• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از این رباتا که فالوور هدفمند برات میارن الان من دارم استفاده میکنم ... میتونی پست هم بهش بدی خودش بزاره زمان بندی شده کلا نیازی نیست کاری کنی تقریبا فقط پستارو درست می کنی
چی جوری فالوور هدفمند برات میاره ؟ با کامنت گذاشتن توی پیج دیگران ؟ ریسک بسته شدن پیج توسط اینستاگرام چقدره ؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
چی جوری فالوور هدفمند برات میاره ؟ با کامنت گذاشتن توی پیج دیگران ؟ ریسک بسته شدن پیج توسط اینستاگرام چقدره ؟
بهش یه سری کیورد یا هشتگ میدی می تونه به هر کسی از اون کیورد یا هشتگ استفاده کرد کامنت بده (متن رو هم برای هر هشتگ جداگانه می تونی بهش بدی) یا فالوش کنه یا پستش رو لایک کنه یا بهش دایرکت بزنه یا مجموعه ای از این کارا. اینجوری با بقیه وارد تعامل میشه و فالور هدفمند میگیره.
ریسک بسته شدنش توسط اینستاگرام هست ولی می تونی تنظیم کنی شدت فعالیتش زیاد نباشه مثلا ساعتی 40-50 تا پست بیشتر لایک نکنه یا 15-20 تا کامنت بیشتر نزنه که اینستاگرام مشکوک نشه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
نه نت همراه خیلی گرونتر در میاد . مودمم باید خرید . پایداریشم به اندازه adsl نیست
الان مخابرات مودم رایگان با طرح ماهانه میده تو شهرمون
فکر کنم ماهی 35 تومن با 50 گیگ
میگم برم مودم ش رو بگیرم ببرم تو دیوار بفروشم :)))

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان مخابرات مودم رایگان با طرح ماهانه میده تو شهرمون
فکر کنم ماهی 35 تومن با 50 گیگ
میگم برم مودم ش رو بگیرم ببرم تو دیوار بفروشم :)))
من بسته ماهی 200 گیگ 8 مگ استفاده میکنم. منظورت اینترنت بیسیم هست دیگه درسته ؟

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
من بسته 16مگابایت 700 گیگ خریداری کردم
به شدت قعطی داشت و از همه جالب تر این بود که میگفتن توی 15 روز 700 گیگ رو مصرف کردی !! 80 گیگ هم آزاد !!!!!!!!!!!!
زنگ زدم 2020 گفتم اصلا توی این 15 روز7 روزشو من خونه نبودم که مصرف کنم مودم خاموش بوده گفتن به مخابرات منطقه مراجه کنید به مخابرات مراجعه کردم و مشکل حل شد و یک روز کاریمو از دست دادم .
فقط یه نکته جالب بگم من سرعتم 16 مگابایت هست ولی 1.6 مگابایت سرعت دانلود در Download Manager ثبت شد :))

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من سرعتم 16 مگابایت هست ولی 1.6 مگابایت سرعت دانلود در Download Manager ثبت شد
اون 16 مگابایت نیست 16 مگابیت هست که تقسیم بر 8 میشه تا بشه مگابایت که میشه 2 مگابایت در ثانیه با توجه به ضریب 1 به 8 در ایران سرعت 1.6 کاملا درسته ولی دز کل اینترنت مخابرات به درد نمیخوره.

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
اون 16 مگابایت نیست 16 مگابیت هست که تقسیم بر 8 میشه تا بشه مگابایت که میشه 2 مگابایت در ثانیه با توجه به ضریب 1 به 8 در ایران سرعت 1.6 کاملا درسته ولی دز کل اینترنت مخابرات به درد نمیخوره.
تشکر از راهنماییتون

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان ، کیورد یک مطلب رو به یه مورد آسونتر عوض کردم ولی کلا از گوگل محو شده ، با اینکه مدت ها گذشته ، چی کار میشه کرد که گوگل کیورد مطلب را آپدیت کنه
گوگل مطلب را حذف میکنه ولی آپدیتش کجاست؟!
https://www.google.com/webmasters/tools/removals
اینترنت مخابرات
مخابرات فقط یک به ده میده ، تا حالا یک به هشت نداده.
:oops:

guilane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دیدم تا بحث مودم داغه بپرسم
من از مخابرات اینترنت دارم سرعت 3 مگ
حدود 2 هفته ای هست قطع و وصلی داره. زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل سیم کشی ساختمونه. رفتم یه سیم مستقیم از سرخط کشیدم تا پشت مودم بازم قطع و وصل میکنه. از طرف مخابرات میگن روی خط مشکلی ندارم( نه نویزی نه قطعی و وصلی لینک)
دیگه به نظرم مودم مشکل داره، چطور میشه مودمو تست کرد؟

guilane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان ، کیورد یک مطلب رو به یه مورد آسونتر عوض کردم ولی کلا از گوگل محو شده ، با اینکه مدت ها گذشته ، چی کار میشه کرد که گوگل کیورد مطلب را آپدیت کنه
چند وقته حذف شده؟ فچ کردی توی وبمستر؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
استفاده از گوگل آنالیز روی سئو تاثیر داره که آوردنش جزء کارکتر های برسی وضعیت سایت؟
چند وقته حذف شده؟ فچ کردی توی وبمستر؟
حذف نکردم ، عنوان تعیر دادم
گوگل وبمستر جدید فنچ و اونطور چیزا نداره :general505:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

مخابرات فقط یک به ده میده ، تا حالا یک به هشت نداده.
:oops:
تا اونجایی که میدونم 1 به 8 هست مخابرات رو اطلاع ندارم اصلا این قانون حذف شده اشتراک 1 به 10 یا 8 چون اینطوری دوباره سرعتت باد تقسیم بشه که واقعا اینطور نیست برای من از سرعت اسمی که میخرم 20 درصد کمتره که پشتیبان میگه اشتراک 1 به 8 هست !!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
تا اونجایی که میدونم 1 به 8 هست مخابرات رو اطلاع ندارم اصلا این قانون حذف شده اشتراک 1 به 10 یا 8 چون اینطوری دوباره سرعتت باد تقسیم بشه که واقعا اینطور نیست برای من از سرعت اسمی که میخرم 20 درصد کمتره که پشتیبان میگه اشتراک 1 به 8 هست !!
فقط همین و بس :oops:
ولی حیف که تحریمه
هم تحریمه و هم خود ایران نزاشت وارد بشه :general208:
https://fiber.google.com

guilane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حذف نکردم ، عنوان تعیر دادم
گوگل وبمستر جدید فنچ و اونطور چیزا نداره :general505:
چند وقته تغییر عنوان دادی؟ یه مقدار طول میکشه تا دوباره جایگاه جدید بگیره
داره که! یه کادر بالا نوشته inspect any url . اون تو بزن بعدش request indexing رو بزن .

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637

با هشتگ و کاربرای هدفی که براش تعیین میکنی و امکانات زیادی که بهت میده ... بسته نمیشه نگران نباش اولش با سرعت کم پیش میری بعدش میبری بالا . بعدش 1 کا فیک و 2 کا واقعی میخری و میری بالا

بالا