟؟
چون من در ماه 240 گیگ اینترنت داخلی دارم و الکی هدر میره و از چند جا دانلود میکنم فیلم از ترافیک بین المللی استفاده میکنه با اینکه سرور هاش داخلیه
از اینجا میتونی کانکشن وی پی ان مانند بگیری کل اینترنتت نیم بها میشه..
ولی فیلترشکن رو ساپورت نمیکنه
https://bitsfa.ir/

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
نه این چیزا بدردم نمیخوره چون که 24 ساعتی فیلترشکنم روشنه هم رو گوشیم هم لپ تابم پس این بدردم نمیخوره که فیلترشکن ساپورت نمیکنه.
یه سایت میخوام مخصوص فیلم سریال باشه و بروز و بدون سانسور که نیم بها حساب کنه و رو سیستم خونگیم ازش استفاده کنم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام دوستان
سایت های نیم بها رو لیست براش درست کردن و به داخلی بودن سرور ربطی نداره و فک نکنم سایت فیلم زبان اصلی باشه که نیم بها باشه فیلم تو مووی شاید .

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اکانتت رو بیزینسی کنی فکر کنم بشه

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
سایت های نیم بها رو لیست براش درست کردن و به داخلی بودن سرور ربطی نداره و فک نکنم سایت فیلم زبان اصلی باشه که نیم بها باشه فیلم تو مووی شاید .
تا اونجایی که من میدونم وزیر ارتباطات گفته بود تمامی سرور های داخلی را نیم بها میکنیم البته نمیدونم دیگه انجام داد یا نه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تا اونجایی که من میدونم وزیر ارتباطات گفته بود تمامی سرور های داخلی را نیم بها میکنیم البته نمیدونم دیگه انجام داد یا نه
نه هر ای اس پی لیست داده برای سایت های نیم بها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چرته..
سرورهای دانلود سایت های منم ایران هست..
ولی بهای کامل حساب میکنه
از این زورم میاد که دارم روزی 200 تومن واسه این دزدها درآمدزایی میکنم با دانلود مثلا نیم بهاشون
باید سرور دانلود ببرم روی خارج..جهنم و ضرر

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوستان از دیروز ییهو:D کارت صدای ویندوزم پرپر شد . هر کاری به ذهنم رسید و تو نت هم بود انجام دادم نشد که نشد . این ارور رو میده ، راهکاری ندارید؟

فایل های ضمیمه

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    12.7 KB · نمایش ها: 21

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
دوستان از دیروز ییهو:D کارت صدای ویندوزم پرپر شد . هر کاری به ذهنم رسید و تو نت هم بود انجام دادم نشد که نشد . این ارور رو میده ، راهکاری ندارید؟
سَلام دوسـت عزیز ...
ریجستـری دستکاری شــده یا چیزی ازش حذفــ شــده .
یکبار کارت صـدا رو کامل با برنـامه Total Uninstall Ultimate یــا Revo Uninstaller Pro حـذفـ کنیـد .
دوباره نصــب کنید .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کلا کاربردش یه چیز دیگست این برای جاهایی که محدودیت ای پی ایرانی دارن به درد میخوره و بله امیر درست میگه کار سنجیده ای نیست .

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
همکاری در فروش معتبر با محصولات فقط برای خانم های معرفی کنید لطفا. (ارایشی بهداشتی ، ساعت ، دستبند و ... بجز لباس)

بالا